Arkadaslar sevdigim kiyafetleri bulamiyorum. Kavak Yelleri, Kampusistan, Doktorlar dizisindeki gunluk giyinilen kiyafetlerin tarzlari mesela cok hosuma gidiyor, eskiden herkes oyle giyinirdi, gunumuzun kiyafetlerini hic begenmiyorum... cunki hersey aynilasti. Krop top, high rise jean. Sanki eskiden olan sadelik herkese ayri bir hava katiyordu ve her kiyafet her yerde bulunmadigi icin daha orjinalmis gibi geliyor bana. Maalesef bu Koton, Lc waikiki falan gibi yerlerde bu istediklerimi bulamiyorum cunki buradaki tum kiyafetler ayni ve guzel bulmuyorum, 2010dan sonra bozdular... belki bilen vardir diye sormak istedim yinede? Hala satilir mi bu tarz kiyafetler.
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trendyol
Niye napcan ki
Giycem dostum
Düzgün konuş ne dedim sanki
Nesi duzgun degil sozumun?
Dostum demişsin Çek elini omzumdann ne ara senin dostun oluyorum oldu olacak sevgili olalım sonra bir yıla nişanlanıp düğün yapalım sonra da mutlu evliliğimiz oldu diye çocukta istersin oldu hayal dünyasından çıkkkk
Iyi misin sen xD
Bye
Yüz vermiyorum diye triplere girdi tellamm
Biri sana lafin gelisi dostum dese bunlari cikarmis olmani cok garipsedim, asik duzgun konusmasi gereken sensin kıllı balyoz.
Kezoo kesss yaaa işim olmaz. senlee yazma banaa bakmıyorum yanii dostun falan da diilimm çek eini omzumdann
Her yerden bulursun
Heryerde derken
İnternet falan her yerde bulursun işte
Trendyol
Dolaba baktın mı hiç
Ne alaka
Uygulama olan dolap
Anladim kusura bakma ama ikinci el artik almiyorum
Ama sıfır bulmak zor
Maalesef yinede tesekkur ettim.
Nerde yaşıyorsun
Yurtdişi, Turkiye'ye geldigimde almayi dusunuyordum.
Salı pazarına uğra
Tamam.
Eskici ferdiyi bul