Moda & Stil Bu bluzun mavisini nasıl kombinleyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bende bunun mavisi var altina bol siyah pantolon giyecegim ama bu ilk bulusmada giyilir mi?aynisinin mavisi var Bu bluzun mavisini nasıl kombinleyebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Evet giyilir 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Görsek daha iyi yorum yapılabilirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama fotoğraf koydum Yorumla Simurg_4 +1 yıl Gideceğin kombin değil ama net bu diyecegimiz bir fotoğraftan bahsetmiştim Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Kisin siyah yazin krem ya da beyaz 0 0 Yorumla
tarikmersin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ilk buluşma için sanki iddialı geldi bana 0 14 Yorumla Soran +1 yıl ya bilmiyorum genelde boyle giyiniyorum o da biliyor Yorumla tarikmersin +1 yıl Ha tarzın buysa bir şey diyemem Yorumla Soran +1 yıl kotu mu ki Yorumla tarikmersin +1 yıl Hayır bence gayet hoş ama Gideceğiniz mekan da önemli Yorumla Soran +1 yıl bi yemek sadece ama nasi bir yer olur bilmiyorum Yorumla tarikmersin +1 yıl Işte bunları da düşünmelisin bence Yorumla Soran +1 yıl kiyafeti ona gore mi ayarla diyosun Yorumla tarikmersin +1 yıl E tabii ki kesinlikle bir düşünsene çok salaş bir yerde Çok şıksın orası sırıtır ya da çok Nezih bir yerde çok rötuş kalabilirsin Yorumla Soran +1 yıl tamam tesekkur ederim dikkat edecegimm Yorumla tarikmersin +1 yıl Yeter artık fazla yorum yapma kafanı karıştırma mı diyorsun yani Yorumla Soran +1 yıl hayir hayir oyle demek istemedim tesekkur ettim sadece nerden cikardin bunu Yorumla tarikmersin +1 yıl Takildim ya Yorumla Soran +1 yıl ay korktum yanlis anladin sandim Yorumla tarikmersin +1 yıl Yok yahu rahat ol Yorumla
RaskolnikovunBaltası Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl giyilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl normalde siyah pantolon giymek istiyordum ama mavi de olur mu Yorumla RaskolnikovunBaltası +1 yıl koyu mavi pantolon mu Yorumla Soran +1 yıl evet ama baya koyu Yorumla RaskolnikovunBaltası +1 yıl üstle aynı tonda değilse giyilir o da, bence üst ve alt aynı renk olunca kötü duruyor Yorumla Soran +1 yıl ustteki acik alttaki koyu renkti. cok sagol. Yorumla RaskolnikovunBaltası +1 yıl güzel olur bence, iyi vakit geçirmeler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet giyilir
Görsek daha iyi yorum yapılabilirdi
ama fotoğraf koydum
Gideceğin kombin değil ama net bu diyecegimiz bir fotoğraftan bahsetmiştim
Kisin siyah yazin krem ya da beyaz
Ilk buluşma için sanki iddialı geldi bana
ya bilmiyorum genelde boyle giyiniyorum o da biliyor
Ha tarzın buysa bir şey diyemem
kotu mu ki
Hayır bence gayet hoş ama Gideceğiniz mekan da önemli
bi yemek sadece ama nasi bir yer olur bilmiyorum
Işte bunları da düşünmelisin bence
kiyafeti ona gore mi ayarla diyosun
E tabii ki kesinlikle bir düşünsene çok salaş bir yerde Çok şıksın orası sırıtır ya da çok Nezih bir yerde çok rötuş kalabilirsin
tamam tesekkur ederim dikkat edecegimm
Yeter artık fazla yorum yapma kafanı karıştırma mı diyorsun yani
hayir hayir oyle demek istemedim tesekkur ettim sadece nerden cikardin bunu
Takildim ya
ay korktum yanlis anladin sandim
Yok yahu rahat ol
giyilir
normalde siyah pantolon giymek istiyordum ama mavi de olur mu
koyu mavi pantolon mu
evet ama baya koyu
üstle aynı tonda değilse giyilir o da, bence üst ve alt aynı renk olunca kötü duruyor
ustteki acik alttaki koyu renkti. cok sagol.
güzel olur bence, iyi vakit geçirmeler
Efsane durur