Kişilerin giyim tercihleri özgürlüğünün bir parçasıdır ve başkalarının giyimine karışmak, genellikle hoşgörüsüz veya müdahaleci bir davranış olarak kabul edilir. Her bireyin kişisel stil, kültürel farklılıklar ve tercihleri vardır ve bu tercihler saygı görmelidir. Başkalarının giyim tercihlerine karışmak, kişisel sınırlara saygısızlık anlamına gelebilir.
Ancak, bazı durumlarda belirli kurallar veya gereksinimler giyim tercihlerini etkileyebilir. Örneğin, iş yerinde veya resmi etkinliklerde belirli giyim kuralları ve protokoller olabilir. Ancak bu kurallar genellikle toplumun belirli normlarına ve beklentilerine dayanır.
Özetle, başkalarının giyimine saygı göstermek ve kişisel tercihlerine karışmamak önemlidir. Herkesin kendine özgü bir tarzı ve tercihleri vardır, bu nedenle bu tercihlere saygı duymak insanlar arasındaki ilişkileri sağlamlaştırabilir.
Onlar bizimkine karışıyorsa bizim de onlara karışma hakkımız var. Tabi dekolte falan değil ama mesela bir yerlerini belli edecek şekilde giymemeli onlar da. Paspal giyinmemeli, temiz giyinmeli, uyumlu giymeli vs vs.
Bir erkeğin giyimine nasıl karışalabilinir ki? Diye düşündüğünüzde kaslıysa erkek giyimine bir nebze karışabilirsin ya da büyük penisliyse ve büyük testislere sahip bir erkekse karışabilirsin bunun haricinde penisini ekstra belirginleştirerek kıyafetlerini giyen erkekler olur misal pantolunun içine boxer giymez genelde bu durum libidosu yüksek erkeklerde olur ki zaten onlarda penisini teşhircilik olsun diye belli etmeye çalışıyorlar bunun haricinde bir erkeğin giyiminde karışabileceğin bir şey yok, kaslı erkeklerde vücutlarını belli edecek kıyafetler giymesin diye engel olabilirsin, birde kendi tipine tarzına uygun görünmez kıro gibi görünür birazda bu yüzden karışabilirsin başkada karışılmaz bence.
Buluşmaların çoğunda aynı elbiseyi giyerse belki karışabilirler. Maddiyat nedeniyle fazla elbisem yok ve eski kız arkadaşımdan bu nedenle ayrıldım. 5 aylık ilişkimizin %60'ında aynı tişörtü giymiştim. Kız da benden bıkmış ve bana sürekli karıştı. Maddi durumumun iyi olmadığını anlatmama rağmen beni dinlemedi ve ayrıldık.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yadırgamak şeklinde olmamalı yönlendirme olarak daha iyi olur Uslubuna göre belki Adam giydiği şeyin iyi olduğunu zannedip Kıro gibi durabilir. O yüzden iyi bile olabilir Ama şu değil iğrenç görünüyorsun ma, l gibi giyiniyorsun değil Dışardan seni kıro gibi görebilirler niye böyle giyindin veya şölye giysen çok yakışırdı şeklinde olabilir.