AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Türk kızları çok yanlış yoldalar. Hem avrupalılara özenip onlar gibi açık saçık giyiniyorlar hem de kendisi hakkında seksi düşünene alınıyorlar. Bir zahmet kendileriyle çelişmesinler...
Teşekkür ederim.. Kibarca söylüyormuş.. Kızlar abartmayın, saldırırım falan:p olmaz o.
Ya sen gelsene şöyle...
tam sevişmelik of of diyen birine teşekkürmü etmeliyim kız görmedik abazanlar üslup önemli :D
sende haklısın ama fotoğrafına bakınca onlar daha da haklı ben ise en haklınız olarak buradan size sevişme teklif ediyorum
Gel gidelim uygulamalı anlatayim nasil oldugumu derim :D
Sakin olun geride kalın bu feyk i ben hallederim
Korktum şimdi diycem de yalan olur bak :D
Oha feyk değilsin.. ?
Türkçem iyidir ama Feyk ne be :D :D :D
bana uyar :D desemde inanma :D
Gel bir özelden anlat
Bak Burakçım görüyorsun bu başlıkta herkese yetecek kadar kız var ama kimse yazmıyor çünkü biliyorlar ki burası benim çöplüğüm 😡
Bir gülün çöplükte ne işi var ya :D
Çöplük mübalaydı cınım sen benim henüz koklayamadığım gülümsün :D
vede malesef koklayamayacağın :D
Oha bu cvbi duysam verecek cevap bulamam. saygi duydum abla :p
Uff sanane be slk. s der geçerim ya da sende çok krosun canimm ya fan derim :DD
Daha kötüsü oldu. Birden çok kadın çok çekici göründüğümü söyledi. :(((
bir daha öyle giyinmezdim :/
Benim icin utanc verici bir durum zaten giymiyorum.
Ama nedeeeeen :/
Bir erkegin önüne meze olmak istemem
Vücudum degerli bu elmastir her erkek onu görüp kirletemez.
Senin bu goruşlerine hayranım
Çaçacım benim başlığımdaki kızlara sadece ben yazarım :D
Ben bsey dyemiyorum gülüp geçiyorum hosuma gtmiyo değil :)
Babanneme söyleseler onun bile bu yaşta hoşuna gider :d
Babannen mutluluktan geberir gder l*n :)
Hem seksi olmam için bu saydklarn abez kacar doğal halim yetyo ;)
Babannemi hafife alma ajda pekkan gibi kadındır :)
Modifiyeli sahin ;)
Modifiye değil asalet var kadında tampon da geniş cadillac benzetmesi daha doğru olur :)
Vay iyimiş :) sahip ck babannene kacrmasnlar :)
aaaa hmm der hafif gulumser sasiririm kocaman acarim gozlerimi snrada terk ederim orayi hizlica ya da haaa der sert davranirim bu pardon da olabilir
Ayrıntı vermişsin diye okurken hayalimde canlandırdığım tek görüş bu oldu :d
Ztn bnde o ani dusunup ne yapardim dedim anlattim :)
Teseddurluyum kiyafetime dikkat ederim kapatici dışında makyaj da yapmam biri bana öyle bir sey söylese ağzına kürekle vururum.
Tesettür olmasın o
Evet tesettür yanlis yazmisim
Çok naziksin derim eğer yakın bir arkadaşımsa ooo tatlım o senin seksiliğin be der makaraya alırım.
şimdi bakılmasını istemediğin yerini göstermeyeceksin. ben açmam da açarsam böyle yorumlara kızma hakkımın olmadıgını biliyorum.
Guzel dusunce
eig
Edemiyorum etiketleyeyim :D eyvallah beyler.
@BenzinsizFerrari başlığımdan uzak dur böyle her kıza yazacaksan işimiz var senin gibiler yuzunden surekli gereksiz ! isareti aliyorum
soran abartma yahu :)
3 soru sordum surekli gorüş cevapliyorum pm de bekleyen kızlar da cabası vaktimi senin tasak konunu cekerek tuketemem :D
Tbrkler adam gibi mantikli cevap
kızmazdım ayrıca seksi görünme çabalarına girmiyorum bu dediğin çoğu şeyi de dozunda giyiyorum. Böyle bir şey olsa güler geçerdim kızmazdım
Araya kaçan tayt da giyiniyor musun :D
tayt pantolon giyiyorum ben :D
Zara da erkek için olanları satılıyor bir sefer merakdan deneme amaçlı giyeyim dedim 10dk da gitindim 1 saatte çıkarabildim :D
hahah ama her erkeğe yakışmıyo bacakların biraz uzun ve düzgün olmalı bir de popon sert olcak tabi :D
Ben de ideal kadın poposu var çok şekil. arkadaşlarım bir gün farkedip taşak malzemesi yapacaklar korkusundan geniş giymeye özen gösteriyorum :D
aman giyersen dalgaya alırlar bak ama kızlar ilgilenir :D
Kızlar değil beni bir kız ilgilendiyor o da sensin aşkım ;)
Ahaha şaka yaptım l*n o kadar mı kötüyüm nere kaçtın :D
soylenen kelime degil, soyleyen kisinin bu haddi kendinde bulmasi hosuma gitmez ve olumsuz tepki gosterirdim.
