Moda & Stil Okula çoraplamı çorapsızmı gitmek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Neyse çorapsız gittim Okula çoraplamı çorapsızmı gitmek? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ayakların güzelse çorapsız gitsende olur 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmi Yorumla Soran +1 yıl Bana güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görim bende ya Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman güzel değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çorapla git kuzum hava soğuk üşütürsün 1 44 Yorumla Soran +1 yıl Bana değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime Yorumla Soran +1 yıl Hava soğuk ben değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj alındı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hasta olacaksın hasta Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hava soğuk Yorumla Soran +1 yıl E giydim hasta olmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hasta olunca gelen pişmanlık hissi Yorumla Soran +1 yıl Yıkılmadım ayaktayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden çorap giymiyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bugün giymedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayakların üşümüyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yok ayakkabı var neden üşüsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun sonuçta çorap yok ben çorap giydiğim halde üşüyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tamamda ayakkabı var zatenki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte ben çorap giydiğim halde ayakkabıda üşüyor ayaklarım Yorumla Soran +1 yıl He o senin sorunun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo sadece benim sorunum değil Yorumla Soran +1 yıl E kızlar demekki çorapsız olmak için yaratılmış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo öyle olsa kadın çorapları uretilmez di Yorumla Soran +1 yıl E tamamda düğünde falan giyilen ayakkabılar çorapsız giyilecek ayakkabılae hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo ince ten çorabı giyiyorlar yazın zaten sıcak olduğu için kalın çorap giymeye gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Yok onları nadir giyerler çoğunlukla çorapsız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo benim gördüklerim hep giyiyor zaten yazın çoraba ihtiyaç yokki kışın giyilir çorap Yorumla Soran +1 yıl Giymiyolarki bazıları krem sürüyor çorap gibi duruyor neyse işte düğünlerde sporuda çorapsız giyerlerki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo spor babet çorabı ile giyerler Yorumla Soran +1 yıl Sen öyle san hiç düğün evine gitmedinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok gittim hep çoraplı ya da ince ten çoraplı olurlar Yorumla Soran +1 yıl Bizim burada her kız çorapsız olurdu bir tane çoraplı olmazdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi sizin orası Yorumla Soran +1 yıl Tekirdağ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaa ciddimisin 😱 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresinden Tekirdağin merkez mi Yorumla Soran +1 yıl Çorlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Çerkezköy de yaşadım bir dönem Yorumla Soran +1 yıl Ama çocukluğum adanada geçti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde çocukluğum Çerkezköy de geçti şu an da Adana'ya yakın bir yerdeyim hayatlarımız benziyor biraz Yorumla Soran +1 yıl Mersindemisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o kadar yakın değil 😂 3 saat falan uzakliktayim Adana'ya Yorumla Soran +1 yıl Kayserimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerelisin sen adana mi Tekirdağ mi Yorumla Soran +1 yıl Hatay Yorumla
strongmen16 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 46% +1 yıl Çorapsız 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Gittim bile Yorumla strongmen16 +1 yıl Nasıl gittin Yorumla Soran +1 yıl Çorapsız Yorumla strongmen16 +1 yıl İyimiydi Yorumla Soran +1 yıl İyiydi Yorumla
nwilbunny Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı. çoraplı 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla nwilbunny +1 yıl üşüyorum ve güzel duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ama çorapsızda güzel değilmi bilek gözüküyor Yorumla nwilbunny +1 yıl sevmiyorum Yorumla nwilbunny +1 yıl hem erkek arkadaşım böyle olmasını daha çok seviyor Yorumla Soran +1 yıl Hiç denedinmi Yorumla nwilbunny +1 yıl evet rahat gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman denedinki Yorumla nwilbunny +1 yıl hatırlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden rahat gelmediki Yorumla nwilbunny +1 yıl gelmedi işte Yorumla Soran +1 yıl Hangi ayakkabıydı Yorumla nwilbunny +1 yıl converse Yorumla Soran +1 yıl He o çoraplada rahat değilki Yorumla nwilbunny +1 yıl rahat Yorumla Soran +1 yıl Topuklu giyermisin Yorumla nwilbunny +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl He sen rahata düşkünsün Yorumla nwilbunny +1 yıl yani Yorumla Soran +1 yıl Hiç açık ayakkabı giymiyormusun Yorumla nwilbunny +1 yıl giymem Yorumla
KendinleYuzleşş_ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Fiziğine bağlı Aslında 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayakla fiziğin alakası ne Yorumla KendinleYuzleşş_ +1 yıl Genel çorap anladım Yorumla Soran +1 yıl Sence giyiymmi giymeyimmi Yorumla KendinleYuzleşş_ +1 yıl Göreyim Yorumla Soran +1 yıl Yok söyle Yorumla
