Ekran görüntüsü aldım. Yarın avukatımla beraber suç duyursunda bulunuyorum. Gizli profil olmanız bulunamayacağınız anlamına gelmiyor. Ceza almayacağınz anlamına da gelmiyor.
İnternet ve sosyal medyada hakaret suçunun cezai yaptırımı, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası olup, alenen işlenmesi sebebi ile 6 da bir artırılacaktır. Bununla birlikte yukarıda verilen kanun maddesinde yazan nitelikli haller gerçekleşir ise alt sınır 1 yıldan az olamayacaktır.
Yurt dışında olmanız dava açılamayacağınız anlamına gelmiyor :) Düşünceniz çok saçma. İnsanlar kafalarına göre hakaret edip ceza almayacağını mı sanıyorsunuz sırf başka ülkede yaşıyor veya başka ülkenin vatandaşı diye :)
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız kendi ülkemde işlem yapmamız yeterli. Başka ülkenin vatandaşıysanızda eğer, sizin kim olduğunuzu kendi ülkemde yasal olarak öğrenme hakkım var bu suçunuzdan ötürü. Avukatım aracılığıyla siz tespit edildikten sonra gerekli evraklar ve işlemler yapılarak vatandaşı olduğunuz ülkede ki usule göre size dava açma hakkımız var.
Bana ikinci kez hakaret etmen suçunu artırıyor. Ayrıca Türk polisimize aşağılayıcı sözlerini de ekledim. Devlet memuruna hakaret konusunu da avukatımla paylaşıcam. Devlet memuruna aşağılama konusunda da işlem için çalışma olacaktır.
Yurt dışından alıcam diye bir şey ima etmedim öyle bir şeyde demedim.
Basit bir dille. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız eğer direk Türkiye de dava işlemlerini başlatmamız yeterli. Dava sonuçlanınca zaten bulunduğunuz ülke sizi kendi teslim edecektir ayrıca dava süreci boyunca yurt dışı yasağınızda bulunacaktır. Türkiye Cumhuriyetinde vatandaşı değilseniz eğer. Bulunduğunuz ülkenin kanunlarına uygun şekilde de dava açılabiliyor. Dava sonuçlandığında ise ceza sistemi ise yaşadığınız ülkeye göre karar verilmektedir. Ayrıca bana birden fazla hakaret etmeniz alacağınız cezayı arttırmış bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye Cumhuriyetinin polislerine aşağılayıcı sözlerinizde ekleneceğini de unutmayın. Avukat arayın bence.
Bence sizin tedaviye ihtiyacınzı var. Bir insan nasıl kendi başını daha fazla yakabilir anlamış değilim. Yasaları bilmediğiniz çok bariz belli. Türkiye Cumhuriyetine devlet olarak hakaretinizde var şuanda alaycı şekilde. Bana karşı tekrar hakaretinizde var.
Cahilliğim mi? Yasaları bilmeyip bildiğini iddia eden mi diyor bunu? Bir kişiye defalarca hakaret eden, bir devletin güvenlik güçlerine alaycı şekilde hakaret eden aşağılayan, devleti aşağılayıcı sözleri söyleyip ceza almayacağını sanmanız gerçekten ütopik bir hayal dünyanız var. İlk dava açışımız değil zaten hakaret konusunda defalarca dava açmıştık zaten. Yine açıcam yarın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet pantolon altından boxersiz çıkma diyorlar 😂😂😂
Karışmıyor. Ayrıca sevgilim filan olursa da karışamaz.
Ekran görüntüsü aldım. Yarın avukatımla beraber suç duyursunda bulunuyorum. Gizli profil olmanız bulunamayacağınız anlamına gelmiyor. Ceza almayacağınz anlamına da gelmiyor.
İnternet ve sosyal medyada hakaret suçunun cezai yaptırımı, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası olup, alenen işlenmesi sebebi ile 6 da bir artırılacaktır. Bununla birlikte yukarıda verilen kanun maddesinde yazan nitelikli haller gerçekleşir ise alt sınır 1 yıldan az olamayacaktır.
