deri kumaş olarak da görüntü olarak da canlılığın asiliğin ve vahşiliğin simgesidir.. görüntü olarak hayvanın dış yüzeyini gözümüzde canlandırdığı için bilinçaltımızda her an atlamaya hazır bir panter imajı verir... tayt olması vücudu kavramasıyla birlikte bu imaja ayrı bir seksilik katar. Siyah renk zaten karanlığın ve belirsizliğin rengidir. belirsizlik erkeklerde gizem yaratır ve gizem her zaman çekicidir... Deri taytın hakkını veren bir kadının ne zaman nerde olacağını bilemezsiniz... :)
17 Yorumla- +1 yıl
Deri tayt giyen bir kıza sırılsıklam aşık olunur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha bir hayvanımsı ondandır :)
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynenn :))
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler^^
Cevap sahibi+1 yıl@Chuiris neden kız :D
- +1 yıl
Deri tayt giyen bir kıza sırılsıklam aşık olunur
Deri taytlar değil, kadın bedeni çekicidir. Kadın beden hatlarını en belirgin eden giysi de hemen hemen deri tayttır Haliyle testosteron salgılanan bir bedene güzel görünmesi kaçınılmaz olacaktır..
10 Yorumla
+1 yılEsnaf gibi malını teşhir edersen Alıcısı çok olur, sonra da ay tecavüze uğradım ay vay.. O şuçluda senin Hiç mi suçun yok be kadın diye sorarlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılhos bir his veriyor, kalca ve bacaklar daha duzgun duruyor seksi, ayrica usutmuyor,
baska bir sebebi ise dikkat cekiyor bir diger sebebi sebebi sebebi diye onlarca sebep var.
sen ne yapacaksin? sendemi istiyorsun :D12 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok çekici ve seksi duruyor
+1 yılÇok severim ben deriyi ama şortlar daha rahat okulda veya etekler vence
117 Yorumla- +1 yıl
Ünide yani daha rahat oluyo benim için alışiğım ben başka türlü rahat edemiyorum o yüzden
- +1 yıl
Bencede katılıyorum
- +1 yıl
Ayn ya zaten diğer türlü sürekli kendini çirkin hissediyosun iğrenç bir his
- +1 yıl
Ayn sonuçta kendine güzel görünmek en iisi yoksa olmuo kendini kötü olarak görenin o günü berbat geçiyo en azından benim öyle
- +1 yıl
Bence kendini mutlu etmek kendini mutlu etmekten geçiyo :)
- +1 yıl
Ayn öyle ama biraz inatçılık sorunum var kendime karşı özgüven falan tmmda
- +1 yıl
Benimki biraz değil bayaaa
- +1 yıl
Ama yinede bazen işe yarıyo tabi bazende kaybettiriyo o ayrı
- +1 yıl
Bazen ama genelde isteyerek seviyorum inatçılığı dezavantajları umrumda değil biraz rahat yaşamalı ya istediğimiz gibi dezavantajlarıda takarsak iyice dolucaz bari ona ayıılan alan boş kalsında rahat eğlenelim
+1 yılvücut hatlarını belirginleştirdiği için çekici bulur erkekler hiç bir özelliği yok bence.
110 Yorumla- +1 yıl
revaçta olmadığı dönemlerde kullanırdım ama şu aralar herkes tayt giyiyor
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
bakmadım
- +1 yıl
bir tiyatro gösterisinde çekilmiş bir fotoğraf :) günlük giymiyorum teşekkür edermm
Hiç sevmiyorum ben leopar ve deri iğrenç bana göre birde üstüne kısa bir şey giydimi tamam tutucu değilim ama bu miğde bulantısı.
13 YorumlaÇünkü parlak görünümlü şeyler her zman daha çekicidir mesela ruj mu lipgloss mu de herkes lipgloss der çünkü ıslak ve parlak görünümlü tayt da parlak olduğu için albenisi vardır
02 Yorumla
+1 yılBence deri tayt herkese yakismiyor.. Ve deri taytin kendine özgü bir güzelligi var
11 Yorumla- +1 yıl
Bence her kız giymeli
deri tayt bence gerçekden dikkat çekici ama kimisine yakışmıyor ve abartanlarda var deri etek çok, çok kötü bence...
