Abiyeyle gitmeyeceğini biliyorum ama çok fazla spor bi mont mu diyecsordum zaten ama çoğu kişi çok spor değil dedi çok sordum soruyu çünkü :) şöyle kotonun tüylü kazakları falan varya mesela onlarla giyilebilir mi diye sordum
Aynen işte onu soruyorum iki saatte kimse anlamadı canım fake hesabın varsa sana bazı kazaklarımı atmak istiyorum onlarla olur mu diye yardımcı olur musun bi fake instagramdan konuşsak bana fikir ver çok takıntılıyım da kararsız kalıyorum lütfen
Ama takıntı kesinlikle yapma ne ile mutluysan onu giy kimse seni yadirgayamaz dışarıdaki insanların giyimlerinr bak hangisi podyum gibi ya da uyumlu ki
Hayır artık hersey unisex millete ne senin ne giyindiginden gayet güzel mont ve sen begenmissin en yakının dahi olsa kimseyi ilgilendirmez fikrine saygı duymalılar sen bunu tercih etmişsin kimse karışmasın musade etme
Umursama bence baban bile olsa aile içi yine kötülüğünü düşünmez fakat dışarıdaki arkadaşım dediğin insan kıskanıp yanlış yönlendirme olasılığı çok yüksek bu yüzden önceliğin kendin ol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani abiye ya da sık giyin kendin karar ver üzerine giyebileceksen çok spor değil fakat gidebileceğini pek düşünmüyorum
Abiye zaten gitmez buna
Abiye gider demedim fazla spor mont aşırı belli zaten bu
Abiyeyle gitmeyeceğini biliyorum ama çok fazla spor bi mont mu diyecsordum zaten ama çoğu kişi çok spor değil dedi çok sordum soruyu çünkü :) şöyle kotonun tüylü kazakları falan varya mesela onlarla giyilebilir mi diye sordum
Onlarla giyilir altına kot pantolon falan güzel olur bence
Aynen işte onu soruyorum iki saatte kimse anlamadı canım fake hesabın varsa sana bazı kazaklarımı atmak istiyorum onlarla olur mu diye yardımcı olur musun bi fake instagramdan konuşsak bana fikir ver çok takıntılıyım da kararsız kalıyorum lütfen
Instagram kullanmıyorum ki
Ama takıntı kesinlikle yapma ne ile mutluysan onu giy kimse seni yadirgayamaz dışarıdaki insanların giyimlerinr bak hangisi podyum gibi ya da uyumlu ki
Ya evet bi koz arkadaşım yüzünden oldu böyle takıntı
Neden ki çok mu elestirdi
Erkek montu diyenler var öyle değil ama
Hayır artık hersey unisex millete ne senin ne giyindiginden gayet güzel mont ve sen begenmissin en yakının dahi olsa kimseyi ilgilendirmez fikrine saygı duymalılar sen bunu tercih etmişsin kimse karışmasın musade etme
Evet işte herkesin onayını alamam sonuçta fikirlerimin sonradan değişmesinden korkuyorum bu onay ihtiyacı maalesef babam yüzünden oldu
Umursama bence baban bile olsa aile içi yine kötülüğünü düşünmez fakat dışarıdaki arkadaşım dediğin insan kıskanıp yanlış yönlendirme olasılığı çok yüksek bu yüzden önceliğin kendin ol
Evet farkındayım öyle insanları
Siyah olan çok güzel bence pekte spor durmuyor doğru kombinle gideri var kızlar harika kombin yapabiliyor şekerim
Ya sence çoğu kombinle gider mi
Gider tabiki kız niye gitmesin gayette güzel eyelinerla filan baya iyi de olur
Kanka makyaj sormuyorum ya
Pek benim tarzım değil ancak model gerçekten çok güzelmiş.
Slim fit mi seviyorsun
Ya erkekler pek anlamadı da sana da sorayım bari tüylü kazaklarla gider mi bu mont saçaklı tüylü kotonda varya mesela
Gider gider sorun olmaz
Sen alim fit mi seviyorsun oversize mi
Tommy olmasa ıyyy diyip geçersin o derece çirkin mont. Yaşlı işi
Tommy logosunu sevmiyorum ben kalıbını çok beğendim
Al o zaman knk
Yaşlı işi mi körsün galiba only mango hep böyle mont yaptı
Gerek yok bence çoğu kıyafetin üzerine gider
Kanka gider dişim ya erkekler anlamadı ama sana bi sorayım
Hani şu tüylü saçaklı kazaklar varya onlarla gider mi bu mont
Gider yaa
Dimi ya abartıyorum cık takıntılıyım kanka
Yok düğün gibi özel günler için.
Şişme montları pek sevmiyorum
Spor evet spor giyiniyorsan gayet uygun
Hep mi spor giymeö gerekir
Klasik giyime uymuyor pek
Elbise giymem zaten ama koton tarzı tüylü kazak baget çanta uymaz mı sence bu monta çok mu aşırı spor ki
Bu çok şişme bunun daha hafif olanları var
gayet iyi bence
Hayır
Yok ya bence çok güzel
Sport seven ben
Çok güzelmiş
Erkek bu be
Hem kadınşar için var hem erkekler için
İyi al
İyi misin ahaha
Biraz ama güzel