Foto temsilidir. Yüz, kafa ve fizik olarak bana çok benzediği için kullandım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Foto temsilidir. Yüz, kafa ve fizik olarak bana çok benzediği için kullandım.

Adamın sadece ön kolu yanmış. Herhalde kolları sıyırıp güneşin altında ter döküyor. Yazık.
Arkada da kol oluyor mu?
Evet.
Cevap
0Cevap
Meşhur p*rno benziyor. Keltoş sevmem.
p*rno değilim ama daha iyiyim ;)
Her şeyi sansürleseler.
Geriye ne kalacak?
Dediğimi anlamadın, p*rnocu diye yazmıştım. Onu diyorum 🙄
önemli değil. İtici olduğumu mu söylüyorsun yani?
Paylaştığın görseldeki adam, johnny sins gibi bir tip. Beğeneb eden illaki vardır, kelleri çekici bulmuyorum.
Uzun saçlı mı olmalı diyorsun?
Evet de herkese uzun saç gitmiyor.
Sadece kadında uzun saç severim. Gerektiği zaman atın yelesini çeker gibi çekip kırbaçlamak zevkli oluyor ama kendimde sevmem... serin olmalı kafam, sıcakta çabuk kaynıyor :)
Türk erkekleri, kadınlarda uzun saçı çekici buluyor. Yıllar evvel tanıdığım biri de tam kısa saç seviyordu. 🤦🏻♀️
Bazı kadınlara kısa saç yakışıyor ama benim tercihim, bele kadar uzanan saçlar.. Dişiliğini hissettiriyor kadının.
Bele kadar ne öyle kezbanuslar gibi.
Sen yatakta asılıp çekeceksin diye iğrenç ya. 🤦🏻♀️
Sana göre kezbanus olabilir.. Bana göre çekici... Çünkü sen kadınsın ben erkeğim. Bakış açımız farklı :) Ayrıca ben yatakta asılmıyorum ;) Ama sen ayakta yapamazsın, yatağa mahkumsun :D
Ne alaka yatalak mıyım? 🙄 Ne diyor bu herif ya.
Beni yatakta asılıp çekmekle itham ederek küçümsedin... Neden?
Yazdığına bak. “Gerektiği zaman atın yelesini çeker gibi çekip kırbaçlamak zevkli oluyor” yahu zevkini rahatlıkla dökerken benim dediğime mi takıldın? 🙄
Evet ama ben küçümsemek için yazmadım. Sen küçümsedin. Ben de cevabını verdim.
Uzun saç fantezini açıkça beyan etmişsin.
Evet bu bir fantezi ama seni küçümsemek değil.
İyi yapmışım.
Erkeği küçümseyerek öfkelendirme hilesi yapıyorsun.. ;) Blöfünü görüyorum :)
Gör, yataktaki kedicik.
Ya yolumuza gidelim, ya da beraber yol alalım sevgili gizli ;)
Sen de az değilsin, bu saatte hiçbir dişi oltaya düşmez çünkü uykusu gelmiştir. 😝
Etraf Harun abi dolu diyorsun :) Mesela oltaya düşmek değil, gecenin keyfini çıkarmak... Mesele yatakta değil... Sohbet etmek... Ve sen bunu bana zaten sağladın ;) Tabi ben de sana.
Gecenin keyfi mi kaldı? 🤦🏻♀️ Vik vik yazışmak şu an sıkıcı geldi. Hadi bana iyi geceler.
Uzun uzun yazıştık ve gecenin sonunda "keyfi mi kaldı?" diye sitem ediyorsun. Biraz nankör olduğunu düşünüyorum. ;) Yine de sohbetin için teşekkürler.. İyi geceler.
Şimdi de nankör olduk. Yataktaki herife bak sen.
Yatakta iyi olduğum kadar sohbette de iyiyim.. Öyle olmasam çoktan gitmiş olurdun ;) Yalamalık olsun diye iltifat edecek değilim. Sende ne görüyorsam onu yazıyorum.
Eh işte, iki lafın belini kırdık senle. Benim de yazacağım varmış ki yazmışım. Kendini övdüğün kadar ahım şahım sohbetin yok. Sende güzel bir sohbet ışığı görmedim yataktaki biraderciğim. 😆
İkinci defa nankörlük ediyorsun. İstemiyorum ama vazgeçemiyorum diyorsun. Haklısın.. Bu sadece demo idi. :) Daha fazlasını istiyorsan emek vermelisin ;) Ben de, sen de o emeği verecek azmi göremedim gizemli böceğim ;)
Benim adıma bir şeyler zırvalıyorsun. Vazgeçememekle bir ilgisi yok. Hadi bye yataktaki böceğim. 🤣
Sürçü lisan ettikse affola, gizemli kelebek... Kendine iyi bak. Bir gün bir yerde tekrar karşılaşmak dileği ile.
Coni sins mi bu kim bu
Benim çakmam :)
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar