Ay diyordum asla olamam o kadınlardan, şimdi hoşuma gitti topuklu giymek. Topuklu dediğim de 5 cm'i aşmıyordur ama rahat gerçekten. Hoşuma gitti yani bir kaç gündür 😆
Kızlara özel soracaktım, erkekler de hadi kendi düşüncesini yazsın, kıyamadım. 😆
Ay diyordum asla olamam o kadınlardan, şimdi hoşuma gitti topuklu giymek. Topuklu dediğim de 5 cm'i aşmıyordur ama rahat gerçekten. Hoşuma gitti yani bir kaç gündür 😆
Kızlara özel soracaktım, erkekler de hadi kendi düşüncesini yazsın, kıyamadım. 😆
Acıyosa giymeyin bence güzel spor ayakkabılar da çok şıl duruyor zaten güzel olan her zaman kendini belli eder altın çamura düşsede altındır parlatılsada önemli olan onun altın olduğunu görebilmektir
güzellikten değil ki
Ahaha teşekkürler erkeklere de görüş verdiğin için
Yani yakışan giysin neden giydin demeye hakkımız yok insanın içinde kalmamalı gençken yapmadığı şeyler için sonra pişman oluyorlar
Cevap
7Cevap
Ben giyimisdim yolun ortasinda topugum kirildi ve yerdeyimm çok utanmisdim
ayy geçmiş olsun
Dizim kanamisdi da arabalar korna çaliyor bideee bende kalkamiyorum ayhhh hatirladim uzuldum🥲🥲
ay ne anlayışsız insanlar. korna calacagina gelip yardim etseydi biri de...
Dimi eve gidincede ağlamisdim 2 3 saat uzulunce hep aglarim djdjdj😂😂🥲
Geçen bir kız dedi ki dikkat çekmek için her şeyi göze alırız vesaire giyenler vardır.
dikkat için değil ya
Bu topukluyla nasıl rahat yürüyprsunuz sırrı ne bunun 😃
once topuğa basacakmissin
Biz rugan ayakkabı giyiyoruz o daha berbat bence 😂
vuruyor mu 😆 giymeyin zaten kiro ayakkabisu
Rugan ayakkabı ile 10 sn bile durulmaz valla ama mecburen düüğünlerde iş yemeklerinde giymem gerekiyor 😃
casual ayakkabı giy. rugan ne şık ne de güzel. ben hiç beğenmiyorum
Benim ayağıma göre var mıdır acaba ayağım büyük benim skskskksk
vardır vardır
Yani hem ayakları acıyıp hem de giyen varsa helal olsun, ne denir ki? 😅
aaah dostum ya ahahhaha 😆😆 sen de olmasan kim cevap verecekti 😅😅
bir maşallah denir bence. ayrıca ayağı acitmayan topuklu mumkun degil bence. dogal şekliyle durmuyor ayağın çünkü, bir de basıp üstüne yürüyorsun 😆😆
eyv
eski sevgilimle bir yere gidiyoruz bir gün, ayağımda da topuklu. yok hızlı yürü, bir gelemiyorsun falan. şaşırmıştım gerçekten. adam gerçek yüzünü o gün göstermişti. bir yürüyemiyorsun, çok yavaşsın bilmem ne bir sürü şey söylemişti..
aynen iyi ki ayrıldım. sonradan çok yalvardı ama yok.. döner miyim döner miyim deli miyim affeder miyim... 😆😆😆
transporteyşın bizim işimiz
Hayır topuklularım çok kalitelidir vurmaz acıtmaz vs
Rahatıma düşkünüm eğer ayakkabı rahat değilse hayatta giymem
Rahatıma düşkünüm düğün şu bu olmadığı sürece pek tercihim değil
Zor ya o kadar yüksek topukta durmak çok zordur heralde
Ben rahatına çok düşkünüm, rahat olabileceğim en şık halde olmalıyım💫
Ben ayaklarımı hissetmediğimi hatırlıyorum günün sonunda ama yined vazgecemiyorum bazıları var ok rahatlar spor ayakgabısı gibi
Ben ama acısı zevk veriyor öyle bşr acı
hahaha
Kesinlikle @butterfly1818
Gayet rahat giyiyorum
😌😎😃
topuklu giyen kadınlar seks yaparken kasılmıyormuş kısır kalmıyormuş özel bölgeyi rahatlatıyormuş
hiç sanmıyorum
öyle demişti zamanında eski kız arkadaşım ve araştırma yapmıştım dediği doğruydu ama doğru da olsa topuklunun bir de yan etkileri yani dezavantajları var topuklu giyiyorsan devamlı giymen lazım bugün spor yarın topuklu olmaz madem onu seçiyorsan onunla devam edeceksin ayakların ve bacakların zamanla rahatsızlanacak burkma olabilir kireç olabilir romatizma olsbilir yolda yamuk gidebilirsin ayağın yamulabilir herşeyi hesap etmeniz lazım bu tavsiyem de bonus olarak gelsin sana asitli içeceklerden mümkün olduğunca uzak tut kendini kemik erimesi yapar
asitli içecek içmiyorum zaten. evet ayaklarda içe doğru basmaya neden oluyor. öyle basan bir kız görünce çok topuklu giydiğini anlıyorum. duzelir mi bilmem. ama 5 cm topukluyla böyle bir sorun olacağını sanmıyorum..
öyle, omurga sağlığı için de pek iyi değil
Çok nadir bu duruma katlanırım...
Yok ben rahatıma düşkünüm ya
Yoktur ya çekilir mi o iskence
var var
o acıya değer😄
Burda😂
acısa da öldürmez :D
Çok nadir giyerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?