Moda & Stil Beyaz gömlek giyen erkekler karizmatik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beyaz gömlek giyen erkek karizması diyorummm çok yakışıklı oluyorlar ya Beyaz gömlek giyen erkekler karizmatik mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl resimde kebapçı garsonu gibi durmuşherkese yakışmadığı ve her erkeğin taşıyamadığı bir gerçek 0 0 Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Kesınlıkle bı erkeğe en çok yakışan renk siyahtır kombın komple siyah olunca ıcınde cırkın duracak erkek tanımıyorum 0 0 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Asıl siyah gomlek giyen erkek cekiciligi diyor ve susuyorum 0 0 Yorumla
CunnilingusGuy Takip Et Xper 3 Yaş: 90 +1 yıl Görsellerdeki pek de çekici değil, çok feminen görünüyor 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben beyaz gömlek giyince at hırsızına dönüyorum mk 1 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl beyaz ve siyah gömlek çok hoşuma gidiyor benimde 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet bide iki düğme açıyorlar ya çok yakışıyor 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gömlek genel olarak yakışıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
resimde kebapçı garsonu gibi durmuş
herkese yakışmadığı ve her erkeğin taşıyamadığı bir gerçek
Kesınlıkle bı erkeğe en çok yakışan renk siyahtır kombın komple siyah olunca ıcınde cırkın duracak erkek tanımıyorum
Asıl siyah gomlek giyen erkek cekiciligi diyor ve susuyorum
Görsellerdeki pek de çekici değil, çok feminen görünüyor
Ben beyaz gömlek giyince at hırsızına dönüyorum mk
O zaman bütün garsonlara aşıksın
beyaz ve siyah gömlek çok hoşuma gidiyor benimde
Evet bide iki düğme açıyorlar ya çok yakışıyor
İsmail Türüt itemi
Palto kazaktan devam biz
Gömlek genel olarak yakışıyor.
evet öyleyim
siyah siyah