Tililililili
Şu an altımda saçma sapan bir etek var üstümde saçma sapan bir crop var kalın çorap artı patik var ahahhahai
Şu an altımda saçma sapan bir etek var üstümde saçma sapan bir crop var kalın çorap artı patik var ahahhahai
Evde rahat olmayı seviyorum. Erkek olmak bu konularda büyük avantaj. Yaz kış üşümeyen bir bünyeye sahip olduğum için şort ve düzgün bir tshirt giyip takılıyorum. Saç sakalım asla birbirine girmiş gezmediğim için de ortalama bir erkek için bakım seviyem ev içerisinde bile iyi görünüyor diyebilirim.
Benim kriterim dışarıda kiminle karşılaşırsam karşılaşayım rahat hissedecek kadar iyi görünerek evden çıkmaktır. Evde olduğumda da hiç üst baş değiştirmeden dışarı fırlamam gerekirse bu durumu koruyacak şekilde olurum.
Cevap
11Cevap
Her sabah kalkıp bakım yapar ev içinde de kıyafetime ve görünüşüme dikkat ederim. Daha iyi hissettiriyor
2 hafta banyo yapmıyorum bazen pijamam korkunç değiştiriyorum yerimden kalkasım yok vallahi dışarı çıkarken bile önceki gün topladığım saçımla esofmanimla çıkıyorum neden böyle saldım bilmiyorum
Abla sen de bokunu çıkartmissin ama 2 hafta banyo yapmamak neeeeğ ksjsjajsjqjdkdjcjcjkvt
Midem bulandı ya
Mooduma göre değişiyor bu bazen özenli olurum bazen saçma sapan bir hale bürünürüm kgjk
Burak ozcivit gibi saçlar şekil uyanmıyoruz ondan çok önemsemeyiz
Evde hangi donum boştaysa onu giyerim ne tipi yav 🤦♂️😂
Yakışıklıyım önem veririm
Ne alâka yakışıklılık be knk hahahaha
Hahahahahhaha hee iyiii zaten evde kim görecek bizi ayol rahat rahat giyinelim djxjd
Yazdım ya olm detaya ahahhaha sen okumuyor musun
Belli oluyo hahaha
Ahahahah neye bakacan bakma gjvjr
Senin baya karma karışık
Ev halim dışarıya asla böyle çıkmam saçma sapan diyorum farkındaysan 🤣
Evet işte alakasız kıyafetler ahshahah
Veriyorum ya yoksa modum düşer
Ben her daim veririm
yataktan kalktığım gibi oluyorum evde
şu an halimi görsen ohoa s
Evde çok kasmıyorum
salaş giyinirim