Erkeklerin görmek istediği yerleri elbisenin dikimi yoluyla göstermek değil mi bu kasık göğüs çatalı falan kim merak eder ki erkekten başka.
Ben bunu da anlamjy normal göğüsleri olan bir kadının göğüs dekoltesi yaparak diğer kadınlara üstünlük sağladığı iddiası bence yalan.
Çünkü ne kadınlar var göğüsleri büyük olan sergilemiyor senin orta boy goguslerini görüp kendini ezik hissedecegiini zannetmiyorum bence bu tamamen erkeklere show amaçlı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
biz bunu tahrik etme amaçlı falan yapmıyoruz he yapan vardır orasını bilemem. kadın vücudu çok güzel ve yerinde dekolteler de çok güzel duruyor estetik duruyor ve göze hitap ediyor. Bak göze hitap ediyor diyorum erkek gözü demiyorum genel olarak göze hitap ediyor ve güzel duruyor ayrıyeten yerinde dekolte diye de belirtiyorum. Kimi yerlerde itici durabilir ya da kimi dekolteler iticisine. Göğüs büyüklüğüyle küçüklüğüyle de alakası yok kimi dekolteler küçük göğüslerde kimi dekolteler büyük göğüslerde güzel durur. Orta göğüslüyüm gayet de dekolte giyerim nesinden gocunacağım? Birine beğendirme gibi bi amacım yok ben beğendiysem konu kapanmıştır
Kadınlara üstünlük sağlama argümanını da ilk defa senden duyuyorum, tüm kadınların memesi var neyin üstünlüğü bu? Küçüklüğünden rahatsız olan gider büyütür?
Arkadaşım üstünlükten kastım göğüs dekoltesi yapıp bak ne kadar güzel oldum mantığı hemcinsine karşı.
Ayrıca dekolteli giyince estetik duruyor demişsin arkadaşım kadının vücudu zaten estetik ki? Soyunup gezin aynı hazzı ve hissi verir dekolteli ile farkı yok çıplak olmanın çünkü olay dekoltede değil kadının vücudunu görüyorsun estetik değil kim diyebilir ki
Sen sırt dekoltesi ver bakalım yakışacak mı veya omuz.
Öyle bacak vajina meme bölgesi açıp ama bu çok estetik duruyor diyemezsin oralar her kadında estetik zaten
Tamam üstünlükten kastım de senin dediğin şey zaten, kimsenin böyle bi üstünlük taslamak için giyindiğini görmedim.
Sırt veya omuz dekoltesi ver yakışacak mı demişsin? Dekolte dedim sadece göğüs dekoltesinden bahsetmedim de ayrıca pardon neden yakışmayacak tam olarak? Gayet de yakışıyor onları da giyiyorum zaten?
Soyunup gezmek ile dekoltenin alakası yok ve soyunmak haz verici bi eylem değil? Olay kıyafeti kendine yakıştırmak estetik bi görünüm elde etmek, bu sadece dekolte ile olmuyor o dekolteyi yerinde ve dozunda vermek gerekiyor. Bikini üstü altına tül plajda gayet kabul edilebilir ve estetik ama aynı bikini üstünü günlük hayatta giydiğinde itici olur misal. Ya da günlük hayatta giydiğin bir dekolte bluz bazı ortamlarda itici kaçar. Dozunda ve yerinde dekolte estetiktirden kastım bu. Ayrıca vajina dekoltesi ne be abicim? Ona camel toe deniyor bazıları bilerek yapsa da bu isteyerek yaptığımız bir şey değil giydiğimiz bi tayt ya da bol pantolon bile olsa ağ kısmı genital bölgemizin şekli dolayısı ile oturup kalktığımızda araya giriyor. Dekolte değil yani abicim o.
bana tahrik etme isteği gibi geliyor ve acolcası bazı dekoldeler cok itici