Ne giymeliyim sizceee? Diskoda ne giyilir ilk defa gideceğim de 😋 nelere dikkat etmeliyim, kız kıza gidiyoruuz?
Bu arada yüzüm çok güzel sadece ne giyeceğimi bilmiyorum.. boyum da kısa

Ne giymeliyim sizceee? Diskoda ne giyilir ilk defa gideceğim de 😋 nelere dikkat etmeliyim, kız kıza gidiyoruuz?
Bu arada yüzüm çok güzel sadece ne giyeceğimi bilmiyorum.. boyum da kısa
Neden bunu kendine yapıyorsun yanlış anlama ve algılama ben bir erkek olarak kendi kiloma dikkat ediyorum siz bi kız olarak nasıl kilo alıyorsunuz sizi sevmeyen insanların sizinle dalga geçmesi gülmesi hoşunuza mı gidiyor bu hayata bi kez geleceksiniz güzel yaşayın ve güzel olun sözlerim sizi kırmasın üzmesin.
Onlar dalga geçiyor çünkü gelişmemişler. Hiç kimsede hormonal bir sorunum olabileceğini düşünecek akıl yok. Kimse sadece yiyerek kilolu olmaz. Kimisi duygusal zorluklar çektiği için böyle sağlıksız bir çözüm bulmuştur kimisi de elinde olmayan nedenlerden kilo alıyordur. Hiçbir şey göründüğü kadar basit değil.
İnsan isterse yapmayacağı hiç bir şey yoktur gerisi hikayeden ve avutmaktan başka bir şey değildir kusura bakmayın siz isterseniz başarırsınız. Bir yandan sizede hak veriyorum her insanın derdi sıkıntısı vardır lakin kilo verme en basit sorununuz olsun hayırlı geceleriniz olsun :)
Yorumların çoğu alaycı, insanlar alay etmeye bayılıyor takma hiçbirini kesinlikle birgün kendileri de aynı şeyleri yaşamayacağı ne malum. Ne oldum değil ne olacağım diye düşünsün bu tipler. ( Giyim olarak bence siyah, kırmızı dantel detayları olan elbise falan giyebilirsin onu hareketlendirip dikkat çekmek içinde üzerine neon renklerde bir şey bulabilirsin diğer türlü herkes herkese bakıyordur orada zaten :)
Ben 118 kilodan 98 kiloya düştüm ve benim de çok kilo vermem gerekiyor. Kendimi yemeğe vermemem gerekiyor. Zayıflamak için biraz daha çabalamalıyım. Diskoya gitmek için zayıf olmak şart değil gidebilirsin fakat hep zayıf insanlar göreceksin moralini bozabilir bu durum belki ama hiç bozulmasın şansın yüksek.
Beyaz giy ışıkla parlarsın birde kiloyu dert etme oraya gelenin amacı belli yanaş birine olsun bitsinkendin emin racon keser gibi gir mekana hoşlanfığın birinin masasına geçip garson çağır sormadım ama müsaitmi ve ne içiceksen öde orada 4 le başladın bile gerisi gelir artık
Cevap
44Cevap
Bu ülke neden bu kadar gergin sırf kız kilolu diye kaba yorum yapmışsınız kafanız iyi mj ne tur bir kuyruk acısı bu ya da nasıl bozuk bir psikolojiye sahipsiniz sizene kızın kilosundan ya zararı da ona her şeyi ona size ne oluyor anlamıyorum
İstediğin gibi giyin canim bu s#laklara da takılma ozguven olmadığı için senin ozguvenini kırmaya çalışıyorlar
Genelde dalga geçmışler ama bana göre biraz dekolte makyaj sonra paryala kıyafetler giyerseniz dikkat çekersiniz ama size tavsiyem azda olsa kilo verin kadına nayif olmak yakışır iyi geceler dilerim insanların ne dedi umursamayın bazen insan herşeyi olmayı başarırda insan olmayı başaramaz insanların ne dedi takılmayın tekrardan iyi geceler
Diskoda ilgiyi üzerine çekmek çok da güzel bir şey değil inan. Sen nasıl mutluysan, kendine neyi yakıştırıyorsan onu giy bence. Başkası kadın veya erkek fark etmez kimsenin ilgisine, beğenisine ihtiyacın yok, sen kendin olduğun sürece güzelsin ve ilgi çekici olursun.
