Moda & Stil Tesettürlü olan kadınlar neden evde tayt giyiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vücut hatlarının bu kadar belli olacak şekilde giymesi normal mi? Tesettürlü olan kadınlar neden evde tayt giyiyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evde istediğini giyer size mi soracak 2 1 Yorumla Soran +1 yıl bana saçma geliyor
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evde haşemayla mi dursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Ne yapacak? Evde de mi kapalı halleriyle oturacak? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen denk geldin mi bilmiyorum ama rahatsız edici geliyor Yorumla
Romantikdayı Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Evde giyiyor niye giymesin rahat çünkü 0 7 Yorumla Soran +1 yıl rahatlığına bir şey demiyorum Yorumla Romantikdayı +1 yıl Rahat oldugu icin giyiyolar genelde Yorumla Soran +1 yıl senin evde giyen kimler? Yorumla Romantikdayı +1 yıl Ben tek yaşıyorum evde kimse yok😃 Yorumla Soran +1 yıl iyiyimiş Yorumla Romantikdayı +1 yıl İyimi kötümü bilemedim 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀😀😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kimse evde yoksa giyebilir bunda ne var ki 3 3 Yorumla Soran +1 yıl ben gördüğüme göre evde yanlız değil dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hım neyin esin mi Yorumla Soran +1 yıl hayır kız kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde istediğini giyer size mi soracak
bana saçma geliyor
Evde haşemayla mi dursun
hayır
Ne yapacak? Evde de mi kapalı halleriyle oturacak?
sen denk geldin mi bilmiyorum ama rahatsız edici geliyor
Evde giyiyor niye giymesin rahat çünkü
rahatlığına bir şey demiyorum
Rahat oldugu icin giyiyolar genelde
senin evde giyen kimler?
Ben tek yaşıyorum evde kimse yok😃
iyiyimiş
İyimi kötümü bilemedim 😃
😀😀😀😀😀
kimse evde yoksa giyebilir bunda ne var ki
ben gördüğüme göre evde yanlız değil dimi
hım neyin esin mi