AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk ayakkabının anısı var be abi.
Onun ayakkabılarıydı..
Üzüldüm 🚬
Üzülme 💓
Peki askım 🌺
🥰😘 sorunu da cevaplayayım 2. Yi daha çok beğendim
Bende begenmiştim ama tabanı kısaydı bende ilkini aldım kalın tabanlı diye kısa boy sorunsalı işte sjsjd geldi denedim kürek gibi sjsjsj ama hoş yine de üstt tarafı hafif ezilmiş mi ne kırışık gibi geri versem mi giiysem mi diye düşündüm Bi işte
Çok bir farkı yok kii zaten ama uzun tabanlı spor ayakkabısı daha rahat oluyor
Evet canım öyle de nebilim önden kaba duruyor Du ama hoşuma da gitti püff kız olmak çok zor
Gerçekten yaa. Erkoların böyle sorunları yok
Sorma ya bi kot Bi kazak tamam ama biz öyle mi neyse bakımlı olmak iyidir aşko 😂
Heh sorma. Biz bu ayakkabıyı alan kişiyle ilk buluşmada ben elbise giyecektim vaz geçtim buna rağmen şık giyindim tayt tüllü bulut kendisi de kot pantolon spor ayakkabı geçirmiş gelmiş
Eşofmanla gelmemiş şükret sjsjsj olsun be ilk buluşmalar her zaman önemlidir akılda kalır
Zaten bugün askere gitti 25 gün önce buluştuk 😃 ciddi istemedi falan askerliği var diye de çok üstelemedim. Neyse ama ben önemsedim
Eşofman mı 😂😂 ay öyle gelen mi var
Hayırlı olsun gelir umarım 😊 var tabi olmaz mı dızolar ne güne duruyor beni begenen böyle begensin hesabı
Arkadaş kalmak istedi benim ile kabul ettim. Ama erkek bu güvenmiyorum desem yeridir. Arkadaş gibi olmayacağımıza da eminim. Ben dikkat etsemde o kanka tarzında olmayacaktır gibi. umarım gelir bugün yalan yok biraz ağladım onunla en son konuştuğumuzdan beri ne yalan söyleyeyim o son telefon konuşmasından sonra çokta mutlu değilim. Beni biraz etkiledi böyle yapması. Sağlık olsun hayat devam ediyor sonuçta. Ben ona veya kimseye kırgın değilim. Hayata kırgınım. Ağlayamıyorum üzülemiyorum bile. Bir kere soğumuşum artık ondan ve hayattan. Geri gelmez düzelmez. Yağmur yağar topraklar ıslanır güneş açar illa ama arkasında bıraktığı izler geçmez , geçer ama zordur. Bana günaydın yazıyor samimi yaklaşıyor bir kere buz kestim içimden samimi olmak geliyor ama yapamıyorum. Ona eskisi gibi samimi olamam istiyorum ağzımdan güzel sözler çıksın yok olmuyor. Ne ağlayabiliyorum ne kızabiliyorum. Böyle oldum çıktım.