Benim yurt içinde yaşadığımı nereden biliyorsun burada ki herkes t. c. de yaşamıyor ki puhahaha
Yurt dışında olmanız dava açılamayacağınız anlamına gelmiyor :) Düşünceniz çok saçma. İnsanlar kafalarına göre hakaret edip ceza almayacağını mı sanıyorsunuz sırf başka ülkede yaşıyor veya başka ülkenin vatandaşı diye :)
Git et şikayetini yurt dışından beni alıp getiriyorlar mı bakalım hahahahaha
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız kendi ülkemde işlem yapmamız yeterli. Başka ülkenin vatandaşıysanızda eğer, sizin kim olduğunuzu kendi ülkemde yasal olarak öğrenme hakkım var bu suçunuzdan ötürü. Avukatım aracılığıyla siz tespit edildikten sonra gerekli evraklar ve işlemler yapılarak vatandaşı olduğunuz ülkede ki usule göre size dava açma hakkımız var.
Ben rahatım gel al yurtdışından beni madem çok uğraşmak istiyorsun
Bana ikinci kez hakaret etmen suçunu artırıyor. Ayrıca Türk polisimize aşağılayıcı sözlerini de ekledim. Devlet memuruna hakaret konusunu da avukatımla paylaşıcam. Devlet memuruna aşağılama konusunda da işlem için çalışma olacaktır.
Yurt dışından alıcam diye bir şey ima etmedim öyle bir şeyde demedim.
Basit bir dille. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız eğer direk Türkiye de dava işlemlerini başlatmamız yeterli. Dava sonuçlanınca zaten bulunduğunuz ülke sizi kendi teslim edecektir ayrıca dava süreci boyunca yurt dışı yasağınızda bulunacaktır.
Türkiye Cumhuriyetinde vatandaşı değilseniz eğer. Bulunduğunuz ülkenin kanunlarına uygun şekilde de dava açılabiliyor. Dava sonuçlandığında ise ceza sistemi ise yaşadığınız ülkeye göre karar verilmektedir.
Ayrıca bana birden fazla hakaret etmeniz alacağınız cezayı arttırmış bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Türkiye Cumhuriyetinin polislerine aşağılayıcı sözlerinizde ekleneceğini de unutmayın. Avukat arayın bence.
Bence sizin tedaviye ihtiyacınzı var. Bir insan nasıl kendi başını daha fazla yakabilir anlamış değilim. Yasaları bilmediğiniz çok bariz belli. Türkiye Cumhuriyetine devlet olarak hakaretinizde var şuanda alaycı şekilde. Bana karşı tekrar hakaretinizde var.
@levitskiy Ay yazık korkudan üyeliğini kapatmış :D
Cahilliğim mi? Yasaları bilmeyip bildiğini iddia eden mi diyor bunu? Bir kişiye defalarca hakaret eden, bir devletin güvenlik güçlerine alaycı şekilde hakaret eden aşağılayan, devleti aşağılayıcı sözleri söyleyip ceza almayacağını sanmanız gerçekten ütopik bir hayal dünyanız var. İlk dava açışımız değil zaten hakaret konusunda defalarca dava açmıştık zaten. Yine açıcam yarın.
Minisiz sokağa çıkmam 🤪
Aileme sormuyorum.
Babam karışıyor düzgün giydiğim halde 🤦
Baba gite düzgün değil demek ki😂
Babama dışardayim diyorum, her hafta gezilir mi diyor 😂😂
Haha adam haklı 😂😂😂 yalnız yaşıyorsun normal adamin kızması 😂
Söylemicem artık 😂😂
Ben ispiyonlarim babaya 😂
Gıcıklık benden sana mı geçti 😂
Neydi o söz söylesene 😂
Hangi 🤔
Bir birinden geçen şey ya🤗