Moda & Stil Düğmelerim altın diye kararsız kaldım? Size beyaz mı krem mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Krem Beyaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İkisini de almadım.https://hizliresim.com/og5nfj2Bunu aldım, daha fazla yazmayın, teşekkürler. Düğmelerim altın diye kararsız kaldım? Size beyaz mı krem mi? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Beyaz kesinlikle 0 0 Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Beyaz Dicem ama beyazda ister istemez sutyeni belli eder.. Krem daha iyi o yandan koyu olduğu içğn kapatır. 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kremin kumaşı duruşu şahane beyazı sevemedim. 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. tabiki beyaz diğerinde coğrafya öğretmeni gibi olmuşsun :D 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Beyaz ile o altın düğmeler daha modern duruyor 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı. Beyaz. Takımın rengine bayıldım bu arada 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence beyaz renk daha fazla yakışıyor 0 3 Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Tabii ki sizin tercihiniz bu da kötü olmamış Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla _GeceMuhafızı_ +1 yıl Rica ediyorum güzel günlerde giyin Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Her ikiside yakışmış. Kararsızım 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Ben bir fark göremedim desem tuhaf olur mu 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. çokta umurumda 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Beyaz çünkü diğer renkler ile de daha uyumlu olmuş 0 0 Yorumla
FrkDmrcn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Takıma iki gömlekte yakışmış ikiside olur bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne is yapiyon hostes misin 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende dusunuyom blazer hangi marka Yorumla Soran +1 yıl Butikten aldım yurt dışındayım 🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keske bende gitsem nasil gittin is buldun Yorumla Soran +1 yıl Burada doğdum büyüdüm buranın vatandaşıyım bende türkiyeli olmak istiyorum ama hayat işte Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beyaz tabiki 0 3 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Çok daha güzelini almışsın. Güle güle kullan Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Rica ederim Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Krem renginin uyumu 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. beyaz bence 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Beyqz 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Kremm 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 346 cevap paylaştı. Beyaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Beyaz kesinlikle
Beyaz Dicem ama beyazda ister istemez sutyeni belli eder..
Krem daha iyi o yandan koyu olduğu içğn kapatır.
Kremin kumaşı duruşu şahane beyazı sevemedim.
tabiki beyaz diğerinde coğrafya öğretmeni gibi olmuşsun :D
Beyaz daha güzel daha modern
Beyaz ile o altın düğmeler daha modern duruyor
Beyaz. Takımın rengine bayıldım bu arada
Beyaz daha iyi 🙃
Bence beyaz renk daha fazla yakışıyor
Tabii ki sizin tercihiniz bu da kötü olmamış
Teşekkür ediyorum
Rica ediyorum güzel günlerde giyin
Krem daha uyumlu olmuş
Beyaz daha güzel durmuş…
Beyaz daha güzel
#Mirliva
göğüs ve vücut hattın için beyaz
Her ikiside yakışmış. Kararsızım
krem daha iyi ikiside efsane ama
Beyaz olan aşko
Ben bir fark göremedim desem tuhaf olur mu
çokta umurumda
beyaz gömlekle çok güzel olmuş
Beyaz çünkü diğer renkler ile de daha uyumlu olmuş
Bence krem. Beyaz çiğ kalmış gibi
Kesinlikle krem
Takıma iki gömlekte yakışmış ikiside olur bence
ne is yapiyon hostes misin
bende dusunuyom blazer hangi marka
Butikten aldım yurt dışındayım 🥲
keske bende gitsem nasil gittin is buldun
Burada doğdum büyüdüm buranın vatandaşıyım bende türkiyeli olmak istiyorum ama hayat işte
Bence beyaz daha belirgin duruyor
Krem daha iyi duruyor
Beyaz
Beyaz tabiki
Çok daha güzelini almışsın. Güle güle kullan
Teşekkürler
Rica ederim
Krem renginin uyumu
Krem
Beyaz
beyaz bence
Beyaz bence Beyaz candır