Bana ağladığını söyledi daha sonra ağlaması gözümün önüne geldi canım yandı. Çok şey söylemek istedim kızmak istedim ama yok ya bir kere soğudum. 2 defa farklı aralıklarla ara dedim aramadı. Ben bir şeylerin arkasına bahane sığdırmak istemiyorum üstelemedim bu yüzden de sabah yazdığında soğuk durdum. Çünkü insanlar vakit ayırmak isterse çok güzelde yaratırlar. Kendisi de dediği gibi “ kimse , kimseye zorla bir şey yaptıramaz “ bu yüzden üstelemiyorum artık. Kaybedecek neyim kaldı
Seni baya bir kırmış bu kişi seni çok iyi anlıyorum insan severken bir artık sogudugunu anladıgın da çok şey kaybetmiştir içinden ne yazık ki bunu o kalın kafalılar anlamaz. Bir kişi için ne olursa olsun hayata küsme kaybedecek bir şeyim yok deme aslında çok var bir düşünsen anlarsın hayatını yaşa acı çek üzül ama yine de ayakta dur
Aslında düşünüyorum hayatımda en az zarar verenlerden bir tanesi. Ama ufak veya çok üzüldüm mü kırıldım mı eskisi gibi olamıyorum işte olamıyorum ne yapayım benim ne suçum var insanlara duygularımı güzel yansıtıyorum kendimi düzgün ifade ediyorum. Kaldı ki ona gösterdiğim yüzümü genelde kimseye göstermem. İçimdeki biraz kalan saf sevgi tozlarını ondan aldığım his ile hayatıma serpecektim. Biliyor musun bana dediği bir kaç laf bile canımı acıtmamıştı. Başkası deseydi eminim ki çok sinirleneceğim şeyleri o söyledi ve hiç kızmadım. Sevgi böyle bir şey değil midir zaten.. ertesi günü doğum günü olacak diye 15 Ekim sabahı uyanır uyanmaz ona hediye almaya bile gittim. Sabah sabah eve girmedim onu düşündüm. Dün benimle buluşmaya koşa koşa gelen kişi yoktu kaçmak isteyen birisi vardı sanki ben yine de saygı duydum. Bir an önce beni istemediğini söyleyeceğini hissediyordum akşam oldu söyledi. Üzüldüm ama yine hüngür hüngür ağlayamadım. Şu an yazmam bile onu aslında içimde değer verdiğimi gösteriyor. Ona aldığım hediyeyi atmadım bile. Annem aldı geri vereyim dedi sakladım geri götür kendine bir şeyler alırsın dedi vermedim. Cünkü onu düşünerek almıstım. Yok ama benim içim zor soğuyor soğuyunca da buz kesiyor resmen. Ben yapamam ve edemem artık duygusal hissetmek çoook istiyorum ama bir kere mantık almış yerini izin vermiyor bu yönüm. Evet önümüze bakacağız artık desteğin için teşekkür ediyorum 💓 🌷
Bir söz vardı
Dünyada sevgisiz kalmış insanlar başlatır tüm savaşları.
Ben kötü acımasız birisi değilim içinde hak etmediğim bir sevgisizlik var
Keşke diyorum böyle çok düşünen halk dilinde ‘zeki’ diyorlar. Aptal olsaydım daha çok değer görürdüm. Ama ben bunu kendime yine yapamam kendimi yalan mutlulukla avutamam işte benim tek iyi olan ama kötü yanım insanlara hep güvenmek
Bunu ona da söyledim buraya da yazacağım beni öz babam istememiş alışkınımmm annem evde ağız açtırtmıyor sıkıyor beni şu aralar . Kardeşim ve ikisi istemediğim bir şey var onu söylüyorlar. Evden de gitmek istiyorum artık.
Beni bıraktığı yeri evimden görebiliyorum. Araba ile bıraktılar gözümün önüne geliyor ağlamak boğulmak istiyorum özellikle bugün Niye böyleyim adet dönemim yaklaştı ondandır
1 aydır çok zor unuttum onu. Bir daha da zor onu kimseyi koymadığım yere koydum hiç istemezdim bunu yapmak ama oldu artık.. onu da maalesef diğerlerinin yanına koymak zorunda kaldım. EN ACISI DA YAPMAK İSTEMEDİĞİM HALDE. Ama bunu kendisi istedi yazdım , yazmadı ara dedim aramadı. Üstüne üstün olaydan bir gün sonra ne yapmaya çalıştığını anlamak istedim bana manipüle ediyorsun sen istiyorsun diye olacak değil ki dedi. Heh işte beni kıran bu oldu. Tokat atsa canımı belki az daha yakardı. Uzun uzun bir şeyler yazdım ama bu verdiği cevap bardağı taşırdı belki de orada koptum. O biraz yükseldi bir kaç şey yazdı ben gerek yok dedim yazdı yazdı ve öylece günlerce kaldı o yazışma. Bu kadar zorluğun arasında bunu bildiği halde böyle bir şey yaptığı içinde kırıldım aslında. Ne kadar özür dilese de kırılmış bardak yapışmıyor