01 Yorumlap*rno izlediğiniz için klasik koşullanma olmuş olabilir.
62 Yorumla- +1 yıl
Cok iyiydi Burçin!
Bayanların hattını belli edip erkeklerin hayal gücünü daha çok kolaylaştirdigi için öyle düşünüyo olabilir misin
10 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. cunku butun vucudu sarıyo ve ortaya cıkarıyor parladıgı ıcın
11 YorumlaVala giymiyorum ama son zamanlarda abartılı bir şekilde giyinişvar ve gorunumlerine bakmadan giyiyorya o bira itici gibi geliyor gozume
04 Yorumla
+1 yılBir kızı en dişi gösteren parça. her kız giyemez özgüven gerektirir.
03 Yorumla- +1 yıl
Tayt çok basit üretiliyo ben yüksel bel deri pantolon kullanıyorum.
- +1 yıl
Bence gayet güzel ve seksi duruyor
çünkü deri taytı sade ve sadece sütun gibi bacakları olan kızlar giyiyooorrrrr :'(
09 Yorumla
+1 yılFiziğin güzelse ne giersen yakısır derilerde sarıyo vucudu e haliyle cok cekici oluyo
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Aynen çok çekici ve seksi duruyor
+1 yılVücut hatlarını ortaya çıkardığı içindir. Ama herkeste aynı durmaz. Mesela onu Akrep Nalan'a giydir bakalım çekici bulacak mısın :D
04 Yorumla- +1 yıl
Tayt giymeyi seviyorum ben. Herkes kendine yakışanı giymeli :)
+1 yılÇekici olabilir fakat çok rahatsız. Özgürlüğümü ilan edemediğim için 7/24 eşofmanla dolaşıyorum. :D
03 Yorumla- +1 yıl
Rahat hareket edemiyorsun. :/
+1 yılCünkü vücuda iyice yapisiyor bazen falan güzel görünüme ulasiyir diye dsünüyorum
07 Yorumla- +1 yıl
Haklisiniz ama sekik falan daha cekici diye düsünüyorum :)
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
Herkesde farkli, ama bende bir baska :D
+1 yılBen pek çekici bulmuyorum kiloluları daha kilolu gösteriyor zayıflarada yakışmıyor ve de parlak olduğu için aşırı dikkat çeker deri etek ya da şort olsa bence çok güzel olur
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamac purusuzlesmektir ve saglarda digerlerinden farki selulitler varsa gizler cunku deri kalindir
10 Yorumla
+1 yılDeri Tayt igrenc be nesi çekici tamam yakışan bayanlarda var ama ben onu giyen bir bayan gördüğmde hem tiksiniym hemde hoş gormuyorum
10 Yorumlarahatlık acisindan giyiyoruz çekici mi gorunuyormusuz ama artık herkes giyiyor erkeklerin gözleri alismistir bence
10 Yorumla
+1 yılVücut hatlarını ve ne var ne yoksa ortaya çıkarttığı için
21 Yorumlabence berbat :D geçen bir kız giymiş deri parlıyo erkek arkadşmla güldük baya o kadar komik duruyoduki naylona girmiş gibi
00 Yorumlaçünkü diğer taytlara göre daha pürüzsüz gösteriyor kalçayı falan... :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de gayet güzel ve seksi duruyor
+1 yılÇünkü vücuda yapışır ve her hattı belli eder hangi erkek bunu Seksi bulmaz ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de deri tayt giyen bir kıza sırılsıklam aşık olunur
+1 yılYakışan bayan var yakışmayan iğrenç duran bayanlar var
03 Yorumla- +1 yıl
Valla bir gören bir daha bakıyo :))
+1 yılSeksı duruyo o yuzden bılmıomus gıbı soruosunz bıde burda:)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence her kız giymeli
+1 yılDar ve parlak olduqu icin ama herkeste cekici durmuyo
11 Yorumla- +1 yıl
Bence gayet güzel
+1 yılKeramet taytta değil senin nasil gormek istedigindedir
03 Yorumla- +1 yıl
Sorun bende değil sende sen kadina sadece seks objesi olarak bakarsa oda sana ayni sekilde bakar sen hic gordunmu yolda kicina bakan bir kiz
- +1 yıl
Ayrica deri sana yakimaz gorusse alsana gorus kendini hayal et deriyle haha ben ettim uykum kacti
Bilmem ben kullanmiyorum dikkat çekmeyi sevenler giyiyordur.
