Bayanlar ywes rocher bb krem alacam ama
Bb krem ne işe yarar ne için sürülür
Fondoten gibi mi kararsız kaldım cilde zararı var mı
Bb krem ne işe yarar ne için sürülür
Fondoten gibi mi kararsız kaldım cilde zararı var mı
BB krem, Kore güzellik trendi olarak karşımıza çıkan aslında Almanya’da MD Christine Schrammek tarafından bulunan bir güzellik ürünüdür. BB krem fondöten kullanmak istemeyenler için oldukça kurtarıcı bir makyaj malzemesidir. Cilt kusurlarını hafif bir uygulamayla kusursuz ve pürüzsüz gösterir.

Bu kadar popüler olan BB krem cilt kusurlarını giderirken cilde hassas bir koruma sağlar. En önemlisi cildi ağırlaştırmadan istenilen görüntüyü verir. Çeşitli içeriklere sahip olan BB kremler ile güneşten korunma, leke bakımı ve cilt renk tonu eşitlenmesi mümkündür. Cilt kusurlarını kapatma, güneş kremi ve fondöten etkisini tek bir üründe bulabilirsiniz. Ayrıca oldukça doğal bir görüntü verir. Hafifliği sayesinde cildinizde ürün kullandığınızı bile unutacaksınız. Cilt kusurlarını kapatırken cildiniz nefes alacak ve BB krem içerisindeki mineraller ile lekelerinizi tedavi edecektir.

BB krem ile fondöten cilt kusurlarını kapatarak pürüzsüz bir görüntü verir. Kullanım amaçlarına göre tercih edilme şekilleri değişir. BB krem fondötene göre daha hafif bir yapısı olmasıyla bilinir.
BB Krem açılımı Beauty Balm olan cildin ışıltılı ve nemli gözükmesine destek olmasıyla ön plana çıkan bir kapatıcı krem formudur. CC krem ise BB kremden sonra sıkça duymaya başladığımız yeni bir krem türüdür. BB ve CC krem özünde çok benzer ürünler olsa da küçük farklılıklara sahiptirler. CC krem daha çok cilt sorunlarını ve renk eşitsizliklerini gidermek için kullanılan mavi, mor, yeşil gibi renklere sahip bir kremdir. Nem ve ışıltılı bir görünüm için ise BB krem kullanılır.
BB kremler cilt tip ve ihtiyaçlarına göre ayrılmaktadır. Bu sebeple BB kremi her cilt tipine sahip insan rahatça kullanabilir. BB krem uygulandığı her cilde ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm verecektir.

Cilt bakım ve makyaj ürünlerinde ilk ve en önemli adım doğru ürün seçimi yapmaktır.Cilt tipinize uygun BB kremi aldıktan sonra geriye temiz cildinize uygulamak kalıyor. Cildinizi temizledikten sonra daha kusursuz ve doğal bir görünüm için nemlendirici sürebilirsiniz. Nemlendirici cildiniz tarafından emildikten sonra BB krem uygulayabilirsiniz.
Renkli nemlendirici olarak geçer 40 yaş ve üzeri yazar ama şimdilerde herkeste var güneş kremli olanları kullanırsan o kadar zararı olmaz fondoten gibi tabi ki değil cc krrm de çıktı yeni korede dd krem de var artık en gelişmişleri. Ben göz morlukları için olanını alıyorum garnierin ama yüzüme uyguluyorum bir yıldır kullanıyorum iyi kapatıyor küçük olsa da baya yetiyor. Lekeleri kapatmada başarılı ve fondoten gibi diğer bbler gibi kötü durmuyor doğal duruyor zararını da görmedim
Beuty balm
Cildi daha canlı göstermek için kullanılır. Bir nevi renkli nemlendirici. Kusurları kapatma gibi bir özelliği yoktur. çoğunun içinde güneş koruma faktörü vardır. Cilde hiçbir şekilde zararı yok hatya gün içinde cildinize dışarıdan yapışan kir ve tozları deri altına geçmesini engeller. bir nevi koruyucu maske olarak düşünülebilir.
Tesekkür ederim :) bu dediğini raştıracam
Cevap
0Cevap
Ben kullanıyorum , bir zararı yok. Fondoten degil, nemlendirip yuze renk verip pürüzsüzlestiriyor :) Garnier BB :)
Garnier çok sivilce bırakıyormuş övenler memnun değil de La roche alacam
Tm m tesekküler
BB- cream fondotenden daha iyidir yani fondöten daha zararlı.. tavsiye ederim Yves Rocher çok iyi bir marka bende kullanıyorum
Tesekkü ederim
müthiş bir şey ne pudra ne fondoten alcaksan al bb krem :D :D :D matlaştırıyo. deborahınkini öneririm biraz pahalı ama güzel
La roche alacam 60lira ama yves rocher de cok kaliteli 30 lira
puhahaha benimki 20 tlydi :D
Fondoten gibi degil daha cok cildi nemlendirme ozelligi var eger yuzunde akneler varsa bunu kapatmak istiyorsan bb krem ise yaramaz
Evet nemlendirici olarak kullanmak istiyorum
Sence La roche markası mı? Yves Rocher mi? Alayım
cilde zararlı değildir hatta garnierin bb kreminin arkasında düzgün kullanılırsa sivilceleri azalttığı yazar ne kadar doğru bilemem ama cilt kreminin içine fondoten eklemiş gibi bişey hoş, doğal ve kesinlikle zararlı değil :)
Aksine sivilceyi coğaltıyor garnier
bendede çoğalttı gerçi ben sürdükten sonra gece falan hiç temizlemiyodum ama demekki benle alakası yokmuş
Çok sık sürmek zarr veriyormuş. Yves rocheri arkadasım önerdi cok memnunmuş 30liraymış
bak iyi oldu bunu söylediğin valla teşekkür ederim yarın gidip alıyım bakalım o nasılmışş :)
Tester varsa iste deneyecem de verirlerse kullan memnun kalırsan kullanırsın. Ama çok hoş bir kokusu var ve kıvamı yoğun değil hemen cildinke bütünleşti
yağlı ciltler için varsa alırım genelde tester olmuyor öyle ürünlerde çünkü :)
Senin dediğin marka iyi sanırım benimki garnier lanet sey sivilce yapıyor
ciltte leke varsa kapatmak için
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?