Moda & Stil Bu sweat nasıl sizce alınır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alayım mı olmuş mu kararsız kaldım rengi falan nasıl yeşilimsi Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu sweat nasıl sizce alınır mı? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cildin soğuk alt tonlu muhtemelen, yeşilin diğer tonları da güzel olur, mavi de öyle. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor ✨ 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Renk çok soluk başka canlı renk olabilir mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef aldık artık Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzelmiş paran varsa iki renk al. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Guzel olmus yakismis ama siyahi olsa mük olurdu😎 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Siyah kapsonsuz var :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun buda guzel olmus ben sadece fikrimi soyledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Manken gibisin bu arada fizigin cok guzel. Spor yaptiysan etkisi olmus Yorumla Soran +1 yıl Tesekkürler siyahını da giydim ama atamıyorum heralde bunu alcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki o zaman Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı. Güzel alınır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cildin soğuk alt tonlu muhtemelen, yeşilin diğer tonları da güzel olur, mavi de öyle.
Çok güzel görünüyor ✨
Bence çok iyi olmuş alabilirsin
Bence güzel olmuş al al 👌
Renk çok soluk başka canlı renk olabilir mi
Maalesef aldık artık
Güzel yakışmış alınır 👍
Güzelmiş paran varsa iki renk al.
Guzel olmus yakismis ama siyahi olsa mük olurdu😎
Siyah kapsonsuz var :(
Olsun buda guzel olmus ben sadece fikrimi soyledim
Manken gibisin bu arada fizigin cok guzel. Spor yaptiysan etkisi olmus
Tesekkürler siyahını da giydim ama atamıyorum heralde bunu alcam