Takı aşığıyım diyebilirim 😜 mağazaya gidince hemen gözlerim takı reyonuna takılıyor 😂 ama altın olunca sevmem mesela, gümüş/bijuteri vazgeçilmez 💎
Ya siz takı kullanır mısınız? Takar mısınız? Altın ya da gümüş? Cevaplarınızı alayım 😃🤍

Takı aşığıyım diyebilirim 😜 mağazaya gidince hemen gözlerim takı reyonuna takılıyor 😂 ama altın olunca sevmem mesela, gümüş/bijuteri vazgeçilmez 💎
Ya siz takı kullanır mısınız? Takar mısınız? Altın ya da gümüş? Cevaplarınızı alayım 😃🤍
Kolye bileklik tarzı şeyleri seviyorum hiç çıkarmadığım bir kolyem var hediye olarak alınmıştı mesela. Bileklik uzun zamandır takmadım ama kolyemi uzun zamandır takıyorum.
Aa hiç çıkartmadım çıkarmam hediyeler önemli ☺️
☺️
Gümüş, kişiye özel takılar tercih ediyorum adımın yazılı olduğu, baş harfim olan kolyeler ve künyeler takıyorum. Bir de akıllı saatimin kordonu mutlaka kıyafetime uygun renkte olmalı. Onlarca kordonum var. Ve tabii saatimin kordonu için takılar…
Cevap
7Cevap
Hayır sevmem ben
Bi sebebi var mı acaba?)
Çok severim özellikle rengarek boncuklu kolyeler bileklikler ve halka küpeyi çok severek kullanırım
Evet severim. Özellikle gümüş kolye ve küpeleri çok seviyorum. Zarif yüzükler de hoşuma gidiyor.
Severim her kıyafete kolye gitmese bile kolumda illa parlayan biri şeyler olacak 💫
Tenkk yuuu beybisuuu 🫶
Bileklik takmayı denedim de sevmedim yaa. Saat, bileklik hiç bişey yok. Sade olacak kolum en güzeli.
Saat vazgeçilmezim, genel olarak severim hoş oluyor.
Yaaaniii tarzım olan takılar pek bulamıyorum kolye ile idare ediyorum. d
Çok severim. Kalbim altından yanadır tabi ki. 🫶 Gold olsun benim olsun 🥲
Altın olmayan takıyı takamıyorum alerji yapıyor, bu yüzden ne yazık ki çok fazla takı takamıyorum...
Yeni yeni takmaya basladim, yuzuk takmayi seviyorum
Oldukça fazla seviyorum hem de..
🥰
Yüzük hariç severim.
Evet, rahatsız ediyor. Ellerimi çok sık kullanan bir insanım. Daralmaya gelemiyorum.
Pek takıcı değilim ya sade olmak hoşuma gidiyor 😃
Saat ve düz siyah yüzük sadece
Hayır sevmiyorum
severimm özellikle yüzük ve küpe
Saat ve yüzük.
Çok severim
Bileklik ve kolye
Saat sadece
Çok severim.
Yok sevmem
Alerjim var
💐🫶🏻