Şurada laf atanlara bakar mısın çok komik 😅
Kendi hayatları sanki çok mükemmelmiş gibi seni yargılamışlar.
Yüzün çok tatlı, fiziğin kilon olmasına rağmen benim gözüme batmadı en çok yüzün dikkat çekecek bence.
Kız gayet usturuplu bir soru sormuş. Onca alay alay eden insanlar neden alay ediyor anlamak zor. Siz bu kalitesizliğiniz ile kim bilir nasıl görünüyorsunuz. İğrenç gözüktüğünüze eminim ve yanınızdakiler de bir o kadar iğrençtir.
İşte seviyeli yorum bu. Ben kimseye beni beğenin demedim zaten ihtiyacım da yok. Ne yaraları varsa herkes ilkelleşti.
Takılma ergenlik yaşı ne yazık ki toplumumuzda ilerledi. Artık insanlar 20 Li yaşlarında bile ergen gibi davranabiliyor. Takılmayacaksın ne kadar ezik olduklarını bilecek, umursamayıp geçeceksin. Bunlar hayatında hiç insan olma başarısı gösterememiş varlıklardan oluşan bir gurup.
Kesinlikle, basit bir soruyu ne hale getirdiler.
Uzak durmanız en iyisi. Teşekkür ederim yorum için.
Parlak ve açık giyinirsen zaten dikkatleri üzerine çekersin bide kilo olunca
U tarz bişey giyinebilirisn yüzünün güzelliği de 1 artı aslında ama diskoda ne kadar bakarlar bilmiyorum. canım yorumlara kulak asma kendin ol biraz açık giyim cilveli ol yeter. Süzebişriisn mesela gözüne kestridkleriniii
Her bitli fasulyenin bi kör alıcısı olurmuş kasma bu kadar orası zaten ayarsız sapık sarhoş müptezel dolu sana da bakan çıkar.
Ben sana çirkinsin demedim ki atasözü söyledim sadece bu kadın erkek fark etmez herkes için geçerli bir sözdür.
Kilolu bir kadının ilgi çekebileceğini sanmam boyunda kısaysa çok sırıtır , ama yüzün güzelse kırmızı ruj sür yuzunu ortaya çıkar belki etkisi olurr
Kiloluysan dikkat çekemezsin knk zaten karışık ora kalabalık ses gürültü kisr kimseyi görmüyor merak etme
Biraz seksi giyinmen tüm ilgiyi üzerine toplar bence
Siyah renk bir elbise tercih et düz kesim olsun hem zayıf gösterir hemde şık görünür dekolteye ihtiyacin bile yok yüzün güzelse zaten koyu renk makyaj yap yeter ;)
Bu elbiseyle benim dikkatimi çektin bile prenses ✨👸
İlgiye bu kadar meraklıysan kendini gizlemeden soru sor dünyanın erkeği yürür sana bu sitede
Sadece git yeter hayatım fazla şeye gerek yok o kadar ışığın altında herkes güzel zaten;)
Herkese verecekmiş gibi bak sonra zaten birine verirsin
iyi bi dans biliyosabn cekersin yok fazla bisey bilmiyosan dekolteyle gözlerini cekebilirsin
Ben kapalı olarak gittim tüm ilgi bendeydi. Balık elbise giymiştim fiziğim güzel bu arada 😋
Sen hiç merak etme. Kilolu bir kız olarak dikkatler zaten senin üzerinde olacağına emin olabilirsin.
Parıltılı bir şey giy disko topu olarak ilgi cekersin.
