Moda & Stil Ayakkabıyı çorapla giyince neden ayak kokar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncelll Ayakkabıyı çorapla giyince neden ayak kokar? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 315 cevap paylaştı. Havasız kaldığı için knk sen çorap giymeyi sevmiyor musun 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla damaratiz7 +1 yıl E Ayağın üşümüyor mu? Knk Yorumla Soran +1 yıl Yok ayakkabı varya Yorumla damaratiz7 +1 yıl Evde peki Yorumla Soran +1 yıl Evdede terlik giyerim Yorumla damaratiz7 +1 yıl Anladım knk bakım yapıyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla damaratiz7 +1 yıl Anladım knk peki iyi yapıyorsun iyi akşamlar knk Yorumla Soran +1 yıl Sanada Yorumla damaratiz7 +1 yıl Teşekkür ederim knk Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. Çorapsız giyince kokmuyor mu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Barbarosakman +1 yıl Çorapsız nasıl ayakkabı giyebiliyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Daha kolay Yorumla Barbarosakman +1 yıl Bence cok berbat terleyince ayakkabı yapışıyor falan Yorumla Soran +1 yıl Yok çoraplada ayak emanet gibi hissediyorum Yorumla Barbarosakman +1 yıl Fobim benim çorapsız ayakkabı giymek Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya aşırı rahat bence Yorumla Barbarosakman +1 yıl Bak ben giyemem ama çorapsız giyen kadınları severim seksilik katıyor rahatlık dersen çorap ile daha rahatım denedim olmadı çorapsız tırnağım kopmuştu bi sefer fobim oradan geliyor Yorumla Soran +1 yıl He bende çorap giyince ayağım kanamıştı Yorumla Barbarosakman +1 yıl Sende de fobi sanırım anladım Yorumla Soran +1 yıl Bendede çorap fobi bazen annem okula giderken giydirirdi zorla evden çıkınca çıkarırdım Yorumla Barbarosakman +1 yıl Anladım nasıl rahatsan öyle devam o zmaan Yorumla
essekfaruk23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Koksun koklamayı ve yalamayı severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç insansın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çorapsız giyince kokar 🧐 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yooo tam tersi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayakkabıdan dolayıdır Yorumla Soran +1 yıl Ben spor ayakkabıyı ne zaman çorapla giysem hep kokuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayakkabı değiştirmeyi denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Hep farklı ayakkabılae giyerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kadar dikkatini çekecek kadar mı kokuyor hafifse falan normal sanırım bende olmuyor ama Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız giyince koku olmuyor ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle kullan rahat hissediyorsan da diğer türlü de fazla kokucağını sanmıyorum ya Yorumla Soran +1 yıl Tek sorun kokmasıda değilki rahat değil ayak emanet gibi hissettiriyor Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 881 cevap paylaştı. Ya çorap naylondur ya da ayakkabı 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yok nike çorap bile kokuyor Yorumla uusluu +1 yıl O zaman ayaklarında sıkıntı var Yorumla Soran +1 yıl Yoo genel olarak böyle Yorumla uusluu +1 yıl Doktora görün, mantar/bakteri vs olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yok ayağım tertemiz bakımlı Yorumla uusluu +1 yıl İlla ki bir problem var ki kokuyor Yorumla Soran +1 yıl Problem çorap işte giymeyeceksin Yorumla uusluu +1 yıl Giyme o halde, karar senin Yorumla Soran +1 yıl Zaten giymeyince kokmuyor Yorumla uusluu +1 yıl Kışın nasıl yapıyorsun, çorapsız üşürsün Yorumla Soran +1 yıl Bot giyiyorum Yorumla uusluu +1 yıl Çorapsız giyebiliyorsan, iyi Yorumla Soran +1 yıl Zaten üşümüyorumki bu havada açık ayakkabıda giyerim Yorumla uusluu +1 yıl Çok ilginç Yorumla
thaliaaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ayakkabıdan dolayı olabilir mi acaba 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Hepsi öyle Yorumla thaliaaaa +1 yıl Çorapsız olmuyor mu tam tersi olması lazım değil mi Yorumla Soran +1 yıl Yoo çorapsıs tertemiz kokmuyor hiç Yorumla thaliaaaa +1 yıl ay hiç anlamadım sebebini o zaman ayakkabı kokuları falan var istersen onları dene Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız giymek en temizi bence hiç gerek yok Yorumla thaliaaaa +1 yıl Ay yok bot giyerken falan çok rahatsız eder bence sen çorapsız daha rahat olduğun için psikolojik kokuyormuş gibi hissediyorsun 😹 Yorumla Soran +1 yıl Yok çorapla leş gibi kokuyor bence Yorumla thaliaaaa +1 yıl Ay dur midem bulandı kokmuyor şşştt🤫 Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız giydinmiki hiç Yorumla thaliaaaa +1 yıl nasıl rahat ediyorsan 🥳 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç denedinmiki Yorumla thaliaaaa +1 yıl bence çorapla çok daha rahat ve daha az terliyor yani Yorumla Soran +1 yıl Yoo bence tam tersi hem çorapla ayak emanet gibi hissediyorum Yorumla thaliaaaa +1 yıl bence çorapla daha rahat Yorumla Soran +1 yıl İşte bi denesene çorapsoz Yorumla thaliaaaa +1 yıl ay illaki giymişimdir de çorapla daha rahat ve konforlu Yorumla Soran +1 yıl E çorapsız bi git bakkala kararın naskl değişecek Yorumla thaliaaaa +1 yıl Bu soğukta hayatta Yorumla Soran +1 yıl Ne varki bunda Yorumla thaliaaaa +1 yıl Bu muhabbet hiç bitmeyecek sanırım kaçıyorum ben 😹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Havasız kaldığı için knk sen çorap giymeyi sevmiyor musun
Yok
E Ayağın üşümüyor mu? Knk
Yok ayakkabı varya
Evde peki
Evdede terlik giyerim
Anladım knk bakım yapıyor musun?
