Arkadaslar ben tokatta yasiyorum göbeği acik bi crop giydigim zaman cok kotu bakislar atiyolar sizde yasiyomusunuz bu sorunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımın çoğu İzmir'de geçti ki İzmir'in de sıkıntılı yerleri var ama genellikle orada insanlar dik dik bakmaz ve Alsancak Kıbrıs şehitleri caddesi'ne gitsen orada insanlar resmen moda defilesi düzenliyor öyle garip giyinen kişiler var ki. Şu an yaşadığım yer tutucu bir yer Ankara 'dayım. Aşağımızda bir mahalle var oradaki insanlar çok garip. Açık olduğum için bana nefret dolu kan davası olan düşmanı gibi bakanlar var ha üzerimde de bol ve uzun herhangi bir yerimi etmeyen kıyafetler var ama saçlarım açık olduğu için düşman gibi baktılar hem aileme hem bana hatta babama bile 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Tokat canım memleketim benim, aslında kimse kimseye bakmaz bahsettiğin şekilde orada mevsimine göre giymediysen tuhaf karşılanır illaki o da ayrı zaten - bu kız üşümüyor mu? derler haklı olarak Tokat'ta soğuk Ağustos sonuna doğru başlar çünkü. Kaldıki Tokat'ta açık çok insan varken kimse senin giydiğin croplara takılmaz bence.
00 Yorumla
+1 yılBiraz alışkanlık ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Bulunduğun lokasyondaki insanlar bu konuda tabiri caiz ise aç oldukları için görmemiş gibi bakıp içlerinden fanteziler kuruyorlardır.
P. s : herkes değil, bi’ kısım..01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
70Cevap
E sonuçta Karadeniz bölgesi. Yani bu tarz giyimleri iç Anadolu, doğu bölgesi ve Karadeniz bölgesi fazla yadırgar. Diğer bölgeler öyle değildir o kadar. Yani yaşadığın yer de etken tabi bakmalarına. Ha bide crop var crop var yani sen fazla iddialı, iç çamaşırı gibi bir crop giyersen dikkat çekmen de normal.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsın bu arada ben soruyu oylesine sordum tutmus hic beklemiyodum
İnsanlar medeniyetsiz olunca böyle oluyor. İstanbul'a ya da İzmir'e taşın. Oralarda çalış.
310 Yorumla
Soran+1 yılZaten İstanbul'a tasinicam tamamem umarim orada oyle bi sorun yasamam
Soran+1 yılUskudar?
Soran+1 yılBen zaten buyuk ihtimal sisli besiktaş bölgesinde yasicam
Soran+1 yılTesekkur ederim bu arada ben zaten bana baksınlar diye acik giyinmiyorum fitratim bu bakmak var bakmak var yobazları maalsef sevmiyorum
Soran+1 yılAmin tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer sehrın kulturu gıyımı adetı baskadır uyum saglarsın saglamazsan mıllete cahıl yobaz dıyemezsın sonra orama burama bakıyolar dıye aglarsın tokatta da gayet acık gıyınen her kesımden ınsan var kımseye de yıyecek gıbı baktıklarını gormedım hıc dozunda acıklıga kımse bakmıyo sız bakılıyo dıyıp kendınızı tatmın edıyosunuz kendı yas grubunun umrunda olmaz senden buyuklerde oyle yetısmedıgı ıcın tabı ayıplar sekılde bakacak ne beklıyosunuz utopya mı dunya sokakta zaten 10 kısıden 8 ının gobegı acık
16 Yorumla- +1 yıl
başkasının giyimi yüzünden kimse kimseyi de taciz edemez ediyorsa da yobazın dibidir
Soran+1 yılKatılıyorum
Cevap sahibi+1 yılYadırgadıkları ıcın bakmaları tacız mı arkadasım? Izmır de yasayan arkadasımsa basortulu gezınde garıp bakıyolar dıyo onlarda cahıl yobaz ozaman? mevsımler cografya kulturlerı bı sehrın gıyımınıde sekıllendırır tutupta oyle gıyınıp ay bakıyolar dıyemezsınız ne sacmalıyosunuz sız bıcok seyde ornek verdıgınız avrupada dahı kendı tarzlarının dısında ınsan gorunce bakıyolar da kucuk ıllerde ılclerse crop gıyınce bakılmasını mı yadırgıyosunuz?
