maviden kot aldım 120 tl sizce cokmu siz ne kadar ayırırsınız bi kot vb pantolon için ? buyrun ankete
30-60
60-80
80-120
120-160
160+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
100-120 tl.
aldığın pantolon bence 120 tl olarak çok. çünkü mavidir en nihayetinde. türk markası olup kalkıp bizi ayaküstü şeeetmesi hoşuma gitmiyor. o yüzden sevmem maviyi girmemde hiç. zaradan berskadan vs. alırım her türlü gideri olur daha da ucuza gelir.
öyledir. öyle de zaten. ama gitsin yurtdışındaki adamları şeyetsin. türkiyede üretiliyor, ithalat değil herhangi bir masrafı yok kalkıp yabancı markalardan pahalıya satıyor. yabancı ülkelerde gitsin kitlesin fiyatları ama kendi ülkesinde bu kadar uçuk tutması pek mantıklı gelmiyor. kendi ülkemde kendi adamıma şeyedilceğime daha az para verir yabancılara/dünyaca ünlü markalara kazandırırım daha iyi.
istediğim kalitedeyse 500 lira veririm.çok param oldugundanyada gösteriş meraklısı oldugumdan değil ancak kıyafet değiştirmeyi sevmiyorum dövüş klübünü izlediğimden beri.
wrangler & Lee mutlaka. kotun bi havası olmalı bence. tabii 80-100 ü asıyor bazen
ben bugün 69.90 a aldım en fazla 120 verdim ama güzeldi değdi
Cevap
14Cevap
ben 1 kota 120 tl vermem yaa çanta ya da ayakkabı olsa amennaaa
:D ama napim zaaf
Hangi düşüncedeki bir adam, pantolona 120 TL verir ki?...Bence gereksiz bi israf...Sonuçta altına giyeceğin bi pantolonun, 120 TL edecek kadar ne farkı olabilir ki? Onu giyince havada uçarak mı gidiyosun yani olay nedir anlamadım?
O, onların müsrifliği...Benimde şükürler olsun sigara, alkol vs. hiç bi alışkanlığım yok, ama yinede dikkat ederim alacağım şeylere, ne kadar çok param olsa bile...Bide şu yüzden dedim. Sonuçta pantolon bu...Çoğu birbirine benziyor hemen hemen...Bak ayakkabı olsa neyse, o olabilir çünkü gerçekten kalite var...ama pantolona vermem ben açıkçası...kendi görüşüm...
yoo ayakkabıyada veririm pantolonada kalıtelı olsun az olsun obur ucuz seyler hemen eskıyo cok aldım oyle hemen yıpranıyo cekıyo edıyo falan tabı kalıtelı ucuz bulursam hemen alırım 30 lıra olsn 40 lıra olsun 20 bıle olsa yanı onemlı olan kalıtesı dayanıklılıgı rahatlıgı cok almaktanda bu ozelııgı tasıyan az alırım demek ıstedıgım bu
ya mavi yerine sahte markalilar kullansana biz almanyada marka diye ebesinin parasini veriyoruz ayni tip kota orda 10tl yirtilsa nolur parcalansa nolur :)
tebrikler bu düsünce icinde.. valla ben bu sene iki tane aldim sahte iyi rahatlar yani sorun yok sadece cabik yipraniyorlar
80 den fazla vermem aga zaten kotların kıçı beyazlıyo falan 160 tl bi kota vereceğime 80 den iki kot alırım farklı renkte yeter...
bence çok.en fazla 60 veririm. bi kere 115 e aldım ama pişmanım hiç gerek yok.
LTB nin pantolonları maviye göre daha güzel , hemde peşin alımda öğrenciye %10 indirim yapıyorlar :)
Bugüne kadar aldığım pantolonlar Min. : 130 Max. : 180 idi.
Maviyse koy sepete ben de 120 ye aldım hunter modeli
kot pantolon giymem de kumaşda 40-50 arası fiyat ararım
pazarda hoşuma gitse 5-10 tl bile alırım yeterki albeni desin, 200 tlye kadar alırım.
Böö dedm . ama sabancının torunu falan olsaydım gene Böö derdim ..
normal elbiseye verilen paraya acımam
100 tl yı gecmez 40dan ınmez :D
kaliteli bi kot için ortalama fiyat.
bunu burada söylememin bir anlamı olmaz.
üst baş için paraya acımam..
En fazla 80..
Kızlara yakışıyor ne giyseler zaten pazar da olsa taşıdıkça sorun yok :D Bizde öyle mi :((((
Malesef :)
30-60
60-80 ..
60-80
200 lira maximum
30-60
Kolye
Küpe
Saat
Yüzüff
Kolye
Küpe