yakışıklı biri derse ihihihi tişikkür ederim. çirkin bir erkek derse küfür hakaret.
hadsiz hadsizdir ^^
Gıpta yaşıyorum burada gelseydi başıma yoluma devam ederdim bişey demeden onun dışında teşekkür edip gülümser devam ederdim yoluma
Gop*
Gop?
Gaziosmanpaşa
Kardeş allah kurtarsın :d
Amin
Hoşuma giderdi bende iltifat ederdim ona abazalikla falan da alakası yok ince ruh çok hoş :)
teşekkür ederim hatta ben de karşımdakini beğeniyorsam sen de öylesin derim...
Güzel.
söyleniş tarzına bağlı. insan gibi derse insan gibi sağol derim
Hoşuma gider ama niyetine gore tepki veririm elin sapığıysa ne tesekkur edecegim?
Teşekkür etsem peşime takılır o yüzden sert bir cevap versem peşime takılmaz diye düşünüyorum
ya sert kızlardan hoşlanıyosa?
Cevocum taşak kokusundan sıkılıp arada şurda iki kızla sohbet etmeye gieiyorum ama illa sokacan o testisleeini burnuma burnuma
Kızarımm tabikii ben bana o gözle bakılmasindan rahatsız olurumm ohaa yani bu ne genişlikkk
Ne gözle bakmışş.. dediğim tarz ne için giyiniyorsun o zaman
Benim basima geldi bu sözle bans yurudu kizmadim kizamadim cidden cok aziksozlusun dedim sadece oyle de devam etti :)
Ergen bir insanla karşı karşıya olduğumu düşünürdüm
Ekleyeyim seksi giyinmem :)
Bu kelimenin Türkiye deki algısıyla Amerika daki algısı arasında fark oldugu icin olabilir mi...
kültür farkı
Senin kardeşine dostuna çok sexysin dese bir erkek ne düşünürdün? Türk kzlari olarak çok iyi yapyruz bence
seksi giyindi ise bunu söylemeleri normal.
Gülümserim sadece:) herkesin hoşuna gider heralde.
seni gözden kaçırdım sanma malum çok kalabalık, iyileri sona saklıyorum.
İltifat amaclıysa hoşuma gider zaten bu süsü otlar için yapmıyoruz :)
Akilli mantikli bir cevap . tbrkler
bunu durduk yere deılde sevgılıysek ve samımıysek söylese hosuma gıder
Sensin seksi gırızıkılı ayh. Derim oda bidahakine kezban der adalet yerini bulur
Dünyada adelet yerini bulsun istiyorsan beni öpmekle başla :D
mutlu olurdum sanirim kibar biri oldugunu soylerdim
Yoh artık
napiyim ya kufur etsem oda edecek :D
Kibar olduğunu söyleme bence abartı olur, teşekkür et ya da gül geç ;)
yakisikliysa sende cok tatlisin derim :)
Son yazdığın cümlenin başından ve sonundan bir kelime çıkar öyle yaz egomun buna ihtiyacı var
sende cok tatli misin :D oldumu :D
Ohhh bu çok iyi geldi :D
deli :))
Kuzum beni takibe alsana sen. böyle ara ara çıkıp iltifat edersin :D karşılığında sana pasta börek çörek gönderirim :D
gonderirsen olabilir amaaa cikilatli bisiler :D
Maaşını alıp sonra çalışmak istiyorsan memur olman lazım. güzelim heryerde önce iş sonra aş :D
:))
Tesekkur ederdim heralde. sonucta guzel olmak için susleniyoruz.
Cevaplar copy past gibi olmuş hepsi aynı
Cevap vermedim say ozaman alalla
Tesekkur ederım tabikii sexsi gzukmek cok guzell bişe bnce :)
Aynı hatayı yapan çok var diye uyarıyorum sexsi diye bir kelime yok seksi ya da Seksi diye yazılır.