- +1 yıl
3 saniye bakıp kafanı çevirmek ayrı 15 saniye süzerek bakmak apayrı öyleyse tacize giriyor ayrımını yapabiliyorsan tabi
- +1 yıl
ayrıca İzmir'de kapalı olanlarda az değil
- +1 yıl
@zMejorGato İzmir 'in kızları çok açık kadınları bağımsız her alanda aktifler İzmir 'de otobüs söförü kadın trafik polisi kadın erkek gibileri
+1 yılKıyamet kopsada kurtulsak artık, çıplaklık bile normalleşti hiç bir şeye şaşırmamak lazım
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy bu yorumlar ne ya cropu çıplaklık olarak görüyorlar crop dediğin şeyin seviyeleri var hepsi cok açık olmuyor hatta benim giydiklerimde göbek deliği bile gözükmüyor ki gözükse ne olacak? Sanki bikiniyle geziyor. Bu sapık sitede gezenlerin insanlara ahlak satması falan da komik.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum crop giyiyorsun ünlü oldun şu an , bütün abazaları azdırdın.
Hayır ben yaşamıyorum, karşımdakini azdırma gibi bir niyetim de olmadığı için.31 Yorumla- +1 yıl
Ayn nizde ztn her giydigimizde niyet ettim insanlari azdirmak icin crop giymeye diyoruz oyle cikiyoruz. Zihniyetini skm
- Moda & Stil konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılTesettür de giysen bakarlar. Bunların gözünde lazer gibi bir şey var da sanki içimizi görüyor gibi bakıyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen Oyle
Erkek erkektir şehirle alakası ne... Sadece bazı şehirlerde çook kişi olduğu için erkekler alışıyor normal karşılıyor bazı şehirde nüfus sayısı az olduğu için doyum olmuyor öyle düşün
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende anneannemleri ziyarete gittiğim zamanlarda yaşıyorum o olayı. Yapacak bir şey yok. Öküz gibi bakılan yerlerde biraz daha dikkatli giyinmeyi tercih ediyorum
10 Yorumla Kanka yozgat değil ya genelde artık her yer öyle bazı semtler hariç. Bak semt diyorum şehir de değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılYozgattami oyle
Soran+1 yılBen soruyu oylesine sordum soru tutmuş 😂
+1 yılCrop denilen kıyafetten hiç haz etmiyorum. İnsanım kendini teşhir etmesinden başka hiç bir amaca hizmet etmiyor.
20 Yorumla
+1 yılGenel olarak çoğu şehirde bakıyorlar ama Tokat'da daha fazla baktıklarını söylemişti bir arkadaşım
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya hemde nasil
butun sehirlerde ayni ben baya sehir gezmis birisiyim disari cikarkende hep crop giydim balikesir disinda herkes ilk kez kadin gormus gibi bakti milletimiz maalesef boyle erkeklerin yazdiklarini okurken yine kendi kendime dogruladim hicbir zaman normal karsilanmayacagini acik gobege bile azan, eskort gibi geziyorsunuz diyen erkeklerden ne bekliyoruz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen daha 11 12 yaşındayken memlekete gitmiştik çarşıda bile herkes okuz okuz bakıyordu bana kucucuk çocuğum (dogu bolgesi ) %52 lik sıg yobaz kesmi çoğunlukla dogu iç Anadolu ve Karadeniz de yaşanmaz oralarda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçen çarşıya çıktık. Hava soğuktu sweet mont ve bol pantolon giymiştim. Hiçbir yerim belli değil. Saçım hariç her yerim kapalı ve vücut hatlarım belli bile değil. Buna rağmen öküz gibi bakanlar var. Afyon'da yaşıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de afyondayim bana neden bakmıyorlar demek ki güzelsin
tr erkeği çok normal isterse 50 derece olsun yinede bakarlar 8 sehir gezdim 1 antalya haricinde laf atan bile oldu
10 YorumlaOrası öyle bente tokatliyim ama orada yaşamıyorum sen bide ilçelerine git oralar daha beter
114 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi ay evet yani bisey demek istemiyorum ama akpnin aldigi sehirdem ne beklersin acik giysininlere oyle bi bakiyolarki sanki suc isledik
Soran+1 yılBak soyle diyim bakmak var bakmak var suç işlemiş gibi bakiyolar ay nalet şehir gercekten nefret ediyorum
Soran+1 yılburada yasiyorum maalsefki ama bu sene son
Soran+1 yılYok ben daha 18 yasindayim
Soran+1 yılAilevi sebepler ama bu sene üni icin İstanbul'a gidicem tamamen
Soran+1 yılSence İstanbul'da boyle bi sorun yasarmiyim
Soran+1 yılHmm tamam tesekkur ederim
Yobaz her yerde yobaz bebişim. Laf ederler en çok kendikeri bakarlar. Hep yokluktan beyinleri sulanmış onların