Şu an başka birisi var zaten istesem de bu olmaz
Ben hayata küsmedim kırgınım
Bu arada senden bir şey rica edebilir miyim görüşü ve yorumu silmezsen olur mu 🥹 ona cesaret edip yüzüne bakarak söyleyemem bunları 😔 1 aydan kısa bir süre sonra burada ona göstereceğim screenshoot alırsam kaybolur
Sorunu işgal ettiğim için üzgünüm ama yardımsever ve içten yaklaşımın için teşekkür ederim 🙏 ben onu bir kere herkesin içine koydum zaten bir şey hissedemem
Belki de ailenle sorunların oldugu için onu kurtuluş olarak gördün ve sırtını dayandın bu a. ptal bunları bilememiş ona aldıgın hediyeyi geri vermeyip hala saklaman belki veririm umuduyla beni üzdü biraz bu kadar deger verip de bu ladae degersiz olmak çok zor. İstegin kadar içini dök rahatlarsın ve silmem tabiki de 🙁
Aslında acılarıma yaralarıma merhem olmak istediğini söyledi :/ kaş yaparken göz çıkartmak hesabı oldu biraz . Bir çizikte o attı belki ona göre önemsiz ama bana göre önem taşıyor. Hayatım boyunca beni dudağımdan ilk öpen erkek o. Ona yalan gelse de bu bir gerçek. Ona o hediyeyi illa ki vereceğim bunu hissediyorum 🌷
Bir şekilde ne yapıp edip o aldığım hediyeyi ona vereceğim
Neden yalan geliyor yani anlamıyorum umarım o vereceğin hediyeyi hak eder çünkü böyle seven bir daha bulamaz
Belki şu yüzdendir erkekler düz mantık ile düşünür kendisi dudaktan öpüşmeyi normal ve sıradan görüyor belli ki ve benim de diğer klasik İzmirli kızlar gibi öpüştüğümü ve bunu sakladığımı düşünüyordur.. düz mantık yani ben öpüştüm o da öpüşmüştür hesabı
Onun parfümünün kokusu bile burnumda desem abartmış olur muyum sence
Öyle olsa bile en azından bellii etme yani çok kaba oluyorlar
Sevdim tabi ki
İlk tanıştığımızda ne kadar kibardı buluşmadan önce gece ve sabah 2 kez konuştuk tavırları değişti ama dediğim gibi sevginin değiştirmeyeceği hiçbir şey yok..
ama tekrar da dediğim gibi şu an başkası var istesem de yapamam onunla arkadaşlığımız bile farklı olacak eminim ben ona en ufak yakınlık göstermekten kaçacağım ve böyle olacak. Evet o da bende iyi uyum sağladığımız için engellemedik bana şu an kibar davranmayı tercih ediyor da bu nokta bir insanla gelmeyi istemediğim bir nokta
Olmadı ki aramız yani o istemedi. Askerden gelince uzak kalacak ya ve çoğu şeyi özleyip değişecek. Askerde erkekler olgunlaşıyor. Ve ben onu 1 ayda daha çok unutmuş olacağım. Tekrardan böyle geçmişim olduğu birine bir şey hissetmem mümkün olamaz. İşte diyorum ya o isteyecek gibi ve ben bunları onun yüzüne söyleyemem o yüzden buraya yazıyorum ki ona göstereceğim. En azından belki olur bununla diye içinden geçirse bile ona göstereyim ki bunları anlasın içimdeki hislerimi.
Sen şu an kendine bir duvar ördün ona karşı ya da örmeye çalışıyorsun aklın hala onda işte ama ne yaparsan yap düzelmicekse unutmak en dogrusu
Şu an içim soğumaya başladı evet üstelik 1 ay konuşmayacağız da kim bilir benimle bir daha görüşmez bile zannetmiyorum çünkü ben bir şeyden vaz geçince oluyor. Erkekler böyledir işte araya askerlikte girdi özleyecek ama ben çoktan soğumuş olacağım
Senin için hakkında hayırlı ne ise o olsun üzme kendini
Yerim seniiii 🌷🌷💓 bir saat dert döktüm yardım ettin çok teşekkürler cümlemize umarım hayırlısı olsun 🌷
Senin içinde inşallah 🙏
Amin canım ne demek benim için sorun degil 😊
💓🌷💓🌷
❤️🌺
Son kez şunu da ekleyebilir miyim cidden az da olsa içim buruk ya şu an ciddi ciddi hemde. Konuşmalarımıza baktım. İçin yandı
İçim
Tamamdır ben daha fazla bildirim göndermeyeyim sizi de rahatsız etmek istemem hayırlı akşamlar diliyorum
Onu herkesle aynı yere koydum , koymak zorunda kaldım çünkü o da bana diğerleri gibi davrandı..