Göbeğini sakın açma dar giyinebilirsin göğüs dekolte olabilir
Neden ilgiyi üstüne çekmek istiyorsun? Amaç ne
maalesef sadece başka anlamda çekeceksin gerçek bu
Erkeklere dikkat et ve sapık erkekler vardır muhakkak 💯 eminim mini giyerler genelde kızlar ve netten bak daha güzel olmak istiyorum diyorsan
Hic bisi yapmana gerek yok abaza cinslerim bisiler bulur
Eğer bu fotodaki sen ise zatıflar köpeğin olsun mükemmel bi fiziğn var
Kesin dikkat çekeceksin
Ben normal kiloluyum ve kilolu bayanlara çok aşırı ilgim var şu sorudaki kıza baksana ilgi çekmemesi eldemi çok hoş sende oylesindir eminim
O kiloyla zaten göze batarsın
Dikkat çekmenin en kolay yolu dekolte giymektir
takip edicme. bu konuyu
Sen daha iyisini bilirsin
bir şey yapmana gerek yok
Diskoya git lakin çıplak gitt😅
Dikkat çekeceğini pek sanmıyorum.
Kilolu olman yeterli zaten
İstekliysen çekersin bişeyler.
İyi yönde çekemezsin maalesef
resimdeki gibi olabilir
Milli oluyorsun demek nefes alsan yeter rahat ol
Şik giy süslenn auran yeterr kızım
Balina olarak gayet ilgi çekersin zaten.
Kilolu olduğun için dikkat çekmemen imkansız
Kilolularin her yeri güzel 😍😍
Ne kadar kilolu mesela
Kaç kilo olursa olsun etli ama sarkmayan istersen 120 kilo olsun
İlgiyi çekersin bütün gözler sende olur
Boy kilonuz kaç
mini etek crop
Kilolu beylere ilgi göster
Hopla zıpla çekerdin hopla zıpla sadece
çekemezsin
Kiyafetinden için belli olsun
Eşim oyle yapiyo
Sen karım olsan giydirirdim
Resim senin mi
Ortada iki yuvarlan deprem hissi verirsin
Kız nasıl sana geçirmiş ağlamaya başlamış 😅
@DEADLY_666 bumu bana geçirmiş:) idiot
@deadly_666 kanka, kiz açtığı soruda diskoda nasıl dikkat çekerim diyor. Siz adama abaza diyorsunuz. Hemcinsinizi savunucam diye bu kadar düşmeyin
@imeverywhere kanka kime ne anlatiyon saçı uzun aklı kısa ata sözü o yüzden bizde ikitane kafa var onlarda bitene kgkgkmgkg
Ahhahaha
Ben savunurum o da kıza laf söylemeyecek nede olsa hemcinsim sen nasıl hem cinsi koruyorsun bende aynı şekilde koruyorum takip ettiği kızlardan belli zaten nasıl bir seviye de olduğu bunları bana demene gerek yok ab açık kızla dalga geçmiş kilosuyla bunu mu savunacağım komik olmayın kızda tepkisini göstermiş haklı olarak tabi
İkinizin de adamlığı bu şekilde ölçülüyorsa, üzgünüm gerçekten.
Saçınız gibi aklınız da, erkekliğiniz de kısa. Aranıyorsunuz sadece.
Hemcinsimi korumuyorum kardeş, tekrardan hatırlatıyorum. Yorum yapan arkadaşın profilden önce soru başlığını okuman gerekir.
@DEADLY_666 şimdi kız takip etmeyen adam eden sapikmi? Şimdi o zaman ben sana şöyle soyleyin 81 tane sapığı peşine takacak ne yaptin da seni takip ediyolar hadi bakalim?