00 YorumlaNerde giydin merak ettm.
Hcbsi görmemiş insanlarn bakmadı normal hayvan gbi bakmak eşittir bizim millet yani00 Yorumla
+1 yılBunun şehirle alakası yok. Gözüne sahip çıkamayan karaktersiz aç insan olduğu sürece bu rahatsızlıklar her daim olacaktır
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılchop bakılır yani ben bakarım tamam oyle ısırcak gıbı degıl ama benım galıba o bolgeye fetishim var bırazcık ılgı cekıyor ne yapayım sımdı
01 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkes crop giyerse zamanla insanları da alışır aslında. Kötü bakışlar çok rahatsız edici.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Oyle
+1 yılSamsuna gel burada çok sıkıntı yaşamazsın 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tatil icin gitmiştim bi hafta orada acik giyindim kimsede kotu bakislar atmadi
- +1 yıl
Eee herkes giyiyor hangisine bakcamızı şaşırıyoruz 😀😀
Soran+1 yılBen bu sene uni icin İstanbul'a gidicem tamamen insallah orada oyle bi sorun yasamam
- +1 yıl
Yaaa heryerde bakan vardır da biraz fizik filan iyi ise çok dikkat çeker
+1 yılCrop gitmeyeni dövüyorlar galiba normal kıyafet giyen kalmadı şaka gibi bir dönem
110 Yorumla- +1 yıl
Giyemez diye bir şey yazdığımı görüyor musun sen? O halde bir daha oku
- +1 yıl
Evet, Nerde giyemezsiniz ya da müdahale edilmelğ yazıyor peki? Kendi iradenizle bu kadar tek düze aynı makinadan çıkmış gibi aynı şeyleri ısrarla ve büyük bi aşkla giymenizi anlamıyorum. Sen giymekte özgürsen ben de fikrimi beyan etmekte özgürüm. Ve crop hoş bir kıyafet değil.
- +1 yıl
Ben de sizinkini eleşimiyorum ne giydiğinizden banane. Okuduğunuzu anlama sıkıntınız olduğunu düşünmeye başladım algılsyamıyorsunuz yazdığım şeyi
- +1 yıl
Canım sana özel bi eleştiri yok sen ne giyersen giy cropun hoş bir kıyafet olmadığını herkes gayet iyi biliyor. Crop adı altında sokakta büstiyerle dolaşıyor bu insanlar. Ben hoş görmem. Senin giymekte özgür olman benim düşünceme pranga vurmuyor ben de düşünce beyan etmekte özgürüm. Sen istiyorsun ki hem ben özgür olayım hem de kimse fikir beyan etmekte özgür olmasın. Özgürlük sadece sana değil
- +1 yıl
Fikir beyan ederken insan eleştirmeyin o zaman. Bana da hoş gelmeyen şeyler var tabiki. Fakat bunu yaparken elestiri ile yaklasmiyorum mesela crop kıyafet değil yerine crop sevmiyorum diyebilirsiniz. Ayrıca crop yerine bustiyer giymeleri de onların tercihi elbette ama ben croptan bahsediyorum.
- +1 yıl
Farket etmiyor hepsi hemen hemen aynı görüntüyü veriyo zaten. iki santim fazla kumaş olması neyi değiştiriyor ajjaja. Ayrıca sevmiyorum da normal bir kıyafet olarak da görmüyorum. Bundan bir kaç sene sonra büstiyeri de aşacak kıyafetler giyilecek, sokakta bini ile dolanıp özgürüm kimse eleştiremez istediğimi giyerim diyecekler. Ama bu onların yaptğı şeyi normal kılmayacak, kılamaz. Çıplaklıkla açıklığı karıştırmadığınız bir zaman da tekrar konuşalım iyi günler
Kışın ortasında tohatın tam göbeginde crop giymek nedir o dikkati kendin cektiriyorsun
10 YorumlaModa & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Bizim şehiri de bi şenlendir aynen bakarız 😹
10 Yorumla
+1 yılKayseri kadar yobaz olamaz bence. Gel buraları gör asıl.