Seksi
Yeni bir şey öğrendim. S e x i bitişik yazınca ks seksi e çeviriyormuş
Hmmm
Arkanızdaki ambiyansa bakılırsa masaj salonunda çalışıyorsunuz :)
Yok bı arkadasımı görmeye gtmiştimm
2-3 kezbanla tüm türkiyenin kızlarını yargılamayın :)
İzmirliler hariç demeliydim, pardon :)
Ben adanalıyım öyle bir tepkim yok yani
Merak edip fotoğrafına baktım seni jartiyerle görsem en fazla çok sevimli olmuşsun derim :D
Bak ozaman şimdi yüzüm kadar fizigimde güzel ;))
Fena değilmişin boy 1,60 var mı? Bir de o göğüslerinin altına ne koydun :D
1.70 :)
Boşuna fotoğraf değişip durma beni etkileyemezsin.
Şaka l*n şaka son fotoğraf iyiydi, voleybolcu kızlara bayılırım ;)
farkındayım bebeğim yinede sağol derim:))
Güzel cevap
Kesinlikle tesekkur ederim bebegim gibisinden bir sey soylerdim :))
Turk kizinin farki bu iser kabullen ister kabullenme
Kabul edemediğim için soruyorum ya zaten.
Birisi sokakta kuz kardeşinize ya da eşinize yahut ta sevgilinize kibarca ne kadar seksi olduğunu söylese ne kadar medeni karşılarsınız merak ettim şimdi.
Teşekkür eder ve iki evetle gönderirdik.. Şaka l*n şaka ağzını burnunu dağıtırdım. Soruyu zaten trollemesine yazdım ciddi sorularım kaile alınmıyor ks nin olayı yeni çözdüm; trolle xp kas :D
Yoo mini etek ve acik secik giyinmiyorum :D zaten 160 boyum ve 57 kilomla seksi degilimdir :D
:) nerden biiliyosun :D
Ben uyarmaktan yoruldum bunlar salça olmaktan yorulmadı bak @momolii burası benim çöplüğüm burada bir kıza yazılacaksa ben yazarım laf atılacak sapıklık yapılacaksa onuda ben yaparım dansa kaldırılacaksa kaldırırm. Minnoştan hoşlanmıştım belki salça olmasan buradan yürüyüp sevgilim yapacaktım, hayalindeki kır düğününü yaşatacaktım belki. ilerde kurulması ihtimal bir yuvayı simdiden yıktın iki dünyada da elim yakanda
haha sen neyin kafasındasın asalak :D
çıkıp denesek yarım saattee kaç tokat kaç çanta yeriz ki şimdi?
Ben saydım 160 da 40 bazısıda çirkinlik derecesine göre dövüyormuş
40/160 gayet iyi bir oran ben %60-70 leri zorlarız diyodum
Çoğunun hoşuna gitsede gine bir laf sokarlar aga :D
La siz burada 4 sap napıyonuz çok aşağda kalmışsınız göremedim :D
Gülerim :)) hiç bir şey demeden yoluma devam ederim :)
Çok yakışıklıysa?
Birşey değişmez
S*ktir gir der basarım tokadı. Delikanlı kıza söylenmez öyle şeylerö
Profiline bakmadan tahmin etmiştim ankaralı olduğunu :D
abartmaya gerek yok yani Teşekkür ederim tabi ki olmasi gereken o fakat birde soyleyen kisinin bende yarattigi izlenim ve soyleyis tarzi da etkili bu durumda.
Bacım çog seksi olmuş sun ha 👅
aptl spk seni hiiih :)))))
Sen böyle şirin tepkiler vereceksen telefon numaranı bulur gizliden ara hooh yaparım :D
eksi vermis kim verdiyse teşekkür ederim :))))
Aşağdaki yorumlara bak trabzonlu bir kız var bana takmış vaziyette, seni kıskanıp eksilemiştir :D
bende trabzonlu ama ayip etmis ama benim sadece kimlikte trabzon ya :)))
Trabzonlular bana aşık oluyorlar, kendine dikkat et :D
hahah :))) eveeett haklisin artik profil fotografina bakmaktan vazgecmem lazim yoksa umutsuz bir aşka kapilacagimm biliyorum :( :( :)))
Sana aşık olan trabzonlu değildir bence biz trabzon kızları öyle önümüze gelene aşık olmayız hakedene aşık olup ömürlül
@gülgülgülgül sen mi eksiyi bastın?
