Ciddi misin sen ya babet sandalet terlik arası daha kapalı hafif ayakkabı topugu yok rahat hafif portatif inanamıyorum ya kendime bi kadına ders veriyorum ayakkabı ile alakalı z🤣
Babet ayak acıtmaz ya modelleri var tabi en rahatı terlik doğru. Geçici olarak terlik giyebilirsin bazıları ayakkabıyı çıkarıp ten çorabıyla yürüyen oluyor görmüşlüğüm var cok kez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben kösele icin cevap vereyim ayağımı sıkar isim bitince araba da cikaririm çorapla sürerim 😂
Topukludan çoraplamı çıkacan?
Kendim icin cevap verdim dedim ya topuklu giyiyor oolsam terlik koyarım arabaya arabada değişirim veya yanımda taşırım
E çorabı nereden bulacan
Çoraba niye takıldın sen ya kösele giyer ya erkekler ben kösele giydim içinde de çorabım var o mana da anlattım.
Kösele neki
Keske bilmediğini baştan söyleseydin de yormasaydın beni erkek dugun ayakkabısı diyeyim kundura
He anladım olabilir
Ya cok zorlandım ilk defa 😂
Sence bizim napmamız gerekir
Valla sen önce bi karşındakini anlamaya çalış 🤔
Kundura desen anlardım
Kelime hazneni bilemediğim için kusura bakma ozmaan 🙂
Ne kusur benim mallığım
Sevdim seni kiyak çıktın. Neyse konumuza dönelim topukluyu çıkardın degil mi çantadan terlikleri çıkarıp git hemen ben kadın olsam öyle yaparım
Terliği nerden bulacam
Çantana koyacaksın yoksa Trendyolda sipariş ver acil ise taksi kullanacaksın
Ne tür terlik peki
Yanında tasimalik portatif ilk özellik kıyafetin rengine göre terlik bakabilirsin sandalet de olabir babet de olabilir hafif sık tanisabilirlik önemli
E babetle topuklunun ne farkı var
Ciddi misin sen ya babet sandalet terlik arası daha kapalı hafif ayakkabı topugu yok rahat hafif portatif inanamıyorum ya kendime bi kadına ders veriyorum ayakkabı ile alakalı z🤣
Şimdi babette ayak acıtıyor topukluda sandalette en rahatı terlik
Babet ayak acıtmaz ya modelleri var tabi en rahatı terlik doğru. Geçici olarak terlik giyebilirsin bazıları ayakkabıyı çıkarıp ten çorabıyla yürüyen oluyor görmüşlüğüm var cok kez
Bi de sokakta 😂 ama yaz mevsimi
Topukluyla çorap ne gezsin ya
Ten rengi çorap giyen cok topuklu içine
Yok nadir bu durum
Tamam çantana çorap da koy o zaman sorun çözüldü 😂
Mantıklıymış lan
Daha mantıklı birsey söylemek istiyorum
Ney
Sen topuklu giyme
Neden
Kafan rahat olur ayağın da rahat olur giy sporu bak keyfine
Düğünde ayıplarlar diye korkuyorun
Elbisenin altına spor da oluyor ama spor elbise olmalı
ya da düğüne hiç gitmemek
Bu daha da mantıklı senin de kafan zehirmis hatta benden daha iyisin
Estafuryllah
Kaç no giyiyorsun ayakkabı
37
Boy ne
167
Bende 1.80 44 numara ayaklarım
Ortalama
Cok konuşmuşuz
Topuklu şık bir ayakkabı ama nasıl yürüyorsunuz onlarla?
Yürüyebildiğimizi kim dedi
Topuklu çıkmamalıııı
Neden
Topuklu candır, can. Yüksek topuk giyen kadına taparım direkt ama yakışana tabii