Moda & Stil Bu ikili takım renk ve model olarak nasıl sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mük Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu ikili takım renk ve model olarak nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mük bence 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Renk olarak aşırı güzel ama dekolte olarak biraz fazla açık özellikle etek kısmı fazla dikkat çekici olduğu için kullanımı rahat olmayabilir 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Model de renkte güzel.Benim tarzıma hitap ediyor.Günlük hayatta için uygun olmasa bile tatilde bir davette giyilebilir 0 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bir parça ama eteğin yırtmacı fazla biraz ben rahat edemezdim 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ya rahatsız değil mi önden direkt çamaşır gözüküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bacaktan yırtmaç olsaymış 10/10 verirdim ama böyle de gayet hoş bir elbise. 0 0 Yorumla
idarosiaa Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bana çok açık geldi kötü degil ama ben şahsen giymem 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Kötü her yerde giyilmez kombin kötü 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bence etek çok varoş üst fena değil 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Ben begenmedim daha güzel hoş kaliteli olanlar var 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 387 cevap paylaştı. Fiziğin iyiyse çok iyii 0 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Çok güzel ama dışarıda giyilmesi aşırı teşhir 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. DFiziğin böyleyse düşünme 0 0 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzel olmuş, uyumuda var renk ve modelin. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. Club a olur ama düğüne olmaz 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Salsa mı yapacaksın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oha nerden bildin Yorumla PeachLicker +1 yıl Salsa kıyafeti çünkü bu Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla PeachLicker +1 yıl Dalga geçme benimle hahah Yorumla Soran +1 yıl Ahshdhdhdhd Yorumla PeachLicker +1 yıl Ama cidden salsa için çok uygun bir kıyafete benziyor Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 946 cevap paylaştı. İdare eder 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayyy çok güzeel 😍 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel bence 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıradan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Mük bence
Renk olarak aşırı güzel ama dekolte olarak biraz fazla açık özellikle etek kısmı fazla dikkat çekici olduğu için kullanımı rahat olmayabilir
Model de renkte güzel.
Benim tarzıma hitap ediyor.
Günlük hayatta için uygun olmasa bile tatilde bir davette giyilebilir
Çok güzel bir parça ama eteğin yırtmacı fazla biraz ben rahat edemezdim
Ya rahatsız değil mi önden direkt çamaşır gözüküyor
Bacaktan yırtmaç olsaymış 10/10 verirdim ama böyle de gayet hoş bir elbise.
Bana çok açık geldi kötü degil ama ben şahsen giymem
Kötü her yerde giyilmez kombin kötü
böyle giyinen bir arkadaşım vardı
Bence etek çok varoş üst fena değil
Harika bence modelde renkte.
Ben begenmedim daha güzel hoş kaliteli olanlar var
Fiziğin iyiyse çok iyii
Mükemmel değil ama güzel
Çok güzel ama dışarıda giyilmesi aşırı teşhir
D
Fiziğin böyleyse düşünme
Çok güzel olmuş
Güzel olmuş, uyumuda var renk ve modelin.
Göbeği de açık olsa daha mük
Nerde giyinmeyi düşünüyosun bunu
renk ve model harika
Kaç yaş giyecek ona bağlı
Club a olur ama düğüne olmaz
Salsa mı yapacaksın
Oha nerden bildin
Salsa kıyafeti çünkü bu
Vay be
Dalga geçme benimle hahah
Ahshdhdhdhd
Ama cidden salsa için çok uygun bir kıyafete benziyor