Moda & Stil Kombin yapmakta kendinizi başarılı buluyor musunuz? TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor buluyor musunuz Güncellemeler+1 yıl başarılı Güncellemeler+1 yıl kombin Kombin yapmakta kendinizi başarılı buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. başarılı değilim normal sıradanım 1 0 Yorumla
ressam04 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evett her kiyafete güzel kombin bulurum yaparım herkes tarafından beğenilir hatta fotosu çekilir akıllarında kalsın diye🤠🤠😎 1 2 Yorumla TeteM3 +1 yıl çok iyi Yorumla ressam04 +1 yıl Ne? Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 419 cevap paylaştı. Evetttt. Hepsi de sorulur beğenilir genellikle. 1 3 Yorumla TeteM3 +1 yıl hepsi de sorulur derken onlar mı sorar yani Yorumla SenacCc +1 yıl Yani evet çevremde çoğu kişi sorar nerden aldin çok yakışmış vs nereden bulup kombinliyorsun gibi Yorumla TeteM3 +1 yıl hmm zevkli kızsın demek Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet güzel kombin yaparım kendime yakışan parçaları giymeyi biliyorum en azından yani 1 1 Yorumla TeteM3 +1 yıl 👍👍 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır hiçbir şey yakışmıyor bana ama mecbur bir şeyler giymek zorundayız. Sade ve rahat seçiyorum 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Beni başarısız buluyorlar bu hususta lakin ben nostaljik kıyafetleri seviyorum. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı. Bunu bi başarı gibi görmüyorum. Kendime yakıştırdığımı giyip çıkıyorum işte 1 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sweatin altına kot pantolon ve topuklu giyen bir cüceyim çantada günlük. Hepsi karısık yani 1 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Aynaya baktığımda beğeniyorsam benim için kombinim olmuştur. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kendi tarzım konusunda başarılı buluyorum.. En azından ben öyle hissediyorum ve önemli olan da bu.. 1 0 Yorumla
ThorÇekiciKhor Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Kaç yıldır giniyorum, rezaletim. Sıfır gelişme. 0 0 Yorumla
Tatlı_sinir Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yo çokta başarılı sayılmam kafama göre giyiniyorum çünkü rahatım 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet seviyorum beni yansıtan bir tarzım var 1 2 Yorumla TeteM3 +1 yıl nasıl bir tarz? Yorumla seymabasu1 +1 yıl Tarzımın ismi ne inan bunu bende bilmiyorum ama usturuplu her zaman bi havalı parça olmalı örneğin en ufak bir boyun şal vs aksesuar vs kaban Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hayır sanırım jdjdjdkdkxksk 1 5 Yorumla TeteM3 +1 yıl İnanmadım buna😂 Yorumla zeynepaydas +1 yıl Beni mi stalkliyon kardes😂😂😂😂 Yorumla TeteM3 +1 yıl Nasılım kısmında sürekli görüyoruz malum Yorumla zeynepaydas +1 yıl Shshshhdjd haklısın 🙂 Yorumla TeteM3 +1 yıl 🙂 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Stil danışmanlığı yaptım 1 1 Yorumla TeteM3 +1 yıl güzelmiş :D Yorumla
Nurvan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Evet çok güzel kombin yapıyorum 1 3 Yorumla TeteM3 +1 yıl güzel Yorumla Nurvan +1 yıl 😊 Yorumla TeteM3 +1 yıl :) Yorumla
Gizem9913 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet artık buluyorum, üniversitede saçma sapan giyiniyormusum 😅 1 0 Yorumla
Baykul63 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Rezilim çoraplarımı kombinleyemiyorum elbise neymiş 1 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Ya param olsa ne kombinler yapacağım da param yok. 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Evet başarılı olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
emright Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. Kombin yapmakla uğraşmam. Ne bulursam giyerim. :-) 1 0 Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet güzel kombin yaparım Erkek kombini 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi yaptığım için bulurum. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Zirvem dir kendisi💅 2 1 Yorumla TeteM3 +1 yıl :) Yorumla
HoşbirKelebek Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl genelde evett 1 1 Yorumla TeteM3 +1 yıl 👍👍 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Bulduğumu düşünüyorum 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Evet buluyorum 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. gayet iyiyim 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Genelde 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 894 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 647 cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
başarılı değilim normal sıradanım
Evett her kiyafete güzel kombin bulurum yaparım herkes tarafından beğenilir hatta fotosu çekilir akıllarında kalsın diye🤠🤠😎
çok iyi
Ne?
Evetttt. Hepsi de sorulur beğenilir genellikle.
hepsi de sorulur derken onlar mı sorar yani
Yani evet çevremde çoğu kişi sorar nerden aldin çok yakışmış vs nereden bulup kombinliyorsun gibi
hmm zevkli kızsın demek
Evet güzel kombin yaparım kendime yakışan parçaları giymeyi biliyorum en azından yani
👍👍
Hayır hiçbir şey yakışmıyor bana ama mecbur bir şeyler giymek zorundayız. Sade ve rahat seçiyorum
Beni başarısız buluyorlar bu hususta lakin ben nostaljik kıyafetleri seviyorum.
Bunu bi başarı gibi görmüyorum. Kendime yakıştırdığımı giyip çıkıyorum işte
Sweatin altına kot pantolon ve topuklu giyen bir cüceyim çantada günlük. Hepsi karısık yani
Aynaya baktığımda beğeniyorsam benim için kombinim olmuştur.
Kendi tarzım konusunda başarılı buluyorum.. En azından ben öyle hissediyorum ve önemli olan da bu..
Kaç yıldır giniyorum, rezaletim. Sıfır gelişme.
Yo çokta başarılı sayılmam kafama göre giyiniyorum çünkü rahatım
Evet seviyorum beni yansıtan bir tarzım var
nasıl bir tarz?
Tarzımın ismi ne inan bunu bende bilmiyorum ama usturuplu her zaman bi havalı parça olmalı örneğin en ufak bir boyun şal vs aksesuar vs kaban
Hayır sanırım jdjdjdkdkxksk
İnanmadım buna😂
Beni mi stalkliyon kardes😂😂😂😂
Nasılım kısmında sürekli görüyoruz malum
Shshshhdjd haklısın 🙂
🙂
Stil danışmanlığı yaptım
güzelmiş :D
Evet çok güzel kombin yapıyorum
güzel
😊
:)
Evet artık buluyorum, üniversitede saçma sapan giyiniyormusum 😅
Rezilim çoraplarımı kombinleyemiyorum elbise neymiş
Ya param olsa ne kombinler yapacağım da param yok.
Evet başarılı olduğumu düşünüyorum.
Kombin yapmakla uğraşmam. Ne bulursam giyerim. :-)
Çok değil. kendimce evet
Evet güzel kombin yaparım Erkek kombini
Yok ya ne bulduysam giyerim
Evet güzel kombin yaparım.
Bence evet zevkler tartışılmaz
Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum.
İçimden geldiği gibi yaptığım için bulurum.
Zirvem dir kendisi💅
:)
evett
👍👍
genelde evett
👍👍
harika oldugum konulardan biriiii😋❤️🔥
Bulduğumu düşünüyorum
Guvenirim
Evet
Evet.
Pek değil