AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Terzide geniş boydan dümdüz sade tek renk ferace diktirebilirsiniz.
Neden terzide diktirmemi önerdiniz?
Daha rahat oluyor kirismayan kumaş alabiliyorsunuz ve çok dikkat cekmiyor..
Fabrikasyon ürünleri genelde kapaliliga uymuyor bana göre. Bende kapanmayi dusunuyorum şu an kıyafetleri bol ve uzun olarak tercih ediyorum
Allah muvaffak etsin sizin adınıza sevindim.
Bende Kur'an'da yazdığı şekliyle kapanmak istiyorum aslında. Bazı kesimin modern kapalılık dediği şey tercihim değil kesinlikle. Allah için kapanıyorum sonuçta, dolayısıyla Allah'ın istediği şekilde kapanmalıyım. Ama nasıl giyineceğim hiç bilmiyorum. Normalde pantalon tişört giyen biriyim. Elbiseyi seviyorum aslında ama elbise giymek garip geliyor. Ama uzun tunikte garip geliyor. Bide kışın üşümemek yazın çok terlememek için öneriler var mı diye merak ettim.
Bence tek düz renk yazın terlemeye dikkat çekmeyen sadelikte ince kumaşı, kışında bir tık kalın kumasli..
Bende şuna inanıyorum sade, vücut hatları belli etmeyen kıyafet olursa Allahin izniyle dikkat çekilmez. Kapaliligin ruhuna hitap ederiz
Terletmeyen*
Haklısın vücut hatlarını belli etmemesi ve sadeliği önemli. Terziye diktirmek de mantıklı sürekli giyeceğim bir şey olacak sonuçta. Aslında bir kabanım var benim kalın çok güzel. Onun altına bol spor bir pantalon bulabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Olur mu ki?
Neden olmasin geniş hattı belli etmeyen her şey giyilebilir.
Aynen çok teşekkür ederim fikirlerin için Allah razı olsun😇
Sendende ne demek
Amin ecmain:)
😇😇
:))
Erkekler bu konuda neden yorum yapar bilmiyorum. Sevdiğin tarz bir kombin oluştur kendini onunla mutlu rahat hissedersen, ona farklı kombinler yap. Bir çizgin tarzın olsun. Bu arada hayırlı olsun 🌸
Bende anlamadım kızlardan görüş bekliyordum daha çok😁 ben aslında Kur'an'da yazıldığı şekliyle yani vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinmek istiyorum. Ama çok yabancısı olduğum bir konu. Yani elbise giymek istiyorum ama normalde pantalon tişört giyen biriyim. Bide asıl merak ettiğim kışın üşümemek için yazın terlememek için nelere dikkat etmek gerekiyor? Nasıl kombinler yapmak gerekiyor?
Ben hazır giyim tercih ediyorum. Dar giyinmem ama ferace de giymem. Zamanla oturur senin ki de. Yazın terlememek mümkün değil ama🙃
Ben tarzımı nasıl belirleyeceğim bilmiyorum. Etek elbise alışık olmadığım için garip geliyor. burada elbise giyip dışarı çıkmakta garip olur zaten. Tişört üstüne ferace gibi şeyler giyebilirim diye düşündüm aslında. Gittiğimiz yerlerde kadın kadınayken tişörtle otururum hem. Hiç bilmiyorum nasıl giyineceğimi. En azından terletmeyen kumaşlar vardır diye düşünüyorum. Kışın kaban falan mı giyiyorsun?
Evet uzun şişme mont ya da etekle beraber kısa mont ya da kaşe kaban başka ne giyilir ki
Benim bir kabanım var aslında onunla kombin yapmak isiyorum ama altına etek olmaz garip durur. Bol spor tarzı bir pantalon olur mu ki? Bulunur mu bilmiyorum.
Sweatshirt etek takımları falan oluyor onlar çok güzel ya da elbise alabilirsin ama elbiseyle rahat edemiyorum dersen bol pant alırsın üstüne uzun sweatshirt o tarz şeyler giyebilirsin ya da gömlek tişört altına bol pantolon giyersin
Etek kazak bir tık daha iyi duruyor sanki. Tabi zevkler, beğeniler öznel bir şey sonuçta. Elbise çok seviyorum aslında güzel duruyor ama günlük hayatta giymek tuhaf geliyor. Elbise özel günlerde giyilir bir şeymiş gibi sanki daha çok. Yani bana öyle geliyor. Utanıyorum elbise giymeye.
Ya normal bende elbise etekle pek rahat edebilen bir insan değilim düğün falan olmadığı sürece de elbise giymem bu arada etek kazak konusunda haklısın olabilir ama sweatshirt etek giyenleride gördüm çok kötü durmuyordu🤷♀️
Kötü değil kesinlikle hatta bazıları gerçekten güzel. Çok teşekkür ederim 😇
Allah sabırla kapanmayı nasip etsin. Bu devirde evliya sabri gerekiyor. Kumaş kalitesine göre seçim yapın.
Amin teşekkür ederim
Kara çarşaf giy bebeğem 😏
Boydan elbise ve eşarp
Aslında elbise seviyorum ama normalde pantalon tişört giyen biriyim. Elbise giymek tuhaf geliyor. Uzun tunikte garip geliyor gerçi. Bilmiyorum.
Denemelisin
Elbise özel günlerde giyilen bir şey benim için günlük hayatta giyme fikri tuhaf geliyor bana 😂
Başka alternatif ilerde sana uymuyor ama ☺️
Ne yapacağım ben? 😂
Kafam karışık bence 😀
Hiç anlamadığım konular aslında. Belki de gidip mağaza mağaza gezip denemekten başka çare yoktur. 😁
Bence de mantıklı en doğrusu üstünde görmek
Öyle 😁
Sevindim adına ama
Teşekkür ederim 😇 inşallah en yakın zamanda nasip olur kapanmak😇
İnşallah ☺️
😇😇
☺️☺️
Çeşit çok
Çeşit çok da ben Kur'an'da yazdığı şekliyle kapanmak istiyorum. Hiç bilmediğim konular olduğu için belki tavsiye verenler olur diye düşündüm. Ne bileyim mesela yazın sıcağında siyah tercih edilmez pek, yakar çünkü. Bunun gibi şeyler. 😂
Aslına bakarsan yazın da giyilir siyah kışında kadınların kullandığı çarşaf yazık o kadar yakar mı bilemiyorum
Ama siyah sıcağı daha çok çekiyor sonuçta ve yazın siyah ferace giymek ölmeden mezara girmek gibi olsa gerek. 😁 Çarşaflıları hiç düşünemiyorum. 😁
Feracenin altına bişey giycen çarşaf öyle değil ki
Siyah ama sonuçta 🤔
Kapanack iseniz tam tesettürlü olun pardesü giyin
Kur'an'da yazılana uygun kapanmak istiyorum
Kuran'da şöyle emredilmiştir. Tesettüre girin başınızı kapatın ve yazmanızı omuzlarından sarkin göğüs kisminiza doğru
Kur'an meali okudum. Biliyorum. Teşekkür ederim yine de 😇
Rica ederim bildiğinizi düşünüyorum zaten benimkisi de fikir beyaniydi bende arapça celaleyn tefsirini okudum 😊
Kur'an'da yakanızın üzerine kadar salın yazıyor baş örtüsü için. Ve bildiğim kadarıyla tesettür diye bir terim geçmiyor. Önemli olan vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde giyinmek.
Aynen haklısınız vücut hatları belli olmayacak şekilde giynin denilmiştir lakin tefsir âlimleri buna tesettür adı vermişler nitekim ondan tesettür dedim
Anladım teşekkür ederim