09 Yorumla- +1 yıl
Bence her kız giymeli
Seksapalitesi yüksek =/
11 YorumlaSana taytı gıydircem bir daha bu soruyu soruyonmu
10 YorumlaTaytlar zaten kızlarda cekici durur deri tayt da ona ayrı bir hava katıyor :):):)
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerde de gördüm geçen:) Onlarda pek çekici durmuyor ama:(((((
10 YorumlaNeyi nasil giydigine bagli. Giyerim yani.
25 YorumlaYa tayti ben rahatligindan dolayi giyiyorum mesela ama deri taytin amaci zaten cekici gorunmek
00 Yorumlacazibeli bir görüntü yaratıyo.. topukluyuda eklersek tamam.. tadından yenmez.
12 Yorumla- +1 yıl
nedense bu kızın çoğu yorumunu begeniyorum!!
+1 yılHerşey özgürce hareket ettiği için dostum genelde kilolu kızların tercihi
10 Yorumlaaltına da bot giyin atını kaybetmiş jokey gibi dolaşın amgutlar.
40 Yorumlafiziği düzgün olanlar için çok asi ve çekici bir görüntü bence
03 YorumlaNe var ne yok belli ediyo cunku 😏
11 Yorumla
+1 yılÇünkü bazen seksi görünmek istiyoruz ve deri taytlar da çok yardımcı oluyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen deri tayt giyen bir kıza sırılsıklam aşık olunur
+1 yılbenimde hoşuma gider ama giymem yani :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne çekicisi ya sokakta yürüyen deri filler görüyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaaa burasi kiz kayniyorrrt. kizlar benim eve gidelimmmm ipsti iptis tis tis tis discooo
00 Yorumla
+1 yılVücudu sarar daha çekici gösterir vücut hatları daha iyi görünür ondan olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok çekici
+1 yılTaytı giyen kıza bağlı o. Her yerden yağ fıştırmış bacakta ne kadar güzel durabilir ki :)
01 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmemde kurban oliyim icine kilot giymeyim igrenc otesi oluyor tiksiniyorum karsi cinsten :)
00 Yorumla
+1 yılGec kalmisiz yaa:)) deriyi seviyosundur ondandir:)) tada taytin herturlusunu:))
07 Yorumla- +1 yıl
Sana tayt olsun yeter kanks:) her turlu begenirsin:))
- +1 yıl
Hos her erkek begenir:p
- +1 yıl
Haha subminal mesajjjj verilmis burda:D
- +1 yıl
Alindi :p
Deri tayt çok güzel durur kızlarda vücut hatlarını belli ettiği için
00 Yorumlagüzel bakan güzel görür demişler :)
13 Yorumla- +1 yıl
vücuda yapışıp hatları belli ettiğinden :)
13 YorumlaPeki siz neden bu kadar sapiksiniz :))
11 YorumlaYakışan giyinsin tabi
01 YorumlaÇünkü hem deri hemde tayt :)
01 YorumlaBacaklara yapışması ve kusursuz göstermesi ☺️
02 Yorumla
+1 yılDaha dişi. İçindekine de bağlı tabi
01 Yorumla
+1 yılİcindekine bagli. Simdi 110 kilo kadinda giymesin
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık normal kıyafet işte neresi çekici
03 Yorumla- +1 yıl
Bana göre öyle
+1 yılÇnkü tenimize yapşyo ve vamp bir hvası var
11 Yorumla- +1 yıl
Hoşunuza gidiyor yani
- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026