Reelde karşılaşsak suratına bakmam. Aranıyormuşuz ahahah
İşte dediginiz buna çıkıyor o zaman sen 81 tane sapık takmissin peşine geziyosun olay bu kadar basit
Adamlık desek otururlar bir daha ayağa kalkamazlar bu kadar beyinsiz işte onlar kafasinca dalga geçmek istemiş Allah bilir o nasıl bir tip onlar da bunları diyorlar
@thecolll ne o, seni desteklemedi diye kudurdun. O kız zaten sana göz ucuyla bile bakmaz, ne hayal kuruyorsun. Haspamm bir de seçileceğini düşünüyor. Jxjxj
@imeverywhere koruyorsun adamsın diyen sensin kıza bunları diyor fiziğinle dalga geçiyor komik bir şey mi gerçekten pişman ediyorsunuz bir şey paylaşılıyor direkt olumsuz yorumlar geliyor neden rencide edecek yorum yapma gereği buluyorsunuz anlamıyorum bu konuda zaten hem cinsimin arkasındayim haklı olarak haksız olsa farklı tepki verirdim bunu demeye çalışıyorum
Korumuyorum böyle a*ptalca bir soruya vetilebilecek en iyi cevabı verdiği için öyle söyledim. Gayet komik. Hakedene hakkettiği gibi :D
Evet şimdi snein istegin üzerine tekrar inceliyorum soran arkadaş. Kiloluyum ve diskoda nasil ilgi çekerim diye sormuşsun. Cevap düşünüyorum... Cevabım : ortaya yuvarlan da deprem hissi yaratsın. Gayet mantıklı bir cevapmis cidden
@DEADLY_666 cocuk sadece gülmüş olayı alıp nereye taşıdın
Hak etti mi kime göre neye göre hak etti gerçekten yazık diyorum kız bir şey demedi ki hak etsin o kıza saldırdi haklı olarakta kızda kendini savundu ne bekliyorsunuz kendini mi ezdirsin
Kiz sorduğu apttalca soruyla bu cevabı hakketti kardeşim benim. Bulunmaz hint kumaşı olmasam da senden ve obez arkadaştan daha nadir bir insan olduğum kesin?
Konu bu değil konu zaten kızın fiziğine laf atamasi empati yeteneği yok mu sizde şaka bile olsa abartmaniz biraz düşünerek yazın
@imeverywhere Hayal gücünüz ne kadar sınırlı ki kendinizi bir şey sanmışsınız.
@imeverywhere bu seferde senin kas yapmanla adamligi kiyas yapiyor olm bu gerçekten canım yürü gidelim burdan
Valla kanka ya, takma şunları daha fazla. Bunların saksı çalışmıyor
Sizde çok mu çalışıyor çok komiksiniz yazan sizsiniz bide yazma diyor
Adamin yorumuna güldüğüm için yarım saattir benimle laf dalaşına giriyorsun. Kendinle zıtlaşma kankam
@DEADLY_666 boş ver canım sen, laf anlatamazsın bunlara. Söyledikleri bana etki edemez.
Biri @thecolll önüne geleni ekleyen, (o eklediği kişilerin de bana dediği gibi olma ihtimali çok yüksek, fotoğraf bile yok) abazanın teki. Ağzı da laf yapamıyor.
Diğeri @imeverywhere savunduğu kişinin ne demek istediğini bile anlayamamış.
Siz nasıl banahaddiniz olmadan yorum yapabiliyorsanız ben de sizin Profillerinize göre yorum yaparım.
Valla ne yaptınız belli zaten kendini komik sanan bir zavali
@imeverywhere hadi uzayayalim kardo bura baydi
Bir yerde okumuştum , Kendi beynini kullanamayan insanlar başkalarının beynine ihtiyaç duyarmış
@HAYATveİNSAN olm hala bunlara cevapmi veriyon
Başkası bro o
@imeverywhere bu kurtlar sofrasindan cikamayiz gençler uzayalim
@siklibayan2 kardeşim sen kimi savunmak için geldin yorumundan da bisey anlamadim
Ben tartışmalarınızdan bağımsız yorum yaptım , ve ilk defa yorum yaptım
Yav herkes yanlis yorumu üstüne alınıyor. Uzatmayin da bildirim gelmesin artık
@HAYATveİNSAN sıkıntı yok kral cumleten iyi geceler
@DEADLY_666 sen onun gerçekten kız olduğunu mu düşünüyorsun? 😂😂 Emin ol soruyu soran ya erkektir ya da sensin 😂😂 bu kadar savunduğuna göre
Birincisi bu soruyu sıranın erkek olduğunu biliyorum , ikincisi resiminde bi yerden alıntı olduğunu biliyorum 😂😂
@HAYATveİNSAN Allah Allah sen nesin öyle 😃😃😃 zaten fotoğraf temsili diye yazıyor
Profil fotoğrafına bakılırsa abazanın tekisin. Uzatma.
Gülmekten yerlere yattım gece gece, ne adamsınız laa 😂
Küçük s1kli dediğin 20 cm canım y
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Açık giyin
Boy ve kilon kaç öncelikle?
Çekmee komik oluyosunuz
Çekmezsin
Çrkemezsin
bence gitmee
Kendin ol yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?