Evet
Anladım knk peki iyi yapıyorsun iyi akşamlar knk
Sanada
Teşekkür ederim knk
Çorapsız giyince kokmuyor mu
Yok
Çorapsız nasıl ayakkabı giyebiliyorsun ki
Daha kolay
Bence cok berbat terleyince ayakkabı yapışıyor falan
Yok çoraplada ayak emanet gibi hissediyorum
Fobim benim çorapsız ayakkabı giymek
Ne alaka ya aşırı rahat bence
Bak ben giyemem ama çorapsız giyen kadınları severim seksilik katıyor rahatlık dersen çorap ile daha rahatım denedim olmadı çorapsız tırnağım kopmuştu bi sefer fobim oradan geliyor
He bende çorap giyince ayağım kanamıştı
Sende de fobi sanırım anladım
Bendede çorap fobi bazen annem okula giderken giydirirdi zorla evden çıkınca çıkarırdım
Anladım nasıl rahatsan öyle devam o zmaan
Koksun koklamayı ve yalamayı severim
İğrenç insansın
Çorapsız giyince kokar 🧐
Yooo tam tersi
ayakkabıdan dolayıdır
Ben spor ayakkabıyı ne zaman çorapla giysem hep kokuyor
ayakkabı değiştirmeyi denedin mi
Hep farklı ayakkabılae giyerim
o kadar dikkatini çekecek kadar mı kokuyor hafifse falan normal sanırım bende olmuyor ama
Çorapsız giyince koku olmuyor ama
öyle kullan rahat hissediyorsan da diğer türlü de fazla kokucağını sanmıyorum ya
Tek sorun kokmasıda değilki rahat değil ayak emanet gibi hissettiriyor
Ya çorap naylondur ya da ayakkabı
Yok nike çorap bile kokuyor
O zaman ayaklarında sıkıntı var
Yoo genel olarak böyle
Doktora görün, mantar/bakteri vs olabilir
Yok ayağım tertemiz bakımlı
İlla ki bir problem var ki kokuyor
Problem çorap işte giymeyeceksin
Giyme o halde, karar senin
Zaten giymeyince kokmuyor
Kışın nasıl yapıyorsun, çorapsız üşürsün
Bot giyiyorum
Çorapsız giyebiliyorsan, iyi
Zaten üşümüyorumki bu havada açık ayakkabıda giyerim
Çok ilginç
Ayakkabıdan dolayı olabilir mi acaba
Hepsi öyle
Çorapsız olmuyor mu tam tersi olması lazım değil mi
Yoo çorapsıs tertemiz kokmuyor hiç
ay hiç anlamadım sebebini o zaman ayakkabı kokuları falan var istersen onları dene
Çorapsız giymek en temizi bence hiç gerek yok
Ay yok bot giyerken falan çok rahatsız eder bence sen çorapsız daha rahat olduğun için psikolojik kokuyormuş gibi hissediyorsun 😹
Yok çorapla leş gibi kokuyor bence
Ay dur midem bulandı kokmuyor şşştt🤫
Çorapsız giydinmiki hiç
nasıl rahat ediyorsan 🥳
Sen hiç denedinmiki
bence çorapla çok daha rahat ve daha az terliyor yani
Yoo bence tam tersi hem çorapla ayak emanet gibi hissediyorum
bence çorapla daha rahat
İşte bi denesene çorapsoz
ay illaki giymişimdir de çorapla daha rahat ve konforlu
E çorapsız bi git bakkala kararın naskl değişecek
Bu soğukta hayatta