Moda & Stil Bu renk bol paça pantolon hangi renk ile kombinlenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba Trendyoldan yeni aldım bu pantolonu ama rengi pek beklediğim gibi gelmedi bunu üstüne hangi renk gider Bu renk bol paça pantolon hangi renk ile kombinlenir? Cevapla Trendyol Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pinarzengin1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl siyah, haki yeşil, bordo, kırmızı koyu kahve tonları 1 0 Yorumla
Kırpapatyası3437 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Her renk giyebilirsin illa bir renk istersen kahverengi olabilir 1 0 Yorumla
Teozmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tek beyaz aklıma geldi ya da kırmızı da olur ama koyu 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl @bol_pantolon soralım 0 6 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Haha çok kötü la bu Yorumla Peynirciyim +1 yıl @bol_pantolon seninki daha dardır eminim ahahah Yorumla bol_pantolon +1 yıl Değil bolu jekwsjjw Yorumla Peynirciyim +1 yıl @bol_pantolon yok artık ahsjjsDaha bolu dar olmuyordur umarım 🤣 Yorumla bol_pantolon +1 yıl Bekle atayım bulursam jskwkw Yorumla Peynirciyim +1 yıl @bol_pantolon meraklandım bak ahahj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
siyah, haki yeşil, bordo, kırmızı koyu kahve tonları
Her renk giyebilirsin illa bir renk istersen kahverengi olabilir
Tek beyaz aklıma geldi ya da kırmızı da olur ama koyu
@bol_pantolon soralım
Haha çok kötü la bu
@bol_pantolon seninki daha dardır eminim ahahah
Değil bolu jekwsjjw
@bol_pantolon yok artık ahsjjs
Daha bolu dar olmuyordur umarım 🤣