Yok be konuşmaları gördüm bir trabzonlu kız aşıkmış ya ona ben de o yüzden yazdım o kız trabzonlu değildir diye
@gülgülgülgül anladim canim da sakasina konustuk biz ya :) bu arada dedgin dogru iyi anlattin bizi :)👍
Tamm olsun şakası da olsa memleketimin kızlarına böyle denmesini istemem trabzonlu kızlar bana aşık dedi ya o yüzden anlatmak istedim
bana dese çok kızardım, sanane l*n diye tepki verirdim herhalde
Tedirgin olurum baştan, sonra bir odun alır sırtına sırtına vururum kalp ritmi yavaşlayana kadar..
Konuyu değiştiririm genelde. Çünkü teşekkür edince sexsilikle ilgili konular kayıyor. Gerek yok bu durumu yasamaya.
Sexsi diye bir kelime yok.
Ben bir kızın yerinde olsam çantayı yapıştırır ve tokat atardm. d
Çoğu kız teşekkür ederim demiş :)
Allahima kitabıma elindeki çantayi omurilik soganina gecirmezse adiyim
Seksi görünmek için veya erkekler tarafından beğenilmek için giyinmiyorum.
nasıl soyledigine baglı bence.. sapık sapık bakıp soylenilirse tabiki de sinir olunur ama eger adam gibi soylenirse aksine mutlu olur tesekkur ederim
Ben genelde söylemeden önce iki parmağımı ağzıma götürüp arasından dilimi çıkarara lılılılıl yapıyorum sonra bacım çog seksi olmuş sun ha 👅 diyorum
o zaman sapığın onde gidenisin. dalga gecmeye gerek yok
gülümserim teşekkür ederim napıyım :D
Türk erkeği galeri2.uludagsozluk.com/.../...verecek_381605.jpg
Bir daha karşılaşmayız galiba ya :D
Tekrar karşılaşınca; https://i.hizliresim.com/Qgb0vk.jpg
:ADsads
Zor kızsın ben gidiyorum
bay bay :D
Biliyorum der gecerdim :-)
Bayan özgüven de gelmiş ;)
ahahaha (:
Tabiki teşekkür ederdim , saldırıyorlar falan ama bakma hoşlarına gidiyor 😄
Beklediğim kişidense beni mutlu eder
Başkaları için nasıl göründüğüm ımrumda değil
Tanımadığım biri söylese ve türk erkeğıyse teşekkur falan etmem türk erkegiyse tessekkur etmem
Okuyanda sanır atlantic city de yaşıyor. Kimin için susleniyorsun cicim ;)
Ya şimdi tebessüm etmek lazım da yapamam ben ki zaten öyle şeyler giymiyorum
Hoşuma gider herkesin gider yani teşekkür ederim pis sapık diyip tokat aticak halim yok
Ben olsam tokat atarm senin yerinde olsam. d
Sebep :D
ben öyle olacağını düşünmüyorum sokakta kamerayla denemesini yapıp youtube yükleyerek türk kızlarını dünyaya rezil edesim var :)
Çok klişe ama genelleme yapma ben hep öyle yaparim sadece bunu soylemekle kalmayip biseyler icebilir miyiz diye soranlarda oluyo onlarada tesekkur edip hayir diyorum o kadar :)
%10 luk dilimde olabilirsin ama %90 ının olumsuz tepki vereceğine adım gibi eminim.
Sağ ol der geçerim. Ama muhabbeti bir ileri ki devreye taşımaya çalışırsa yandı o beyfendi.
bana bilmeğim bir şey söyle derdim -_-
Artizz 😒
teşekkür ederim o sizin seksiniz derim SAD:FG
Konuya o kadar uzağım diyosun :D
yoo sadece alışkınım :S:D:FG:H
Yürü gitt bir başlığa iki troll fazla :D
ahaahaj :)))) tamam başarılar sana :D
;))
Kır düğünü isterim derim.
*-*
Nihayetinde türk kızıyım hakkını vermem lazım.
Ben uyarmaktan yoruldum bunlar salça olmaktan yorulmadı bak @benzinszferrari burası benim çöplüğüm burada bir kıza yazılacaksa ben yazarım laf atılacak sapıklık yapılacaksa onuda ben yaparım dansa kaldırılacaksa kaldırırm. tuanadan hoşlandım belki salça olmasan buradan yürüyp sevgilim yapacaktım belki hayalindeki kır düğününü yaşatacaktım belki ilerde kurulacak bir yuvayı simdiden yıktın iki dünyada da elim yakanda
@TuanaYıldız konuşuyormuusn
Ne oluyor mk takipçilerin beni skeck
Hahahagaga
Bildirim manyağı oldum yeter.