Moda & Stil Eldiven giymeye başladınız mı? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Hava buz gibi. Küçüçük ellerim donuyor hemen. Eldivensiz dolanmam mümkün değil. Brrr 🥶 Eldiven giymeye başladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Eldiven giymeye başlamadım. 1 0 Yorumla
Eftalinya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet 🧤soğuk alerjim olduğu için maalesef başladım 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Benim de var, başlar iki güne kızarıp kaşınmaya 😢 Yorumla Eftalinya +1 yıl Çok kötü bir şey hemen yaz gelsin istiyorum 🥺 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başlamam lazım ama hep unutuyorum ellerim buz gibi oluyor ya üff 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Ben eldiveni montun cebinden tüm sene hiç çıkarmadığım için hep yanımda oluyor allahtan 😂 iyi ki de öyleymiş ama, dışarıda tutamadım elimi bugün buz gibiydi. At çantana şimdiden, unutacaksan çantanda unut 😊 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Üşenmezsem kalkıp koyayım çantama sjsjd Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. Daha başlamadım, biraz daha havalar soğuyunca başlarım giymeye tasarım eldivenlerimi:) 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır başlamadım daha ama başlasam yeri var çünkü sabah işe giderken baya dondum. 1 0 Yorumla
NewFolderForLife Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bere giymeye başladım ama henüz eldivenlik soğuk yok 1 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Evet havalar soğudu 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Hayır giymiyorum 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Evet alıcam eldiven mecbur 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yıllardır eldiven giymiyorum elime cebime atarım 1 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 316 cevap paylaştı. Yok daha başlamadım 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Evet maalesef havaalar buz kar var 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başladım bugün neydi öyle ya dondum ayol 1 0 Yorumla
hibisküsHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Evet motorla bir yerlere gidince eller üşüyor 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Başlamam gerekiyor ama daha başlamadımm 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum, mecbur kalmadıkca bere bile takmam.. 1 0 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başlamadım ama başlamak üzereyim 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Norveç mi burası 😄 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Sıfırın altında iki gündür sıcaklık. Cebimden elimi çıkardığım an donuyorum 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ellerin neden küçücük 😃 0 8 Yorumla Menethil +1 yıl Bilmem 😂 Ama boyutu çoğu kişiye göre ufak benimkilerin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız eli gibi mi 😃 Yorumla Menethil +1 yıl Çoğu kızın eli daha büyüktür bu arada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar daha mı küçük ellerin var 😃 Yorumla Menethil +1 yıl Hepsinden olmasa da çoğundan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oje sür bari 😃 Yorumla Menethil +1 yıl Sürmüşken güzel bi şekil yapmak lazım onu da ben beceremem. Tanıdığın iyi bi manikür yapan yer var mı? 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır nerden olsun benim ellerim yaba gibi 😃 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 892 cevap paylaştı. Henüz değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Eldiven giymeye başlamadım.
Evet 🧤soğuk alerjim olduğu için maalesef başladım
Benim de var, başlar iki güne kızarıp kaşınmaya 😢
Çok kötü bir şey hemen yaz gelsin istiyorum 🥺
Başlamam lazım ama hep unutuyorum ellerim buz gibi oluyor ya üff
Ben eldiveni montun cebinden tüm sene hiç çıkarmadığım için hep yanımda oluyor allahtan 😂 iyi ki de öyleymiş ama, dışarıda tutamadım elimi bugün buz gibiydi. At çantana şimdiden, unutacaksan çantanda unut 😊
Üşenmezsem kalkıp koyayım çantama sjsjd
Daha başlamadım, biraz daha havalar soğuyunca başlarım giymeye tasarım eldivenlerimi:)
Hayır başlamadım daha ama başlasam yeri var çünkü sabah işe giderken baya dondum.
Bere giymeye başladım ama henüz eldivenlik soğuk yok
Evet havalar soğudu
giyilesi hava var
Hayır giymiyorum
Hakkaten çok gerekli bir şey.
Evet alıcam eldiven mecbur
Yıllardır eldiven giymiyorum elime cebime atarım
Yok daha başlamadım
hayır henüz başlamadım
Evet maalesef havaalar buz kar var
Başladım bugün neydi öyle ya dondum ayol
Evet motorla bir yerlere gidince eller üşüyor
Başlamam gerekiyor ama daha başlamadımm
Eldiven giymem genelde
Sevmiyorum, mecbur kalmadıkca bere bile takmam..
Başlamadım ama başlamak üzereyim
Kullanmayı sevmiyorum
Giymedim ama giyilse olur
Eldiven giymem
Norveç mi burası 😄
Sıfırın altında iki gündür sıcaklık. Cebimden elimi çıkardığım an donuyorum 😃
Ellerin neden küçücük 😃
Bilmem 😂 Ama boyutu çoğu kişiye göre ufak benimkilerin.
Kız eli gibi mi 😃
Çoğu kızın eli daha büyüktür bu arada 😂
Kızlar daha mı küçük ellerin var 😃
Hepsinden olmasa da çoğundan
Oje sür bari 😃
Sürmüşken güzel bi şekil yapmak lazım onu da ben beceremem. Tanıdığın iyi bi manikür yapan yer var mı? 🤣
Hayır nerden olsun benim ellerim yaba gibi 😃
Henüz degil
hayir
Evet
Henüz değil
Hayır
Hayir giymiyorum
saçmalamayın ne eldiveni be
Eldiven giymiyorum.