+1 yılHerkez aynı deilki ben mesela detaylı makyaj yapmam gunlük hayatımda hem cilde zarar hemde dogallık tercihim özel günlerde tabiki yaparım ama o ayrı... hatta bu yüzden basıma bir olay geldi onu paylaşıyım okula erken saatte gidiyoruz her sabah arkadasım ful makyaj yapar sabahın köründe:) bana dedi bir sabah sende yapıyosun demi hayır dedim sadece krem var aa dedicildin cok güzel parlak ertesi gün cenemde 4 5 tane kocaman göz seklinde sivilce çıktı normalde yüzümde sivilce falan cıkmaz çok kötü oldum:(
02 Yorumla- +1 yıl
yapmıyorum zaten kalem ruj hepi bu:)
En İyi Cevaplar
Valla hicde zor degil eve gidince yatmadan önce kıyaftlermi hazırlarım cantama varana kadar renk uyumları felan sabah kalkarım kıyafet hazır olunca kolay abartsız makyaj yaparım basımı baglarım düzenli cıkarım evden bu dısardaki insanlar icin degil kendmz olan saygımız içindir bence zor degil bakımlı olmak zor degil keyiflidir :)
71 Yorumla
+1 yılbutun ınsan lar dogal halıye kalsın bence bazıları o makyajla bozanlar bıle var :D
00 Yorumla
+1 yılKızların bu huyuna acıyorum gerçekten.
Benim eşim doğal olmalı :D00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılMakyaj bir kadın için ihtiyaçtır...
Yapılmalı kendine bakmalı bir bayan, ayriyetten bu çirkin makyajla kamuflaj yapıyor diye birşey yok. Her kadın bakımlı olmalı...
Saça gelince ah bu saçlar ruh Halim'e bağlı bazen inatçı oluyorlar hiç şekil almıyorlar bazende muhteşemler :)22 Yorumla- +1 yıl
Tbi çok uğraşmayınca nedense süperler, aynen öyle :))
Makyaj yapıyorum. Önceleri 1 saat önceden uyanmak zor oluyordu şimdi sağolsun bir tane hep ağrıyan dişim var. Geceleri daha çok ağrıyor gece boyu ağrıdan uyumadığım için 2 saat önceden uyanıyorum bu sabah işkence çekerek uyandım o nasıl ağrıydı? Saç için fön yapmam en fazla 15. dk
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılEl alışkanlığı diye bir durum vardır şip şak hemen yapıyoruz gerçi abartılı yapmam belkide ondan kolay geliyordur zor bir yanı yok :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah ne sanıyordun birkaç numara yaparlar arada o kadar :))
+1 yılErken kalkip hazirlanmak yorucu oluyor tabiki, ama iyi görünmek her zaman icin ön plandadir. Bende sana sunu sorayim, makyaj yapmayan kizlari nasil buluyorsun? Ne dusunuyorsun? Tabi aralarinda guzel olan vardir ama her kiz makyajsiz guzel degildir bu da bir gercek
00 YorumlaBen makyaj yapmiyorum sahsen. Sacimi yapmak icin de aslinda pek ugrasmam. tariyorum. o an kabarirsa toplarim ya da topuz yaparim, yok normal duz duruyosa salarim. Duszlestirici sekillendirici veya sac kurutma makinesi de kullanmiyorum saci mahvediyo diye.
00 YorumlaMakyaj zor olmuyodu sac icin cok ugrasiyorum her sabah bes sac sekli deniyorum o kiyafetle o makyajla hangisi yakismissa onu yapiyorum bazen o kadar cok deniyorum ki sacim yaglaniyo erinmeyip bide o saci yikiyorum sonrasinda tekrar yapiyorum makyaj 30 dk falan aliyo kiyafeti kafamda gece yatmadan planliyorum zaten iste bu kadarrrr:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben her sabah sacimi yikamasam bile vucudumu mutlaka yikiyorum ufak bir dus aliyorum yani kokulu dus jelimle ardindan sut ve biskuit yiyorum ve sonra odama geciyorum sacimi yapiyorum kiyafetimi giyiyitum ve ufak bir makyaj yapiyorum. Eyeliner maskara ve fondoten. Tum bunlar 1 saatimi aliyor. 8'de de evden cikiyorum. :)
01 Yorumlaeğer bir kız öz bakımını eksisk tutmazsa makyaja gerek kalmaz mesela ben hayatımda toplasan ancak 50 kere makyaj yapmışımdır ama heerkes tarafından beğenilirim yani hiç bir zaman çirkn makyajsız kız olmadım :)
