Hayır, gayet güzel. Kendine yakıştırıyorsa giyer.
Fazla açık. Türkiye bunu kaldıracak düzeyde değil.
Ortaya karışık.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kimsenin giyimine kuşamına karışmam herkes kendisi ilgilendirir Ama ben sana şöyle bir şey söyleyeyim yani Bir kıyafetin açık olup olmadığı illa senin tenini göstermesi ile ilgili bir durum değil mesela şu anda bu kıyafet evet çok açık değil ama kıyafet üzerine yapıştığı zaman senin bedenini kalçalarını fiziğini yani nasıl söyleyeyim senin vücut hatlarını belli ediyorsa bence bu elbise de açıktır, yani illaki bir elbisenin açık sayılabilmesi için göğüs göstermek dekolte vermek değil, mesela bir kadının kalçalarını aşırı belli ediyorsa vücut hatlarını aşırı gösteriyorsa bu elbise de tam açık değildir denilemez ama sonuçta herkesin kendi tercihi kendi yaşadığı kültür ve bölgeye göre hareket etmesi de gerekir.
Yani örnek veriyorum bu kıyafeti bazı bölgelerde rahat bir şekilde giyemezken bazı bölgelerde rahat bir şekilde giyebilirsiniz yani bulunduğunuz ortama göre değişir.
Kendinize yakıştırıyorsanız ne giydiğiniz kendisine karşı hisler beslemediğiniz müddetçe kimseyi ilgilendirmez. Sadece mavinin iyi bir renk olduğunu söyleyebilirim.
Muhtemelen linç yiyeceğim ama olsun. Bir erkek olarak bir kadının giyim tarzı ona olan yaklaşımımı bekleyen temel etkenlerden biri. Straplezler, croplar, göbeği açık giyinmeler ve süper mini giymeleri. Kendi adıma söyleyeyim beni asla cezbetmiyor ve gözümde o kadına asla ekstra bir çekicilik katmıyor. Kendisine ve fiziğine güvenen insanlar sade, şık ve dekolte içermeyen giyim tarzları benim için her zaman önde oluyor.
Gayet güzel duruyor. Bu tamamen giyen kişiyi ilgilendirecek bir durum. Bunu giyen birisine 0rospu gözüyle bakan tipler vardır. Bu senin hatan değil. Yani bu ilkel benliklerini kaybetmemiş kişiler öyle düşünüyor diye sen neden rahatsız oluyorsun. O kafadaki insanlarla aynı ortamda olmazsın zaten. Herkes kendi dünyasında yaşar. Benim eşim ya da kızım ne giyeceğine kendisi karar verir. Giymek isterlerse giyerler. Giymişlerdir de. Özel gecelerde giyilir. Ha, ortamda rahatsız edecek olan sığırlar da olursa gereken cevap verilir.
Aslında fazla açık değil ama bu vücut sekliyle de alakalı. Bunu çok çok ince bir kız giyse bu şekilde açık durmaz ama biraz da etli birinde fazla açık duruyor. Fotograftaki kişi için mesela bunun üzerine bir jean ceket atılırsa daha güzel durur. Elbise hem kısa hem de dar oldugu icin kişinin amacı o olmasa da bilerek dikkat cekmek icin giyinmiş gibi duruyor bu da duruşu basitleştiriyor. Bu tarz elbiselerin üzerine bir ceketle dengelenirse daha iyi durur gibi.
Cevap
53Cevap
Bence ideal normal yani
Açık olmasından ziyade vücut hatlarını bu kadar belli etme isteği ya da bir tarafını gösterme isteği insanda neden olur ilginç doğrusu.
Eşinin yanında temelicgudu yapmalar.
İnsanlar gerçekten zivanadan çıktı.
Çıplak olmakla , açık giyinmek birbirine karıştırıldı.
gayette açık yani yok felan diyenler neyin kafasında acaba karısına kızını giydirir mi öyle sorsan daha iyi olurdu ha dersen sanane ulan giyerim kime ne eyvallah bişey demem ama bunu giydiğinizde çevredeki erkeklerin o. rspu muamelesi yapmasına da ya da bakmasına bişey demiyeceksiniz oda olmuyor işte laf atanda olur bakanda olur önünü kesemezsin
Fazla açık ama sana kalmış
Nerede giyeceğine bağlı gündüz ortalık yerde giyersen göze batar ama düğünde ya da gece kulübünde giyersen o kadar sorun olmaz
Evet, çok açık ama şık ve güzel bir elbise. Başınızda erkek olmadan giymeniz biraz tehlikeli olabilir..