keremastrolog1 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Üşümüyorsan bence çorapsız mis 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Üşümüyorum Yorumla keremastrolog1 +1 yıl Çorapsız daha iyi. Bacağınla ilgili senin gözünde olumsuz bir durum yoksa Yorumla Soran +1 yıl Bacak değilki Yorumla keremastrolog1 +1 yıl Çorap? Yorumla Soran +1 yıl Ayak Yorumla keremastrolog1 +1 yıl Ben etek vs giyceksin diye düşündüm çorap içinde külotlu çorap vb diye düşündüm. Ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl Yok normal çorap olarak sordum Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. çorapla git 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çoraplı daha güzel olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha sexxi vb Yorumla Soran +1 yıl Ben ayağa giyilenden bahsediyodum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan mı sen bilirsin Yorumla
Jdhjdudjd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çorap bir kültürdür 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok geç Yorumla
ahdbwnsnxnzx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çoraplı. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ahdbwnsnxnzx +1 yıl Canım öyle istiyor. Yorumla Soran +1 yıl Sen çoraplımı gidiyorsun Yorumla ahdbwnsnxnzx +1 yıl Çoraplı dedik ya? Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla ahdbwnsnxnzx +1 yıl CANIM ÖYLE İSTİYORR. Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle istiyor Yorumla ahdbwnsnxnzx +1 yıl seni hiç alakadar etmez. Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Sen çorap giyme cezalısın Yorumla
konuşalımkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Etek mi giyiyorsun 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla konuşalımkiz +1 yıl O senin giydiğin ayakkabı ya senin rahat edip etmemene bağlı Yorumla Soran +1 yıl Vans işte Yorumla konuşalımkiz +1 yıl Vans derken Yorumla konuşalımkiz +1 yıl Baktım o sana bağlı Yorumla Soran +1 yıl İnternete yazıp baksana Yorumla konuşalımkiz +1 yıl Baktimm Yorumla Soran +1 yıl He ben rahatım vallaha sende çoraplamı çorapsızmı gidiyim Yorumla konuşalımkiz +1 yıl Onu sen bilirsin dedm ya Yorumla Alisaa07 +1 yıl çorap tabiki Yorumla Soran +1 yıl @Alisaa07 neden Yorumla Alisaa07 +1 yıl ayakkabıya yakışır Yorumla Soran +1 yıl @Alisaa07 ama çorapsızda oluyod Yorumla Alisaa07 +1 yıl tercih meselesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ayakların güzelse çorapsız gitsende olur
Olur
Güzelmi
Bana güzel
Görim bende ya
Yok
o zaman güzel değil
Çorapla git kuzum hava soğuk üşütürsün
Bana değil
Kime
Hava soğuk ben değil
Mesaj alındı 😂
Hasta olacaksın hasta
Neden
Hava soğuk
E giydim hasta olmadım
Hasta olunca gelen pişmanlık hissi
Yıkılmadım ayaktayım
Neden çorap giymiyorsun 😅
Bugün giymedim
Ayakların üşümüyor mu
Yok ayakkabı var neden üşüsün
Olsun sonuçta çorap yok ben çorap giydiğim halde üşüyorum 😂
Tamamda ayakkabı var zatenki
Tamam işte ben çorap giydiğim halde ayakkabıda üşüyor ayaklarım
He o senin sorunun
Yoo sadece benim sorunum değil
E kızlar demekki çorapsız olmak için yaratılmış
Yoo öyle olsa kadın çorapları uretilmez di
E tamamda düğünde falan giyilen ayakkabılar çorapsız giyilecek ayakkabılae hep
Yoo ince ten çorabı giyiyorlar yazın zaten sıcak olduğu için kalın çorap giymeye gerek yok
Yok onları nadir giyerler çoğunlukla çorapsız
Yoo benim gördüklerim hep giyiyor zaten yazın çoraba ihtiyaç yokki kışın giyilir çorap
Giymiyolarki bazıları krem sürüyor çorap gibi duruyor neyse işte düğünlerde sporuda çorapsız giyerlerki
Yoo spor babet çorabı ile giyerler
Sen öyle san hiç düğün evine gitmedinmi
Çok gittim hep çoraplı ya da ince ten çoraplı olurlar
Bizim burada her kız çorapsız olurdu bir tane çoraplı olmazdı
Neresi sizin orası
Tekirdağ
Aaaa ciddimisin 😱
Nedenki
Neresinden Tekirdağin merkez mi
Çorlu
Bende Çerkezköy de yaşadım bir dönem
Ama çocukluğum adanada geçti
Benimde çocukluğum Çerkezköy de geçti şu an da Adana'ya yakın bir yerdeyim hayatlarımız benziyor biraz
Mersindemisin
Yok o kadar yakın değil 😂 3 saat falan uzakliktayim Adana'ya
Kayserimi
Nerelisin sen adana mi Tekirdağ mi
Hatay
Çorapsız
Gittim bile
Nasıl gittin
Çorapsız
İyimiydi
İyiydi
çoraplı
Neden
üşüyorum ve güzel duruyor
Ama çorapsızda güzel değilmi bilek gözüküyor
sevmiyorum
hem erkek arkadaşım böyle olmasını daha çok seviyor
Hiç denedinmi
evet rahat gelmiyor
Ne zaman denedinki
hatırlamıyorum
Neden rahat gelmediki
gelmedi işte
Hangi ayakkabıydı
converse
He o çoraplada rahat değilki
rahat
Topuklu giyermisin
yok
He sen rahata düşkünsün
yani
Hiç açık ayakkabı giymiyormusun
giymem
Fiziğine bağlı Aslında
Ayakla fiziğin alakası ne
Genel çorap anladım
Sence giyiymmi giymeyimmi
Göreyim
Yok söyle
Üşümüyorsan bence çorapsız mis
Üşümüyorum
Çorapsız daha iyi. Bacağınla ilgili senin gözünde olumsuz bir durum yoksa
Bacak değilki
Çorap?
Ayak
Ben etek vs giyceksin diye düşündüm çorap içinde külotlu çorap vb diye düşündüm. Ondan sordum
Yok normal çorap olarak sordum
çorapla git
Çoraplı daha güzel olur
Neden
Daha sexxi vb
Ben ayağa giyilenden bahsediyodum
Ondan mı sen bilirsin
Çorap bir kültürdür
Çok geç
Çoraplı.
Neden
Canım öyle istiyor.