10 YorumlaSaçımı yapmıyorum. Makyaj olarak da fondoten ve kaş kalemi.. Maksimum 15 dkda makyaj (kaşlarımın azizliğine uğrarım bazen shshsbs) giyim olarak da kıyafete karar veremezsem 5 dk da giyinme :) çok uzun sürmüyor yani kendi açımdan
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hazirlanmam en fazla on dakika ama onun oncesinde okuzun trene baktigi gibi dolabimin onune gecer kirk dakka bakarim ne giysem diye kararlastirdigimda uzerime geciririm bir ruj rimel tamamdir
01 Yorumla
+1 yılValla gayette makyaj ve saç yapmak için 6 da kalkıyorum.. Seviyorum çünkü makyaj yapmayı. Ve bence aşırıya kaçmamak, yüzünüzde bir kilo fondöten ve pudrayla gezmemek şartıyla yapılmalı :)
01 Yorumla
+1 yılzaten tipinizden sabah kalktgnz gibi geldğinz belli oluyo :s pijamayla nie gelmiosnz merak konusu:p
11 YorumlaGenc yaslarda hic zor olmuyor bir heves icinde oldugundan ama yas ilerleyip 30lu rakamlara gelip biseylere olan hevesde gecince zor gelmeye basliyor. bir gozkalemi bide ruj tamam yeter diyorsun. Rimel bile sürmek gereksiZ geliyor
00 Yorumla
+1 yılMakyaj dediğin nedir rimel ile pudra özel randevu varsa hafif rujla eyeliner de devreye giriyor saç makyaj bunlar bize vıız gelir daha zor şeyler var :))
02 Yorumla- +1 yıl
Zor olan kıyafetleri kombin yapmak ondan 1 saat erken kalkma mevzusu kimisi aksamdan hazırlar sorun olmaz
Saçımı genel olarak öylesine topluyorum canım isterse bazen rimel ve kırmızı nemlendirici sürüp cıkıyorum ahahaha
12 Yorumlakadın olmanın diğer zorlukları yanında bunların lafı bile olmaz :)))
20 YorumlaNo makeup makeup:) bb krem cikti cikali rahatladim rimel ve siyah kalem oldumu makyajim tamam apartmandada hafif bir dudak nemlendiricisi saclari napacaz saclari :)
00 Yorumla
+1 yılHazirlanmak icin cogu zaman saatinde uyanirim cok istisna durumlar vardir oncesinde uyandigim sadece goz kalemi ve rimel kullandigim icin zor olmuyor :)
00 YorumlaMakyaj saça göre daha fazla vakit harcaniyo. Ama alışkanlık sen hiç hergün yemek yemeğe zorlaniyor musun onun gibi bir şey işte :))
02 Yorumlasaç kolay makyaj zor. saçım zaten uzun belik örüp açsam bile güzel oluyor ama makyaj 15 dkkmı alıyor eylenirei incecik sürmek kirpik kıvrıştırmak cildi nemlendirmek maskara sürmek ruj sürmek derken
00 Yorumlahiç uğraşmam bugünde yaşlandığımda da rahat olacağım makyaj yüzünden deforme olmuş bir yüzü toparlamak için uğraşmayacağım. Beni seven olduğum gibi sevsin, sevdi ve sever...
00 Yorumla
+1 yılher kız o makyajın hakkını veremez. ben de tam vaktinde giderdim ve öyle şeylerle uğraşmazdım.
birde günlük makyaj yapan insanların yüzleri kim ne derse desin yer çekimine daha çabuk yeniliyor...00 Yorumlaelin alisinca uzun sürmüyor :) makyaj sac yapmaktan daha cok vakit alir.. ama makyaj sacdan daha önemlidir :D
01 Yorumla
+1 yılValla uyanamadigim zaman gitmiyorum o kadar diyim :) eger dus alicaksam 1 bucuk saat once kalkiyorum yarim saat sac kurutma+ dus 30 dk makyaj 10 dk giyim kalan 20 de sac :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyaj yapmiyorum okula giderken. Gecen bir gece bir agladim sabah yüzüm gözüm sisti. Yine yapmadim. Moron gibi gittim okula. Alacak olan boyle alsin, kandirmanin lüzumu yok.
11 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmak ne varki 10 15 dk alir en fazla. Ee banyoda disler filan firclaanr el yüz yikanr desek bir on on bes dk ordan. Giynmeyle beraber yaniiii 40 dk lazm. Otobuse bnmeden 40 dk once uyanmali:)
00 YorumlaAksamdan askiya asarim giyeceklerimi. Ayakkabilar temizlenir canta secilir. Siyah gozkalemim ve maskaram hem cantamda hem cekmecemde olur. Rujumuda aksamdan secerim yarim saatte biterim :)) Aslinda duzenli olununca problem yok.
