Moda & Stil Sevgilime atkı örüyorum, sizce nasıl oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sevgilime atkı örüyorum sizce şu an nasıl gözüküyor dürüst yorum atabilirsiniz Sevgilime atkı örüyorum, sizce nasıl oluyor? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
yoursoulisanocean Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl cok hos gozukuyor🫶🏻 erkek arkadasin senin gibi bir kadinla birlikte oldugu icin cok sansli 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🥰❤️ Yorumla
yanmayanodun Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana sevgilim böyle düşünüp atkı örecek varya, dünyaları verseler daha da hiçbirşeye değişmem 2 1 Yorumla yanmayanodun +1 yıl Sevgilin çok şanslı adammış vesselam Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Cok ince degil mi bu aksesuar olur ancak. Bence hazir almak daha mantikli en azindan koruyucu olur islevsel yani.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hâlen örmeye devam ediyorum bitmiş değil 2 yumağım var 🙏 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Dar yani bunu kat kat yapsan bile isitmaz, ruzgardan korumaz.. Yorumla Soran +1 yıl Tığ ile örüyorum ve yana eklenerek örülüyor. Gidişatının güzel olup olmadığını sormak için attım bitmedi henüz. Isıtma konusunda ise buradan ince gözüküyor olabilir ama satın alınan atkılarla eş değer kalınlıkta yani rüzgardan da korur ısıtır da 🙏 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık enine dar olmuş yumağım var diyorsunda boyuna örer gidersin eninden az daha geniş olsaydı daha iyi olurdu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için 🙏 Tığ ile örüyorum yanlara ilave ede ede şişle dediğiniz gibi oluyordur belki bilmiyorum inanın Yorumla Tartini +1 yıl Şiş sandım o zaman sorun yok Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok ince kemer gibi ama önemli olan niyet cok mutlu olacaktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hâlen bitirmedim devam ediyorum teşekkür ederim 🙏 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor ama ilmek sayısı biraz daha fazla olabilirdi. Genişliği dar oldu sanki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet haklısın tabii ki hâlen örmeye devam ediyorum bitmiş değil 🙏 Yorumla BiricikMinicik +1 yıl Keyifli örmeler.. Yorumla
Matmazelsamaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şu atkı nın olayı var kim sevgilisine örse ayrılıyorlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle şeylere inanıp enerjini göndermezsen bir şey olmaz 🥰 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Bize ne zaman atkı örecekler aga bize niye denk gelmiyor böyle kız arkadaş. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım gönlüne göre verir inşallah Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 505 cevap paylaştı. masallah senin gibi birine rastalamadım helal olsun ortalarda yiyici dolu 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Benim sevgilimde bana atkı sarardı ama bu sekilde değilBoynuma. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. Bizim hayaller siyah poşetee. Gayet iyi devam. d 0 0 Yorumla
layçal Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ah be enayi...Bu arada ipince olmuş bune mk kemer yapsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz yorumun için teşekkür ederim.Tığ ile örüyorum ve hâlen bitmedi bu yüzden dar olması gayet normal genişletiyorum yavaş yavaş 🙂 Yorumla layçal +1 yıl Anladım babacim Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Ne masum sevgiler var 1 0 Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Umarım emeğine değecek birisidir 2 1 Yorumla mustafssrl05 +1 yıl Bende isterim Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Elinize sağlık. Biraz dar olmuş gibi 0 5 Yorumla Kovaa151 +1 yıl seven ona takılmaz Yorumla Handenizzzqw +1 yıl @Kovaa151 sizin düşünceniz. Yorumla Kovaa151 +1 yıl Aynen dar olmuş bence de Yorumla Soran +1 yıl Çünkü henüz bitirmedim hâlen örüyorum o yüzden dar 🙏 Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Kolay gelsin o zaman size. Düşünceniz çok güzel😍💓 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl çok ince ama güzel örmüşsünüz elinize sağlık. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Henüz bitirmedim 2 yumak daha var sadece gidişat nasıl diye sormak istedim teşekkür ederim 🙏 Yorumla Anara__ +1 yıl Yandan ilave mi edeceksiniz? Yorumla Anara__ +1 yıl Aa tığ ile mi örüyorsunuz yoksa? Yorumla Soran +1 yıl Evet tığ ile örüyorum Yorumla Soran +1 yıl Sağ taraftaki boşluklu yerde kaldım tek tek ilmek atıyorum biraz uzun oluyor ama şiş hiç bilmiyorum 🙂 Yorumla Anara__ +1 yıl Evet o zaman ince olmamış) Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biraz dar olmuş sanki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha bitirmedim 2 yumağım daha var sadece gidişat nasıl diye sormak istedim 🙏 Yorumla GopÇocuğu +1 yıl Eline sağlık. Sevinecektir👍👍 Yorumla
ebrarbetul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kısa olmuş birazda geniş örebilirdin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Henüz bitirmedim 2 yumağım daha var 🙏 Yorumla ebrarbetul +1 yıl Ucunu bağlamışsin bitmiş gibi gözüküyorda Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır orası başlangıç noktamdı sağ taraftaki boşluklu kısımdayım Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim gerçekten 🙏 Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim, emeğe saygı 👍 Yorumla
isimsizmelek_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl sevgilin şanlı biri 0 3 Yorumla isimsizmelek_1 +1 yıl şanslı* Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için ❤️ Yorumla isimsizmelek_1 +1 yıl <3 Yorumla
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Fazla ince değil mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hâlen örüyorum 2 yumağım kaldı 🙏 Yorumla Kremalı_Spagettii +1 yıl Yana eklenebiliyo mu Yorumla Soran +1 yıl Tığ ile örüyorum o yüzden yana ekleye ekleye gidiliyor Yorumla Kremalı_Spagettii +1 yıl Heee final sonucu görelim inş bol şanslar eline tığına kuvvet Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 🥰 Yorumla Kremalı_Spagettii +1 yıl Rica ederim Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Uzun ve ince sanki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha bitirmedim 2 yumağım var yandan ilave ederek örüyorum 🙏 Yorumla Limbus00 +1 yıl Tamam boyunu daha uzatma derim Yorumla Limbus00 +1 yıl Güzel olmuş bence Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. hım bende isterim 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. el emeği, güzeldir 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. iyi iyi bravo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
cok hos gozukuyor🫶🏻 erkek arkadasin senin gibi bir kadinla birlikte oldugu icin cok sansli
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🥰❤️
Bana sevgilim böyle düşünüp atkı örecek varya, dünyaları verseler daha da hiçbirşeye değişmem
Sevgilin çok şanslı adammış vesselam
Cok ince degil mi bu aksesuar olur ancak. Bence hazir almak daha mantikli en azindan koruyucu olur islevsel yani..
