Moda & Stil Pantolon askısı ama şal (başörtü) asılabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bulamadım bitmiş 🤭😂😂 Pantolon askısı ama şal (başörtü) asılabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ikae_ Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 98% +1 yıl Olur sanırım, ben yuvarlak gözleri olan bişey almıştım fularlarım için, bu da olur herhalde 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Toplu iğne ile perdeye iliştirmek daha iyi bence. :D 1 0 Yorumla
__Pikauv__ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sence asılmaz mı? Sormana gerek var mı, anlamıyor musun sen asılıp asılmadığını. Asılır zeka küpüm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum canım benim ama hiç kullanmadım bu bir iki belki alıp kullandıkça memnun kalan yok neden alıyım o zaman Yorumla Soran +1 yıl belki kayar olabilir sonuçta Yorumla __Pikauv__ +1 yıl Kadife bak bu kayar Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur bence ama kat izi olur… 😅 Etek askısı (kıskaçlı…) gibi şeyler daha mantıklı olabilir… 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bence tam ideal sağlı sollu asarsın karışmaz da. 0 0 Yorumla
Hedef2025 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bunun amacı az yere çok giysi koymaktır tabi ki koyabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl evet ben kullanıyorum bunlardan 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sağlam oluyor mu? 1 tane sadece Çeyizme alacağım denmek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şalın bir ağırlığı yok zaten sorun olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladım kayma da yapmaz değil mi? Yinede teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şalın kumaşına bağlı değişir ben genelde pamuklu kullanıyorum 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Pamuklu olanlar kaymaz değil mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimkiler kaymıyor Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim 🙂 Yorumla
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Neden olmasın. İstediğiniz gibi kullanın bence 1 0 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Evet neden asilmasin 2 1 Yorumla karmen3235 +1 yıl Nerdesin sen Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kravat askısı olarak da kullanılabilir 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Evet asılabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olur sanırım, ben yuvarlak gözleri olan bişey almıştım fularlarım için, bu da olur herhalde
Toplu iğne ile perdeye iliştirmek daha iyi bence. :D
Sence asılmaz mı? Sormana gerek var mı, anlamıyor musun sen asılıp asılmadığını. Asılır zeka küpüm
Anlıyorum canım benim ama hiç kullanmadım bu bir
iki belki alıp kullandıkça memnun kalan yok neden alıyım o zaman
belki kayar olabilir sonuçta
Kadife bak bu kayar
Olur bence ama kat izi olur… 😅
Etek askısı (kıskaçlı…) gibi şeyler daha mantıklı olabilir…
Bence tam ideal sağlı sollu asarsın karışmaz da.
Bunun amacı az yere çok giysi koymaktır tabi ki koyabilirsin
evet ben kullanıyorum bunlardan
Sağlam oluyor mu? 1 tane sadece Çeyizme alacağım denmek için
şalın bir ağırlığı yok zaten sorun olmaz
Hmm anladım kayma da yapmaz değil mi?
Yinede teşekkürler
şalın kumaşına bağlı değişir ben genelde pamuklu kullanıyorum 🙂
Pamuklu olanlar kaymaz değil mi?
benimkiler kaymıyor
Tamam teşekkürler ☺️
rica ederim 🙂
Neden olmasın. İstediğiniz gibi kullanın bence