Moda & Stil Şöyle bir bluz aldım güzel mi yoksa iddialı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Sizce güzel mi yoksa iddialı mı? Normal şartlarda hiç dekolde giymem... Şöyle bir bluz aldım güzel mi yoksa iddialı mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Neresi iddialı omuzu az biraz açık he ben o kdr acigini da giymem zaten kapaliyim ama pek iddialı bişi degil 2 0 Yorumla
miaorkitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dekolte değil ki bu, güzelmiş güle güle kullan 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadın kesinlikle kötü olma ihtimalini vermemiş. Normal bluz işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet hoş göğüslerin küçük zaten dikkat çekmiyor merak etme gayet hoş ve sade 🤗 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Göğüslerim 85b aslında, kucuk diyenler olmuş ama.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm yani biraz yakınlaştırınca bellli oluyor yani kıyafet göstermiyor endişe etme demek istemiştim orayla işin olduğundan değil yanlış anlaşılmasın lütfen 😅 85b gayet ideal aslında Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dekolte çok iyi biraz daha acsaydin iyidi ben daha açık giyiniyorum çok yakışıyor 0 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl fena degıl ama pantolon gıtmemıs 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir şey tavsiye edersiniz Yorumla AnkaraaFB +1 yıl sadece bıleklerınızı gosterecek bır etek ve ustune bı ceket mukemmel duırur bence asalet katar sıyah olacak hepsı benım gorusum tabı secımınıze saygı duyarım Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl İddialı değil bence ama güzel. @fearlesgirll sence 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl İddialı değil bence de gayet normal. Güzel ama çok güzel değil :))) Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl bu dekolteyse normalını sormuyayım.. 1 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Gayet normal ve güzel çok da iddaalı durmuyor. 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İddali bir yani yok duz bluz guzel duruyo 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aşkım neresi iddali bunun giy çık çok güzel 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 679 cevap paylaştı. Saçma bence, saldırıya uğramış gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iyi fena degil ama zayif sin sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hic de zayıf değilim beyefendi göbeğim bile var Cevap sahibi +1 yıl bellide foto dandir dicem ama sen 0 beden e gobeknl diyosan
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Buna dekolte diyorsan senlik bi bluz değil zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memende hiç yokmuş be ablaa 0 2 Yorumla johnnyepp2 +1 yıl Nakış hiç yok fotoyu yakinlastir kocaman göğüsleri var. Gerçi kocaman deyipte abartmiyom ama dkdkkfkf normal var iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte küççük duruyor kocaman falan değil bee jbözj Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. yolda görsem bakarım :D 0 0 Yorumla
ezgipltt Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl dekolte mi bu 2 1 Yorumla ezgipltt +1 yıl bu arada gayet iyi Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Normal bence 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal bir bluz 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben beğendim. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel durmuş 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. İyiiii 0 0 Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Gayet güzel bence 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Neresi iddialı omuzu az biraz açık he ben o kdr acigini da giymem zaten kapaliyim ama pek iddialı bişi degil
Dekolte değil ki bu, güzelmiş güle güle kullan
Kadın kesinlikle kötü olma ihtimalini vermemiş.
Normal bluz işte
Gayet hoş göğüslerin küçük zaten dikkat çekmiyor merak etme gayet hoş ve sade 🤗
Göğüslerim 85b aslında, kucuk diyenler olmuş ama..
Hmm yani biraz yakınlaştırınca bellli oluyor yani kıyafet göstermiyor endişe etme demek istemiştim orayla işin olduğundan değil yanlış anlaşılmasın lütfen 😅 85b gayet ideal aslında
Dekolte çok iyi biraz daha acsaydin iyidi ben daha açık giyiniyorum çok yakışıyor
fena degıl ama pantolon gıtmemıs
Nasıl bir şey tavsiye edersiniz
sadece bıleklerınızı gosterecek bır etek ve ustune bı ceket mukemmel duırur bence asalet katar sıyah olacak hepsı benım gorusum tabı secımınıze saygı duyarım
Tesekkurler
İddialı değil bence ama güzel. @fearlesgirll sence
İddialı değil bence de gayet normal. Güzel ama çok güzel değil :)))
bu dekolteyse normalını sormuyayım..
Gayet normal ve güzel çok da iddaalı durmuyor.
Eğilimce meme bankası açılır ama
Standart bişey bi olayı yok bebişim
Göbekte açık olsa iddialı olur
İddali bir yani yok duz bluz guzel duruyo
ne dekoltesi ayoll kapalı bile
Aşkım neresi iddali bunun giy çık çok güzel
Bu dekolte değil ki
Güle güle giy üstünde paralansın
Saçma bence, saldırıya uğramış gibi
Beğendiysen sorun yok
iyi fena degil ama zayif sin sanki
Hic de zayıf değilim beyefendi göbeğim bile var
bellide foto dandir dicem ama sen 0 beden e gobeknl diyosan
Buna dekolte diyorsan senlik bi bluz değil zaten
Güzel ve köprücük kemiği👌👌
Çok tehlikelidir yapma böyle şeyler
Memende hiç yokmuş be ablaa
Nakış hiç yok fotoyu yakinlastir kocaman göğüsleri var. Gerçi kocaman deyipte abartmiyom ama dkdkkfkf normal var iste
İşte küççük duruyor kocaman falan değil bee jbözj
Dekolteli değil ki ayrıca hoş
yolda görsem bakarım :D
dekolte mi bu
bu arada gayet iyi
Normal bence
Güzel normal
Normal bir bluz
kapalı
Bk gibi ikiside değil knk
Güzel
Eh işte