Moda & Stil Size en çok hangi renk yakışır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Kendinize en çok hangi rengi yakıştırırsınız? 🌸 Güncellemeler+1 yıl 🌸 Size en çok hangi renk yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bana en çok siyah renk yakışır tabi ki de.. en sevdiğim asil bulduğum beni anlattığını düşündüğüm renk çünkü 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Lacivert ve kapalı krem rengi. Muhteşem bir uyum oluyor ikisiyle aramda. :D Siyah zaten oluyor. Sırasıyla K. Krem>Siyah > Lacivert 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Siyah ve beyaz gömlek vs giydiğimde hep yakıştırırlar o yüzden siyah ve beyaz diyorum. 1 0 Yorumla
Beyazleketdç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Lacivert ve turuncu yakışıyor diyolar ama ben siyahta yakıştırıyorum kendime 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl koyu gri lacivert beyaz olabilir ama 8 yıldır tek tip siyah giyiniyorum :D 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. En çok siyah ve lacivert yakışıyor. 1 0 Yorumla
48382727 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Siyah, mor, kırmızı, yeşil 0 1 Yorumla 48382727 +1 yıl Beyaz gri ve turuncuyu unuttum
Bereshit Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl bu garibim melezi de yeşilin tonları şımartıyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kara ve füme 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Siyahı kendime daha çok yakıştırıyorum.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. karelı gomlekler yakışıyormuş 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Beyaz yakışır 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. bordo 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. siyah severim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hersey yakıştı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bana en çok siyah renk yakışır tabi ki de.. en sevdiğim asil bulduğum beni anlattığını düşündüğüm renk çünkü
Lacivert ve kapalı krem rengi. Muhteşem bir uyum oluyor ikisiyle aramda. :D Siyah zaten oluyor.
Sırasıyla K. Krem>Siyah > Lacivert
Siyah ve beyaz gömlek vs giydiğimde hep yakıştırırlar o yüzden siyah ve beyaz diyorum.
Lacivert ve turuncu yakışıyor diyolar ama ben siyahta yakıştırıyorum kendime
koyu gri lacivert beyaz olabilir ama 8 yıldır tek tip siyah giyiniyorum :D
Kırmızı siyah beyaz lacivert 😄
Beyaz ve bebek mavisi
En çok siyah ve lacivert yakışıyor.
Kırmızı , mavi , yeşil
Siyah renk takılırım.
Siyah ve beyazı seviyorum.
En çok yeşil yakışıyor.
Gri, açık, mavi ve beyaz
Kefenin beyazı.
Siyah, mor, kırmızı, yeşil
Beyaz gri ve turuncuyu unuttum
Pembe ve Beyaz...
bu garibim melezi de yeşilin tonları şımartıyor
Siyah
Kara ve füme
Siyahı kendime daha çok yakıştırıyorum..
Pembe, koyu kırmızı, kırmızı turuncuuuuuuuuu
karelı gomlekler yakışıyormuş
Mavi
Beyaz yakışır
birçoğu yakışır
Kahverengi
Mor ve şarabi.
Mavii
bordo
Siyah bence 🖤
Siyah severim
Siyah ve beyaz