10 YorumlaAy kanser edicek benı bu durum allahın köylulerı bı gelişmediler
00 Yorumla
+1 yılBizim erkekler bakmaya doyamadığı için şehir farketmiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılsemtli ilgili canım Ankara tunalida dikkat çekmiyor mesela
00 Yorumla
+1 yılBizim burada montla geziyorum şalvar giycem neredeyse yine aynı
00 Yorumla
+1 yılAntalya 'da giyiyorum ama yine de bakan var tabii.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. Yaşadığın topluma göre bakışlar değişiyor maalesef böyle bir gerçek var.
00 Yorumla
+1 yılHer şehirde vardır o kanka insanlar içine düşecek gibi bakarlar sinir sinir
00 YorumlaSoğuk diye bakıyorlardır yazında nasıl kombin diye bakılır
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılVerin ablamızın ilgisini. Crop giyiyor çünkü.
00 Yorumla Giyerken rahatsız olmuyosun da millet akınca mı rahatsız oluyorsun ( giyme )
08 Yorumla
+1 yılHepinizi göbeğinizden tanır olduk. Ne bakması daha.
00 Yorumla
+1 yılYani oranın halkı yine Konya'ya Kayseri'ye göre falan göre iyidir öyle düşün:)
00 YorumlaUlan niye CROP giyiyon Çıplak gez sende rahatla bizde rahatlayalim. Zaten arsizsin utanmanda yok. Takıl işte sağda solda ESKORT gibi
46 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tek göbek sende olunca bakmaları normal değilmi netice olarak insanlar başkalarında olmayan birşeyleri sergiler
00 YorumlaBunun şehirle alakası yok erkek zihniyeti ile alakalı bı durum ziyniyeti pisse ister Ankara ister İzmir ister Bayburt ister Çorum ister uzayda ol erkek ziyniyeti pis sen acmasaydn giymeseydn falan filan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralarda normal, ama ben İstanbul'da yaşıyorum, abazalar dışında kimse bakmıyor yani, banada normal geliyor. Fiziğin çok mu iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın ama bu durum seni uzuyorsa öyle giyinme başka şehre gidince giyersin
04 Yorumla
Soran+1 yılSaol bencede istanbulu istiyorum bu sene zaten umarim boyle sorunlar yasamam
Cevap sahibi+1 yılÜniversite için mj
Cevap sahibi+1 yılBen de İstanbuldayim
Soran+1 yılEvet ne guzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaktırma sende mantıklı bir insan nerede ne giyinecegini bilir bilmeli
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe konuda
Cevap sahibi+1 yılMantıki biri olup olmama konusunda Mi
Cevap sahibi+1 yılMantıklı biri olursan da kendine olmazsan da kendine bizlik bisey yok mantıklı insan nerde ne yapicagini bilir zaten
Insanlara bi taraflarınızı göstermeniz igrenc geliyordur o yuzden bakıyor lardir
416 Yorumla- +1 yıl
Ya hadi oradan ya kapalı giyinsekde bakıyorlar zihniyetiniz pis
- +1 yıl
Bakma o zaman kardesim mal mısın
- +1 yıl
Sizin gibi cahillerden biz bıktıj
- +1 yıl
Bizim giyimimiz bizim zevkimiz kudurub
- +1 yıl
Hahahahhaha kudur
- +1 yıl
Benim hayatım benim kusurlarım ben hayatımdan giyimimden memnunum kimseden igrenmiyorum herkesin görünüsüne giyinisine saygı duyuyorum aslında ailem değil kendimi nasıl gelistirdigime bakıp örnek almanı isterim cahil kalmak zor olsa senin için
- +1 yıl
İnsanların en ufak acıgında yüzüne vurunca inan bir sey olmuyor kendinize nefret topluyorsunuz
- +1 yıl
Matematik ögretmenligi okuyorum ve senden daha yararım olucak bu ülkeye hahahahahhaa
- +1 yıl
Ahlaklı olsan ilk yazdığın cümleyi kurmazdın be adam sizin gibileri yüzünden bu ülke hep cahil kalıcak yazık
+1 yılCropt giymeyi verin göbeğinizi oranızı buranızı görmek isitemiyor kimse hoş değil sağlıklıda değil kış günü bile crop sevdası var akıl alır şey değil
25 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim mesele senin kafandaki kadar basit işlemiyor toplumsal ahlak var normlar var insan sergilenecek et parçası değildir. Heleki kadın bedeni hiç değildir. Ama kafanız basmaz millete yobaz diyorsunuz asıl yobazlığı siz yapıyorsunuz
- +1 yıl
Evet pis cahil oramızı buramızı görmek istemeseler bakmazlar zaten siz bakın diye giymiyoruz eger siz erkekler olmasaydı biz daha da acık giyinirdik