Nerede giydiğine bağlı. Beşiktaşta giy kimsenin umru olmaz. Bağcılarda giy. Bu kız yollu diye peşine takılırlar.
Üzerine yakıştırıyorsan sorun yok. Türkiye'de kapalı da olsan sapık yine sapık. Değişen bir şey yok...
Bir tık açık , açık olma kavramina göre. Ama tabi bana gore cok cok acık. Sevgilim boyle olsa eve kilitlerim
Elbise güzel ama giyeceğin semte göre değişir bu durum uygun olmaya bilir.
Elbise hem güzel değil hemde de abartı açık değil.
Fazla açık. Türkiye bunu kaldıracak düzeyde değil.
Yani evet açık ama sana gerçekten çok yakışmış 😍😏
karakterine bağlı ve dinini yaşayan birimi kıskançmı bunlarıda göz önünde bulundurman lazım
kadının vücudu güzel ise seksi gösterir onu ama değil ise kötü gösterir
Taşıyabilecek bir vücuda sahip insan için gayet güzel bir elbise.
Kapali bir elbide, acik diyenler don kilotla evde gezdiklerinde acik olani ole saniyorlar.
Sen bilirsin , kendini rahat hissediyorsan , ortamın el verişli ise giyebilirsin
Yooo tam ideal ama bu elbiseyi giyecek hatunda , fotodaki hatundaki gibi fizik olmalı.
Evet bana göre çok açık
Biraz açık fakat asıl sorun Çok DAR vucut hatları çok belirgin sanki boyanmış gibi sıkıntı olur.
Elbise. Çok güzel ama kilolu mu balık etli mi neyden hatlar belli ve bu sexsi değil iğrenç duruyo bu vücuda uygun değil ayriyetten coğrafya kaderdir küçük şehirse zaten direk gözleriyle taciz ediyorlar adamı
Değil, normal. Ama günlük kullanılacak bir elbise değil.
Çok dar geldi bana ama fena değil güzel elbise..
Aşırı açık her yerin görünüyor biraz mütevazi olmak gerekiyor
😊😊😊
Ne gerek var açık Giyinmeye Karakterli sağlam insanlar adamlar açıkliğa çıplaklığa düşmez düşende HAYIR Gelmez
Aşın artık bunları gelişelim türkiyem kızın neresi gözüküyor da bu elbiseye açık diyorsunuz
Açığı nasıl tanımladığınıza göre değişir bu.
Senin tercihin, nasıl seviyorsan öyle giy kimse karışamaz
Güzel ama ideal çok abartılacak bir açıklık göremedim şahsen
kıza yakışmış nerde giyileceği önemli kız güzelmiş
Çok yakışmış bence güle güle giy
Sanane
Yerine göre giyilebilecek bir elbise
bana göre açık değil çok
Giydiğim yere göre değişir
Senin için iyiyse iyidşr
Elbiseyi bilmem kadın çok güzel
Bence fazla kapalı 💀
Ciddiyim bu arada.
Normal işte, ne istiyorsan giy.
Evet çok fazla açık. Bence
Bana göre evet 😬
Askıları çok basit göğüs kısmı da öyle
gayet şık ve alımlı olmuş. çok güzel
Gayet güzel rengi muhteşem ötesi
Hayır bence güzel bir elbise
Yakışıyor sana niye giymesin
askılı ve mini meze olur yaniiii
Evet çok açık giyme sakın
Hayir tabiki gerçekten çok guzel
açık bir tarafını göremedim
Altına çorap giyebilirsin.
ortada... fizik kaldırır, ama işte..🤷♂️
Hayr eime sevgilime giyin isterdim😈
Eşim veya sevgilim 😈
Shilles
Tombul sosis seviyorsan normal