Moda & Stil Bu kabanın hangi rengi daha güzel sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce siyah mi taş rengi mi daha güzel duruyor arkadaşlar kararsız kaldım 🥹🌸 Bu kabanın hangi rengi daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Siyah daha güzel bence 0 0 Yorumla
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben genelde siyah renkleri severim siyah klasik durur dersen taş rengi deneyebilirsin oda şık duruyor çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben siyah düşünüyorum herkes taş dedi ama siyah daha kurtarıcı değil mi 😁 Yorumla tuhafolmayinizlutfen +1 yıl Evet yani her rengin üzerine hemen hemen gider siyah Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Taş rengi güzel ama siyahta klasik duruyor sen bilirsin yani bence taş olan ama sen karar ver ☺️ 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl İkisini de al wkwjelw ama taş rengi olanı daha çok beğendim. 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. şu rengi 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mal Yorumla
cherryniz Takip Et Xper 4 Yaş: 80 , eic 100% +1 yıl Taş rengi daha ağır durmuş bu modelde, alttaki o yüzden. 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı. Hahaha bu ne Bornoz gibi, hiç güzel değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka normal önden düğmeli kaban işte Yorumla kleopatra17 +1 yıl Ben fikrimi söyledimGerisi sana kalmış beğendiğini al Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben olsam siyah tercih ederim ama kremde güzel fakat kombin konusunda sıkıntı yaşamazsan kremde alabilirsin 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkiside çoksel🤔 ama en alttaki 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Taş rengi kesinlikle 🤍💐 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Taş rengi daha hoş duruyo 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Alttaki 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 3. olan güzel 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Taş rengi 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Taş rengi, net. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 resim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Siyah daha güzel bence
Ben genelde siyah renkleri severim siyah klasik durur dersen taş rengi deneyebilirsin oda şık duruyor çünkü
Ben siyah düşünüyorum herkes taş dedi ama siyah daha kurtarıcı değil mi 😁
Evet yani her rengin üzerine hemen hemen gider siyah
Taş rengi güzel ama siyahta klasik duruyor sen bilirsin yani bence taş olan ama sen karar ver ☺️
İkisini de al wkwjelw ama taş rengi olanı daha çok beğendim.
Siyah olanı daha güzel
şu rengi 😂😂
Mal
Taş rengi daha ağır durmuş bu modelde, alttaki o yüzden.
Hahaha bu ne Bornoz gibi, hiç güzel değil
Ne alaka normal önden düğmeli kaban işte
Ben fikrimi söyledim
Gerisi sana kalmış beğendiğini al
Ben olsam siyah tercih ederim ama kremde güzel fakat kombin konusunda sıkıntı yaşamazsan kremde alabilirsin
İkiside çoksel🤔 ama en alttaki
Taş rengi kesinlikle 🤍💐
Beyaz daha zarif gösteriyor
Beyaz ama converse gitmemiş be..
Taş rengi daha hoş duruyo
ikiside çok güzel kararsız kaldım
Beyaz
taş rengi olan süper, linki varsa alalım :)
Taş rengi bence ya mükemmel duruyo
Siyah
Siyah
Taş rengi bence
Alttaki
Taş rengi yaaa. 😍
Taş rengi.
Kaban çok büyük beyaz daha iyi
3. olan güzel
Taş rengi
Taş rengi, net.
Taş rengi güzel