Toplumdaki erkekler daha medeni olsa ve taciz olayları yaşanmasa, aşağıdaki gibi tanga bikini giyen kadınların sayısı artar mı? Bu konudaki görüşünüz nedir?

Toplumdaki erkekler daha medeni olsa ve taciz olayları yaşanmasa, aşağıdaki gibi tanga bikini giyen kadınların sayısı artar mı? Bu konudaki görüşünüz nedir?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
taciz olmasa bile herkesin hormonları var aynı şeyi bir erkek yapsa ne olur kadınlarda erkeklerin malum yeri belli olunca bakıyor veya totosu güzelse herkeste hormon var sonuç olarak ama bu tabiki taciz tecavüz gibi pis bir şeye gitmemeli
Sana katılıyorum kesinlikle, bu asla taciz veya tecavüz seviyesine gitmemeli. Beğenil olması ve ölçülü bir şekilde bakılması normal bence de. Zaten erkekler ölçüsünü bilse ve taciz durumları olması kadınların da daha rahat olup giyebileceklerini düşünüyorum. Bence çoğu kadın erkekler yüzünden giyemiyor.
ben şuna karşıyım açık giyinebilirsin ama çıplaklığa karşıyım açıklık ve çıplaklık arasında çok ince bir çizgi var yani ben bazı şeyleri doğru bulmuyorum fotoğraftaki kadında bence biraz pohunu çıkartmış en masum en terbiyeli ahlaklı erkeğin arasına koysalar bile illaki bakışlara maruz kalır ya da en en basitinden eve gidince bu kızı hayal edip 31 bile yaparlar ve ben bundan rahatsız olurum yani
İyi de kız tatilde, plajda giymiş bunu. Plaj zaten insanların en açık oldukları yer sonuçta. Normal bir bikini de giyse güzel bir kız olduğu için erkekler beğenirler, dikkatlerini çeker ve bakarlar. O yüzden de eve gidince 31 çekmek isterse normal bikinisini de düşünerek çeker. Burada önemli olan evine gittiğinde ne yaptığı değil, onu hiçbirimiz bilemeyiz ve karışamayız. Önemli olan şey, o ortamda taciz veya tecavüz gibi bir şey yaşanmaması ve saygı sınırları içinde herkesin aynı plajı paylaşması
plaj diye o zaman üstsüzde güneşlensin abicim ne saçmalıyorsun ya kadın bildiğin tanga giymiş normal bikini giysin nolcak
Medenilikle bunun ne alakası var?
Medeni insan, ilkel beynine göre hareket etmeyen, davranışlarını kontrol edebilen ve nerede nasıl davranacağını bilen insan demektir. Böyle bir erkek de plajda bir kadın tanga bikini giydi diye onu taciz edip tecavüze kalkışmaz. Bu kadar net, bu kadar basit.
Tamam o zaman eşin kardeşin de giyebilir çok medeni olursunuz
Eğer isterlerse giyebilirler. Eşimi ve kız kardeşimi kölem ya da bir eşyam olarak görmüyorum neyse ki. Bunun da bir sevgi olduğunu onlara yutturup kendi özgüvensizliğimin üstünü örtmüyorum
Artmaz sanmıyorm
Neden artmaz?
Medeniyet olsa bile burası Türkiye anladn mı genlerimiz de ne var dişinin saklanma kalıpları var önce bunu aşmak lazm
Doğru diyorsun ama bence son yıllarda kadınların hakkını yiyemeyiz bu konuda, birçok genç kadın, hatta evli kadınlar da dahil bu durumu aşmaya başladılar. Nitelikli tesislerde tanga bikini giyen birçok kadın görebiliyoruz artık
Giymem senin gibiler bakmasın diye
Giymem ben
Neden giymezsin peki?
Tamam iddialı bir model ama tatildesin, plajdasın sonuçta. Ayrıca çevrendeki insanların kalitesi de ona göre. Bu şekilde düşünce doğal bir durum aslında
senin fiziğin güzel değil galiba ondan böyle konuştun neden bşy yazmıyorsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?