Hâlen örmeye devam ediyorum bitmiş değil 2 yumağım var 🙏
Dar yani bunu kat kat yapsan bile isitmaz, ruzgardan korumaz..
Tığ ile örüyorum ve yana eklenerek örülüyor. Gidişatının güzel olup olmadığını sormak için attım bitmedi henüz. Isıtma konusunda ise buradan ince gözüküyor olabilir ama satın alınan atkılarla eş değer kalınlıkta yani rüzgardan da korur ısıtır da 🙏
Ellerine sağlık enine dar olmuş yumağım var diyorsunda boyuna örer gidersin eninden az daha geniş olsaydı daha iyi olurdu
Teşekkür ederim yorumun için 🙏 Tığ ile örüyorum yanlara ilave ede ede şişle dediğiniz gibi oluyordur belki bilmiyorum inanın
Şiş sandım o zaman sorun yok
Çok ince kemer gibi ama önemli olan niyet cok mutlu olacaktır
Hâlen bitirmedim devam ediyorum teşekkür ederim 🙏
Güzel görünüyor ama ilmek sayısı biraz daha fazla olabilirdi. Genişliği dar oldu sanki.
Evet haklısın tabii ki hâlen örmeye devam ediyorum bitmiş değil 🙏
Keyifli örmeler..
Şu atkı nın olayı var kim sevgilisine örse ayrılıyorlar.
Böyle şeylere inanıp enerjini göndermezsen bir şey olmaz 🥰
Bize ne zaman atkı örecekler aga bize niye denk gelmiyor böyle kız arkadaş.
Allah'ım gönlüne göre verir inşallah
masallah senin gibi birine rastalamadım helal olsun ortalarda yiyici dolu
Benim sevgilimde bana atkı sarardı ama bu sekilde değil
Boynuma.
Bizim hayaller siyah poşetee. Gayet iyi devam. d
Ah be enayi...
Bu arada ipince olmuş bune mk kemer yapsın
Gereksiz yorumun için teşekkür ederim.
Tığ ile örüyorum ve hâlen bitmedi bu yüzden dar olması gayet normal genişletiyorum yavaş yavaş 🙂
Anladım babacim
Allahim nasip et çok amin
Ne masum sevgiler var
Umarım emeğine değecek birisidir
Bende isterim
Elinize sağlık. Biraz dar olmuş gibi
seven ona takılmaz
@Kovaa151 sizin düşünceniz.
Aynen dar olmuş bence de
Çünkü henüz bitirmedim hâlen örüyorum o yüzden dar 🙏
Kolay gelsin o zaman size. Düşünceniz çok güzel😍💓
çok ince ama güzel örmüşsünüz elinize sağlık.
Henüz bitirmedim 2 yumak daha var sadece gidişat nasıl diye sormak istedim teşekkür ederim 🙏
Yandan ilave mi edeceksiniz?
Aa tığ ile mi örüyorsunuz yoksa?
Evet tığ ile örüyorum
Sağ taraftaki boşluklu yerde kaldım tek tek ilmek atıyorum biraz uzun oluyor ama şiş hiç bilmiyorum 🙂
Evet o zaman ince olmamış)
Biraz dar olmuş sanki.
Daha bitirmedim 2 yumağım daha var sadece gidişat nasıl diye sormak istedim 🙏
Eline sağlık. Sevinecektir👍👍
Kısa olmuş birazda geniş örebilirdin
Henüz bitirmedim 2 yumağım daha var 🙏
Ucunu bağlamışsin bitmiş gibi gözüküyorda
Yok hayır orası başlangıç noktamdı sağ taraftaki boşluklu kısımdayım
Çok güzel görünüyor 😊
Çok teşekkür ederim gerçekten 🙏
Rica ederim, emeğe saygı 👍
sevgilin şanlı biri