evet kizlar en cok hangi parcayi kendnze yakistiyiriyorusnuz elbise tayt sort mini etek uzun etek elbise tulum vs :)
beyler siz en cok hangi parcayi kizlara yakistiriyorsunuz
beyler siz en cok hangi parcayi kizlara yakistiriyorsunuz
Bayanın kendine yakıştırması yeterlidir, abzürt ve zıt renkleri üst üste giymeye çalışmadığı sürece her türlü kıyafet her türlü kadına yakışabilir, genel olarak tarz meselesidir. :)
cok mantikli zaten biliyrdum boyle bir cevp gelecegni genel olarak sormaka istedm yani begendign vucut tipinde hangi kiyfet anlamnda:)
Bir çok vücut tipi vardır, bunun yanı sıra kişinin saçı makyajı göz ve saç rengi teni... derken liste çoğaldıkça çoğalır. Esmer kısa boylu kara kaşlı kara gözlü birinin koyu mor gibi bir renk giymesi aşırı karamsardır ancak beyaz giymesi dikkatleri üzerine toplar şık gösterir. Vücut hatlarına güvenen birinin dar giyinmesi tayt/etek/şort daha çekici bir görüntü katar, sarışın beyaz tenli, ortalama bir vücut tipinde bir kızın spor tarzda giyinmesinin de ayrı bir havası vardır, pantalon üzerine kısa ve geniş kollu tişört veya mont/yelek giymesi de. Lise dediğim gibi çok uzun o yüzden ayrıntılara göre sorarsan cevaplar daha net ve toplu gelecektir. :)
vavv benim kadar biliyorsun baya baya sen modayi :):) tebrik ederm sasridm
ama bazen istisnalar olabiliyor beyaz elbiseyi tasiyan sarisinda vardir
ben hayalndeki kiza ne yakistitrsn en son diyorum :)
Hayalime kadar girebildiyse ne giyse yakışır diyorum, ilk belirttiğim görüşteki gibi abzürt ve apaçi tarzı giyinmesin yeter, modal, casual 6 formal zaten her türlü yakışabilmeli bir kadına. Koyu renklerden yalnızca siyah yakışmalı, beyazı her türlü taşıyabilmeli. İç karartmaya gerek yok sonuçta. :)
en sevdiğim kıyafet tayt ama burada taytla ilgili türlü fantezileri okuyunca tayt giymeye korkar oldum artık
hic denk gelmedim aslinda :):)
rahat oldugu icinmi seviyorsun bende hic giymiyorum nerdeyse sdece evde
inanılmaz rahat ya :D bazılarıda çok şık yani kurtarıcı gibi:D
cok usuyom ben nasl giyonz bu havda:D
kalınları çok sıcak tutuyo inceysede içine çorapla giyiyorum asdfg :D
herseyi seviyorum tasiyabilmek önemli. . bütün hepsini seviyorum
tabiki fakat sadece 1 tane sordum :)
Cevap
8Cevap
Parçayı o kadar bilmem böyle hanımcık bir etek giyorlar yakisana yakisiyor
mini , diz alti?
anladm:)
bu kot tarzı tulumlar varya askılı kısa onları çok yakıştırıyorum kızlra içindende beyaz bady.. ya da bak kamuflaj rengi bir body altına da siyah kot ve bot çok seksi ve cool
dolabimda herseyvar kot tulum yok onu nasl dusundun mera ediyorum tebrkler:):)
coktarz bence de
Bence herkes kendine yakışanı giymeli.. Tayt moda diye giymesin yakışmayan. Kısa pantolon moda diye her erkekte giymesin abi o pantolonu. Biraz yakışıyor mu diye bakmalı aynaya yani
bence uzun etek ama sade olacak ve üzerine yine sade açık renk bir gömlek
Kesinlikle yüksek bel pantolon
modaya gore diyorsun:)
farkne bacak boyunu uzun gosterdigi iicn mi
Pantolon tişört ama siyah
ikisidemi siyah
Tam uyumlu tesettürlü hanım hanımcık bir kıyafet
hiç olsa daha güzel olur
Beşiktaş Forması ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar