Ben bileklik ve kolye takmayı severim. Daha hoş ve çekici gelir açıkçası. Sizin fikriniz nedir?

Severim.
Sevmem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bileklik ve kolye takmayı severim. Daha hoş ve çekici gelir açıkçası. Sizin fikriniz nedir?

Ben sevmiyorum.. ama dövmeleri çok severim.. kadınlar daha çok takı takarlar genellikle zaten.. ama kadınlara halhal çok yakışıyor.. ayak bileğini zarif gösteriyor.
Kolye takmayı severim şu anda mevcut bir kolyem var hiç çıkartmam. Bileklik almayı düşünüyorum bir tane daha kolye de alabilirim, kolye bileklik tarzı şeyler hoşuma gidiyor.
Valla hepsini takmayı severim😄 kolye küpe bileklik saat halhal vs. Hepsini aynı anda takip takı dükkanı gbi gezmem ama hepsini severim 🥰
Görseldeki takı çok hoş lakin tercih etmiyorum. Taki takacak olsam da;inci kolye olurdu.
O da çok güzell.
Cevap
6Cevap
Severim. En sevdiğim takı yaz mevsiminde halhal, kış mevsiminde küpe ve kolye.
Evet yüzük hariç her şeyi takarım yüzüğü sadece özel günlerde takıyorum onun haricinde en sevdiğm ve sık kullandığım kolye ve bilezik arada küpe ve saat
Bileklik ve saat kullanmayı seviyorum. Onun dışında kolye ve küpe çok sevmem ama halka küpelere bayılıyorum
Severim, küpe kolye hizma halhal bileklik hepsini takiyorum hepsini seviyorum
severim ama böyle çocuksu takılar sevmem daha şık şeyler severim
Saat, yüzük, bileklik, künye, bazen de kolye
Şıngır şıngır bileklikler takmayı severim😄
kolyeyle yüzük seviyorum, bileklik pek takmam.
Saat ve düz siyah yüzük sadece
Yuzuk, saat, bileklik
Saat kullnmayi severim 🙂
Saat ve yüzük severim..
Bennen çok halka küpeyi seviyorum
Bileklik
Kolye seviyorum.
Bileklik
Yüzük
Küpe ve saat genellikle
Küpe severim
sadece saat