Son zamanlarda moda adı altında tayt üzerine sadece sütyen giyip cıkanlar var bu duruma karşı düşünceniz nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son zamanlarda moda adı altında tayt üzerine sadece sütyen giyip cıkanlar var bu duruma karşı düşünceniz nedir
Montun altına tayt giyiyo herkes. Bedava mı dağıttılar bunları. Bugün dışarı bi çıktım bi kapalılar tayt giymiuo bi de yaşlı hanımlar tabi bana ne ama komik
Kapalılara deri yasaklanmalı
Taytın üstüne sadece sütyen giyildiğini ilk olarak birkaç ay önce konakladığım yurdun arka bahçesinde görmüştüm. Gece vakti 2 tane üstlerinde ceket, altlarında taytla yürüyordu. Ben yanlarına yaklaşınca ceketletini çıkardılar ve altında sadece sütyen vardı. Onları öyle görünce çok şaşırmıştım ve biraz da kötü olmuştum.
isteyen istediğini giyer tabii ama bu kelimeyi söylemek istemesem de "ucuz" duruyor. abartılı/aşırı dekolte hoş değil bence. güzel duruyor desen durmuyor
Cevap
26Cevap
Her türlü linç yicem neyse. Benim görüşüm şu ki benim de bir sevdiğim kadın var öncelikle ve kadınlara saygım sonsuz bunu belirteyim. Neyse gerçekten diyorum ne isterlerse giysinler banane yani beni ilgilendirmez gerçekten ama maalesef bizim gibi geri kalmış toplumlar veya toplumlarda "açıklık" hep özenilir ve bunun bir gelişmişlik göstergesi olduğu düşünülür. Şu anda tam olarak bizim yaşadığımız da bu. Maalesef ki hem okullar hem de aile birçok yönden bazı konularda yetersiz kalıyor. Eğitim alanında maalesef öyle. Öncelikle ne derseniz diyin "Sütyen" bir iç çamaşırıdır bunu belirtmek istiyorum ama dediğiniz gibi dışarıda bile giyiyorlar artık. Neyse bu crop denen zımbırtıya bile eyvallah dedik ama cidden Sütyen nedir abi? Neyse bunun sonrası zaten tamamen çıplaklık olur. Gerçekten evde isterseniz çıplak gezin eyvallah da lütfen yani tek isteğim şu saçma sapan şeyleri aşalım. Daha açık giyinen daha popüler veya daha gelişmiş falan olmuyor...
Bu yaşta bu vücut ne ya... dersin 18lik çıtır helal olsun ama yanıyorsun sen de belli arkadaşların bu halini biliyor mu acaba erkekler
Kapali bir olarak bize uymaz ama giyen de yakistiriyorsa kendine giyebilir.
çok ama çok yakışıyor. ama sütyen değil bu yanlış bir fikir
Sanki yatak odalarındalar anasını satayım. Şeyim kalkıyor öyle görünce
Bana ulaşabilir misiniz?
@Yargıdağıtan123 sebep?
Soruma davet etmek istiyorum
Bu da mi tayt oluyormus. Deri plastik karisik bir seye benziyor ki, ben ne anlarim tabi de..
Ucuz olduklarini daha iyi belli edemezlerdi
Gayet hos duruyor bir kadina ne yakisiyorsa onu giyinmeli bence
Bu şekilde dışarı çıkmak çok saçma, dışarda böyle gezmenin mantığını bir türlü çözemiyorum
Vücudu iyi olan ve balıketliler giysin ☺🙈
İsteyen istediğini giyebilir.
Modadan ziyade fantezi artık bu
sütyen ve crop aynı sey değil
Aşırı parlak kıyafetleri çekici bulmuyorum
boku çıkmayan bir hal kalmadı çoğu insanda.
Vücuduna güvenin varsa giy
Seksi kadınlar giysin
alamancı gurbetciler takılıyor böyle
Muhteşemsin
Yakışana güzel duruyor
İddiali
Yakisyor
saçma durmuş
İğrenç bir görüntü
Bu kim
Guzel
kadın çok iyiymiş