🥀 bu gül gibiyim aynı
Belki diyecek hayatına devam et çok takıyorsun da diyecek zaten sevgimizin hiçbir önemi yok hep takmayalım hiç üzülmeyelim
Elbise giyme gerek yok dedi sonra bende çok önem veriyor gibi gözükmemek için giymedim.
Neyse bu ufakta olsa onu ciddiye aldığımı daha doğrusu önem ve değer verdiğimi gösteriyor.
Lan demesini istemediğim halde bu kelimeyi kullandı hadi bunu geçiyorum bence bu ufak detaylar önemli ama lafları hariç telefonuyla ilgilendi bu daha kırıcıydı ama yine ona verdiğim değerden kırılmadım. Bana görgüsüzlük mi var dedi vesaire söyledi bu tarz şeyler
Fotoğrafımı açıp bu aynı kişi mi dedi fiziğimi ve videomu attım bunu sorması yine kırıcıydı. Görür görmez doğru kişi mi dedi neyse ne artık kırıcı olmasına oldu ama benim üzülmemin bir önemi yok bence yaa. Onu ailesi ne isterse yetiştirmiş şımarmış demeye dilim varmıyor herkes ben değil. Tamam ben de şımarık büyüdüm. Ama beni babam terk etti.. ve ben bir kızım her şeyden önce geçmişimde güzel anılardan çok yaşanmışlık var. Bók gibi sayılacak cinsten yani. Belki bu yüzden de istemedi annem sinirli ailevi sorunlarım var varda var işte. Uzar gider bu defter yazsam sabaha kadar yazarım gereği yok.
Nasıl ya seni hem gerçekte görüp hemde fotoğraftaki kişi aynı degil mi dedi. Karakteri mi böyle bilmem ama çok umursamaz biri ya da öyle görünmeye çalışmış böyle insanlardan hiç bir beklentiye girmemek gerek yoksa üzülüyoruz
Orada da aşırı farklı değilim makyaj var yukarıdan bakmışım biraz da gözlerime parıltı ekledim. Ama aman aman bir fark yoktu. Zaten videomu attım. Doğal halimdi..
Olabilir nevar ki bunda sanırsın başka biri çıkmışsın gibi ne gıcıkmış eminim çok güzel bir kızsındır
Yaaa yerim seniiiiiii 😻😻😻
Ayy kız bende seni sjsjsj 😂🌺
Valla dün çok iyi geldi sana yazmak ne kadar anlayışlı ve iyi birisin senin gibi insanlara ihtiyacımız var kuzum
🤭🌷 cansın
Sagol aşk sende 😇
Muahhhh 💓🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Baştaki iyi fiyatıda uygunmuş hangi marka bu linkini atarmisin
Dur ikinci daha güzel duruyo sanki amannnn New balence al bence o daha güzel
İkiside aynı 😄😄
Farklı
Nesi
beyaz Bağcıklı daha güzel 😊
Birincisi
İlki.
Fiyati ne
790
Bot niye almiyorsun kis geliyo
Botum var bu tarz hiç olmadığı için
Daha yukse taban spor niye almiyorsun buffalo tarzi
Bulamadım en üstteki yüksek taban biraz
Yok boyle degil daha farkli bu duz yukse taban bide diger tarz oluyo ya yuksek taban oyle giymek istemezmisin
Bulamadım bunun gibi
Cok varya instagramda sayfalarda falan gorsen hayran kalirsin
Adları nedir
Buffalo spor yaz cikar direk