Moda & Stil Elbise yaptırmak istiyorum hangisi güzel sizce? Wuierss Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eldivenli olan eldivensizmi güzel sizce eldivenlimi? Ay bu mükemmel Ofoff çok güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Elbise yaptırmak istiyorum hangisi güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eldivenli tam balo işi diğerini daha yaygın kullanabilirsin gibi geldi 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İlkini bir tek ben mi beğendim ya 0 2 Yorumla Wuierss +1 yıl İlkide güzel ama ikincisi daha hoşuma gitti yinede sormak istedim görüşün için teşekkürler Yorumla RavenbyPoe +1 yıl Rica ederim ne demekİlki daha genç işi ama ikincisi daha formal yemeğe gider gibi bence Yorumla
sevimsizpamukseker31 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl İkisi de iyi ben olsam ikincisi seçerdim 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Ikiside 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. İkincisi 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. İki numero 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Siyah olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eldivenli tam balo işi diğerini daha yaygın kullanabilirsin gibi geldi
İlkini bir tek ben mi beğendim ya
İlkide güzel ama ikincisi daha hoşuma gitti yinede sormak istedim görüşün için teşekkürler
Rica ederim ne demek
İlki daha genç işi ama ikincisi daha formal yemeğe gider gibi bence
Karnın ne kadar düz...
İkisi de iyi ben olsam ikincisi seçerdim
Bence ikincisi
yaptırınca maliyeti az mı oluyor?
İkiside çok güzel
Üçüncü
Ikiside
1. si daha iyi gibi
İkincisi
1 bence ya