- +1 yıl
Hanımefendi yanlış tümden geliyorsunuz ozman erkeklerde boxerle üstsüz gezebilriler millette bakmasın olur mu öyle şey bu toplumda envayi çeşit kültürde yetişmiş insan mevct ama bizi ortal noktada toplaym şşeyde toplumsal ahlak ve normlar dünyanın neresine giderseniz gin bu böyledir teşhircilik hiçbir tolumd hoş karşılanmaz biz öyle istiyoruz ondam öyle giyiyoruz diye bir şey olamaz siz bakmıyacaksınız diyemezsiniz sizde kimseni neye bakıp bakmayacağına karışamazsınzı yani kısacası her iki tarafta ortak noktada buluşmak furumunda daha nasıl anlatayım size
- +1 yıl
Erkek bedeni tabii kide sergiye daha açıktır, bikini bölgesi dediğimiz alan açılmaz. Fakat crop bırak göbeği çoğu zaman göbeğin sadece bir kısmını açık bırakıyor. Ayrıca yobazlık değil ki, kadınlara ilgi duymuyorum, insanlarin bahsettiğiniz ahlaki görgü açısından erkek veya kızlar, bir açık göbek sayesinde azmamali. Bu arada bayan çok boş yapmış ki insanlara bakmasın denmez, eğer biri bakmamasini istiyorsa sokakta giymez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntalyadayım bazen yaşıyorum genelde yaşlı dayılar bakıyor aptallar
04 Yorumla- +1 yıl
Bakmalarına neden kızıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yıl@Samimiyetveguven normal bakmıyorlar rahatsız oluyorum
- +1 yıl
Arzu dolu bakışlar mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Samimiyetveguven evet
+1 yılFotodaki gibi güzel göbeğin varsa giy, bıngıl bıngıl göbek varsa iğrenç olur ama göbeğin güzel her bakışı eleştiri algılama belki de hoş durduğu için bakıyorlardır
04 Yorumla- +1 yıl
Sana ne milletin bıngıl bıngıl göbeginden be adam
- +1 yıl
Hahahahha o zaman tuhaf bakıyorlar demeyin sebebi odur. Anlamış olman lazımdı.
- +1 yıl
Sebebi o değil sebebi herkesin acık giyinen kıza diger gözle bakması ve bu millet o kadar cahil ki düzelmez
- +1 yıl
Umurumda bile değil kim ne yaparsa yapsın
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnadolu'nun bütün şehirlerinde öyle bakarlar İstanbul İzmir hariç
00 YorumlaArtık normal giyen naif insanları özledik göbek görmekten baldır görmekten kusucaz
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYo Antalya'da bakan yok Adana'da elit semtlerindede bakan yok
00 Yorumla
+1 yılBende tokatın ilçesindenim her şekilde bakiyorlar ben tayt giyip ustune bol swet birakiyorum ona bile bakıyorlar tuaf djsjdj
00 YorumlaOlduğum yer yobaz olarak gecmesede bakan her şekilde bakıyor giyim farketmeden
00 YorumlaBence her şehir böyle değildir ya zannetmiyorum Eskişehir mesela asla böyle değildir
00 YorumlaHemen hemen her yerde böyle maalesef daha dikkat çekmeyen crop giyinebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılCropta giysen uzun etekte giysen yine bakarlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabasının evinde giyemediği kıyafeti anonim şehirde gitmek ister hep şehirler yobaz olur zaten
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGiyinmek
Konya bundan da kötü diye düşünüyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi
Soran+1 yılBizim tokat o kadar cok yobazki anlatamam acik giyin sen onların gozunde ayıptır soylemesi bacım
Soran+1 yılYanlislikla bacim yazdim sen onların gozunde bacım
Soran+1 yılYa ben kufur yaziyom bu çeviriyi
Soran+1 yılYobaz ve cahil bi sehirde yasamak o kadar zorki Allah sabir versin bize
Soran+1 yılYok burada yasiyorum ama bu sene üni icin İstanbul'a gidicem tamamen
Soran+1 yılBen haliç istiyorum baya kafayi taktim oraya
Soran+1 yılcunku mükemmel bi üni baska sebebi yok
Soran+1 yılYa şöyle icimden bi ses o uniye gitmemi istiyo ama halic nip bi uni
Nevşehir'e gelde yobaz ne anlarsın asıl ndjd
02 Yorumla
Soran+1 yılHaha ciddenmi
- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Crop giydiğim zaman çok bakılan bir şehirde yaşıyorum. Her şehir mi böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler