Moda & Stil Yeni taytım içimi belli ediyor, nasıl çamaşır giymeliyim? aslıasan80 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 021 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl tesekkurler herkes cok yardimci oldu👅💦💦💦 Yeni taytım içimi belli ediyor, nasıl çamaşır giymeliyim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yeni Taytın içini belli ediyor derken bikini bölgesimi çok belli oluyor yoksa içine giydiğin çamaşırmı belli oluyor 1 0 Yorumla
LoveHeels Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl ten rengi tanga giy bence başka türlü zor olur 2 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. dikişsiz külotlar var en mantıklısı onlar. ya da hiç giymeyeceksin 0 1 Yorumla aslıasan80 +1 yıl hiç giymemek de iyi oluyor Yorumla
Burak190333 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Demekki taytını giymiyceksin ya da göstermek için aldın reklam önemli 0 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl hımm merak ettim 1 3 Yorumla aslıasan80 +1 yıl görmek mi istedin Yorumla SertKaan +1 yıl kesinliklee Yorumla Cloud_NavyNomad_ 1 yıl +1 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanla alisirsin benim gibi sonrada umhrsamazsin 3 2 Yorumla Mrbrawn +1 yıl İyi mi Yorumla Cloud_NavyNomad_ 1 yıl millet bakıyor mu çok Yorumla
harolingodiva Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Ben pek umursamıyorum benimkide içi belli oluyo ilk giydiğim zamanlar utanırdım ama şimdi rahat rahat giyiorum 3 4 Yorumla sustainablenick +1 yıl Sen sıkıntı yapmasan da olur Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Bakmıyorlar mi Yorumla Cloud_NavyNomad_ 1 yıl görmek isterdim xd Yorumla Mrbrawn 1 yıl Alıştın Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ön tarafını kapatan şekilde olmalı en azından 0 0 Yorumla
HardcoreDump Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Acil durum oluşturabilir bu hemen yardım edeyim 😂😂 0 1 Yorumla aslıasan80 +1 yıl koş mesajlara Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ten rengi tanga 5 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Tek çözüm bu mu sence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha hoş bence bende içimi belli edince seviyorum 8 8 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Hoşuna gidiyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hoşuma gidiyor Yorumla Mrbrawn +1 yıl Bakıyoruz ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee yani Yorumla Mrbrawn +1 yıl Belli oluyor kestane😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli olunca ne oluyor peki Yorumla Mrbrawn +1 yıl Kalkıyor bizimki Yorumla Cloud_NavyNomad_ 1 yıl özgüvenin var demek ki herkes giyemez Yorumla
Aaraas Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Bence sen zaten görünmesini istiyorsun gibime geldi 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görünsün istemiyorsan giymezsin 0 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl ? Yorumla
sustainablenick Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İade et o taytı. Çünkü ne giysen belli olur 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeni taytını giymemelisin. 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Demek ki bakmalarını istiyorsun 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Taytın nerde nasıl görünüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O sorun milli sorunumuz herhalde 3 2 Yorumla Alemdaralii +1 yıl yok ya çaresi ar Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Milli mi böyle milli sorun mu olur Yorumla
Smy95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Giyme 3 1 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Sonunda mantıklı Bi cevap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ten rengi tanga ile 5 1 Yorumla Hamzaer77 1 yıl Özeldenn yazsanaa lütfen Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görsemiydik bi 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. giyme direk 0 0 Yorumla
sehvetliman Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İçini çok net belli ediyor mu 0 1 Yorumla sehvetliman +1 yıl Bana mesaj atar mısın Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başka tayt al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçlik giy 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yardımcı oldular merak ettim tkp ediyorum Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. hani :) 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. giyme :D 0 0 Yorumla
Nişanlı_İrem Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl bişey olmaz 1 2 Yorumla KerpetenRamiz +1 yıl Bisey olmaz mı ? Yorumla Mrbrawn 1 yıl Kalkıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Yeni Taytın içini belli ediyor derken bikini bölgesimi çok belli oluyor yoksa içine giydiğin çamaşırmı belli oluyor
ten rengi tanga giy bence başka türlü zor olur
dikişsiz külotlar var en mantıklısı onlar.
ya da hiç giymeyeceksin
hiç giymemek de iyi oluyor
Demekki taytını giymiyceksin ya da göstermek için aldın reklam önemli
hımm merak ettim
görmek mi istedin
kesinliklee
+1
Zamanla alisirsin benim gibi sonrada umhrsamazsin
İyi mi
millet bakıyor mu çok
Ben pek umursamıyorum benimkide içi belli oluyo ilk giydiğim zamanlar utanırdım ama şimdi rahat rahat giyiorum
Sen sıkıntı yapmasan da olur
Bakmıyorlar mi
görmek isterdim xd
Alıştın
O zaman sende içine başka çorap giy hem gizli efekt olur
Ön tarafını kapatan şekilde olmalı en azından
Acil durum oluşturabilir bu hemen yardım edeyim 😂😂
koş mesajlara
Ten rengi tanga
Tek çözüm bu mu sence
Daha hoş bence bende içimi belli edince seviyorum
Hoşuna gidiyor mu