AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim dökülmüyor, önce katı sabunla yıka kuruladıktın sonra makyaj temizleme pamuguyla sil. (En iyisi Loreal)
Ben dalin sabunla temizliyorum. Belki rimelinden kaynaklanıyordur ya da çok fazla duruyordur gözünde rimel.
bişey diyimmi ben önceden kullanmıyordum ve dökülmüyordu. kullandım böyle göze sürülen şeylerden döküldü o yüzden kullanmıyorum
Yağlı makyaj silicekler var. Ustunede pamuk yardmıyla. Vazelin veya badem yağı sur uzatır ve gurleştirir
yağlı bir temizleyici kullanırsan kolay çıkar. zeytin yağı da kullana bilirsin
Avon'da extra lasting göz makyajı temizleme suyu var. Hem kirpikleri de besliyor. Tavsiye ederim
MAC gentle off eye and lip makeup remover kullanıyorum. Hemen temizliyor bir sorun yaşamıyorum..
Ben çıkardığım zaman dökülmüyordu.
Şimdi hiç kullanmıyorum.
avonun extralasting makyaj tmeizleyicisi sıvı ondan kullanıyorum güzel pamukla tamizliyorm
Makyaj temizlemeye pamuguna herhangi bir krem sürüyorum ama çok bol daldırıyorum tek tel ziyan olmadan temizleniyo
Göz çevresi çok hassastır bu yüzden kullandığınız krem yağ bezelerinin oluşmasına sebep olabilir.
Hani böyle havaya konuşuyormuşum gibi gelmesin bende benzer şekilde temizlerdim eskiden.
Ben çok nadir kullanırım sürekli kullanmama bir sorun olacağını hiç sanmyorum :)
@YokkiSonrası
Uğraşmıyorum valla garnie yüz temizleme jeli ya da avon göz makyajı temizlemek için bir ürünü var o kimi zamanda uyuyorum öyle :D
Goz ve yuz makyajımı temizlerken dalin bebek sampuanı kullanıyorum cok pratik ve miss kokulu :) kirpiklerini dalinle kopuk kopuk yıkayabilirsin :)
Bende makyaj temizleme mendileriyle siliyorum. Bazen cok cektigim icin kirpiklerimi, bir tane kiprik geliyor bazen elime
En iyisi su ve sabun ya da guzel bir yüz yikama jeli
Aynen katılıyorum
Sabun. Diğer temizleyiciler gözümü kaşındırıyor, tahriş ediyor. Sabun iyidir.
Yanlışlıkla elim gittiyse ve simsiyah olduysa gözlerim bilinçli bir şekilde ağlamaya başlarım :))
Once ilık suyla akıt yika sonra sil ozaman bisey olmaz temizledikten sonra badem yagı sür
Garnier makyaj temizleme suyu kesinlikle :) çok kolay ckıyo
Peceteyi suyla isla tut kirpiklerini oyle temizle. asla kullanma bisey
dalinle yıkıyorum ben hem çok iyi temizliyo hemde dökmüyo hiç :)
Ben garnier kullaniyrm ama kirpikkerin dokuluyorsa bugday yagiyla sil pamuga dök
Makaj temizleme mendilleri oluyor onlari kullan watsons ve gratislerde var
Önce yıkarım sonra da kremle temizlerim dökülmez de genelde
Dove un sabununu kullanıyorum ben. Geçiriyor. Hemde kat kat rimel sürmüyorum zarar vermemesi için kirpiklerime
rimelin waterproofsa ondan olabilir degistir bence zararli onlar. ben garnier 2si bir arada kullaniyorum
Aslında kolay çıkarması da , kremle bile rahat çıkıyor. Birde rimelden dolayı normal dökülmesi tabii çok dökülmüyorsa
Senin kullandığını kullanıyorum ama herhangi bir kopma olmuyor bende. Rimelin ne marka?
Gunluk rimel surmuyorum o yuzden pahali birsey almadim maybelline one by one kullaniyorum. Tam olarak nasil temizliyorsun ve hic dokulmuyor mu?
Makyaj temizleme pamuğuyla. Belki rimelinle alakali olabilir.
direk suyla yıka göz altın siyahlaşıyo onu da el kremiyle ve peçete yardımıyla sil.. dikkat et kirpikleri bu nedenden azalanlar var.. basit bişe değil bu
Boş maskara şişesinin içine badem yağı koy onun fırçasınlan sür , fırçayın sık olmasına dikkat et... Benimde dökülüyodu önceden ama şimdi kalın ve uzun kirpiklerim oldu
Kirpiklere badem yağı sürerken gozle temas etmemesi için dikkat etmek gerekiyor, çünkü badem yağı ilerleyen süreçte göz kuruluğuna ve buna bağlı olarak görme bozukluklarına neden oluyor.
Sicak suyla once yumusat sonra nemlendirici kremle sil
Benimde Dökülüyor. önce kremle temizliyorum sonra yüz sabunuyla.
Krem hemn çıkarıyor
Makyaj temizleme mendilleri var çok güzel. Kibarca rujumu fondotenimi ve timelimi çıkarıyorum :)
kanka aktardamı satılır felan bilmem ama rimel şeklinde kirpik bakım yağı var cok uzatıyor
Duru suyla yıkıyorum sonra da akan kısımları makyaj temizleyici ile siliyorum.
evet ya çok zor geliyo silmek rimeli kremle çıkartıyorum genelde :)
rimeli temizlemek gibi bir derdim yok açıkçası, o akar ben silerim.
mavi beyaz su canım sephoranınkini kullanıyorum ben gayette memnunum :) dene istersen
Garnier in makyaj temizleme suyunu kullanıyorum gayet iyi. Rimelle alakalı bir problemin olabilir
neyi onerirsin peki hangi marka
Maybelline. Roket volum express dene bence vazgeçemezsin :p :))
Valla kendimi sakladım ama ben ekimi yüzümü yıkayıp akıtıyom *-*
makyaj temizleyici mendiller çok iyidir ya bulaşmadan temizlersin.
Kirpiklerine el kremi sür yumuşadıktan sonra temizle
Sabunla. Dökülünce ben de üzülüp korkuyorum gitti kirpikler diye :D çok fazla sürmüyorum ama bazen.
neutrogena tek adımda makyaj temizleme jelini al bana dua et :)
Avondan göz Makyajı temizleme kremi kullaniyorum bir tane bile kiprigim dökülmedi
Vichynin termal suyu ve goz makyaji temizliycisiyle cok iii;)
Watherproof ürünler kullanmamanı tavsiye ederim onlar hiç çıkmıyor
Gül suyunu pamuklara dok gözlerine kapat masaj yapar gibi ov çıkıyor 😃
ben makyaj temizleme tonigiyle çok kolay temizliyorum ve dokulmedi hiç krpiklerim
Sabunla yüzümü yikiyorum
Aloe vera kullanıyorum
Daline ovala tutup yavasta olsa cekme kopar
Ben nivea kremle siliyorum çok cabuk temizleniyo
Johnson's baby-bebek yağı ile.
Benimde muhakkak dokuluyo malesef
shisedo kullanıyorum cok memnunum. tavsiye ederim
valla hep dökülüyo çare yok
normal yüzümü yıkıyorum veya kremle çıkarıyorum.
Agliyorum ben. Tertemiz oluyor. üstelik dogal. :D
:)) harikasın
Sabunla yüzümü yıkıyorum
Islak mendille siliyorum
Çok zararlı kimyasal barındırıyo içinde tabikide döker
Cikmiyoki baska