00 Yorumlaartık alıstıgım için zor gelmiyor. makyajım aynıdır zaten hemen yaaparm. sacımıda tarayıp ileri geri savurduktan sonra tamam :))
10 YorumlaYa makyaj dedigin nedir ruj sur rimel sur eyeliner max 5 dklik is nedir yani ya. Vakit alan saclarimiz var sadece. Ben oyle dusunuyorum :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışıyor insan rutin oluyor yani.. Gün içinde tazelemek zor oluyor ama o vakit alıyor silip tekrar yapmak..
00 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmak ayrı bir zevk ya hele ben gibi prof yapıyosan ama saçlarımla pek uğraşmam duştan sonra şekillendiriciyi sürüyorum sadece
00 Yorumla
+1 yılSaç yapmak daha uzun suruyor ama makyaj daha çok dikkat gerektiriyor :) Ne o denicen mi ;))
04 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı olsun seksi durur ;) :D
- +1 yıl
Ne yeşili o göz farında gzl durabilir ;)
Makyaj yapmadığım için rahatim 😀😀yapsam kesin sürekli geç kalırdim derse normal de arada geç kalıyorum zaten iyiki birsey demiyorlr unide
01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılhayatta yapmam ben 9 daki derse 9 a çeğrek varda kalkıp gdiyorum kampüste kaldıgım için hayatta yapmam makyaj yapana da saygım var
00 Yorumla
+1 yılSaç yapmak daha kolay ama ben makyajı 3 günde bir yapıyorum. Arada bir cildin rahatlaması lazım
10 YorumlaBenim icin bir keyif. Ama her gunde yapmiyorum tabikii
10 YorumlaBen sadece pudra, dipliner ve ruj kullanıyorum 5 dakikamı falan alıyor yapması
04 Yorumlaben ce erkekler fazla görünüşe önem vermiyor ben makyaj fazla yapmam bana önem verdiklerin deseler saçlarım :)
00 Yorumla
+1 yılSahne makyajı yapanlardan değilim valla hergünde makyaj yapmıyorum sabah maskeleri temizleme o kadar :)
00 Yorumlayoo ben hiç makyaj yapmam mesela neden cildimi bozayım ki 10 saatlik güzellik için ben ileride grücem o kızları yüzleri delik deşik olduğunda
01 Yorumla
+1 yılBen üşenirim. Saçlarım kısa zaten. Saçımı tarayıp rujumu sürüp çıkıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
En rahatları benim heralde :D
Cok hızlıyımdır cok zamanımı almaz en cok yoran her gün ne giyeceğim)) asla iki gun ustuste aynı kıyafeti giyemem de zor oluyo biraz))
00 YorumlaYapmıyorum. En fazla makyajım eyeliner. Oda çok nadir kafama eserse.
Saç yapmak daha zor.10 YorumlaBenim makyajım 5 dakika sürüyor, aslında makyaj bile sayılmaz yaptığım şey
00 Yorumla
+1 yılİkiside zor geliyor ama yapmayınca da insanın kendine güveni gelmiyor
00 Yorumlane bir saati ayol maximum yarım saat. buna kahvaltıda dahil :P
00 Yorumla
+1 yılbenim makyajım en fazla 15 dk sürüyor. .. saçlar inatçı o daha çok yoruyor ..
00 Yorumlaarada bir üşendiğim olsa da alıştığımız için hiç zor olmuyor
00 Yorumla
+1 yılNormalde makyaj yapmam ama okula giderken bülent ersoy a dönüyorum çünkü yasak
00 Yorumla
+1 yılSaç yapmıyorum zaten düz, makyaj da sadece rimel ve kalem sürüyorum o da en fazla 2 dk :)
00 Yorumla
+1 yılHmm bu soru makyaj saç baş yapanların ben hiç karışmıyım..
00 Yorumla
+1 yılMakyaji 10 defa yaparim ama saç yapmak cidden ölüm...
00 YorumlaMakyaj 10 dakika sac 10 dakika nesi zor? Siz erkeklerin tuvalette bir defada harcadigi zaman iste
00 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. of bende sabahın korunde ıkı ton makyajla gelenlere hyret edıyorum
00 YorumlaSac daha uğraştırıcı ama alışınca ikiside kolay geliyo :)
02 Yorumla
+1 yılÖnce makyaj yaptığım için saç yapması zor geliyor en sonunda.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 395 cevap paylaştı. Sabahlari makyaj yapilmaz gece makyaj yapilir sacimi ben tariyorum okula giderken sacimi topluyorum
02 YorumlaOluyor o yüzden her gün yapmıyorum insan üşeniyor bazen , elin gitmiyor amaan bir günde yaqmayım der geçeriz ki bu birazda ruh halimize bağlı...
20 Yorumlasana bir saat gözükeni 5-10 dk da hallediyorlardır bence kızlar.. hergün yapılan birşey sonuçta:)
00 Yorumla
+1 yılsaat 8 deki derse gidebilmek için 5 buçukta kalkıyorum düşün :D
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım