Moda & Stil Hava soğuk biraz. Hırka mı giyeyim, kot ceket mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor İşe gidiyorum hava soğuk biraz ikisinden birini yük etmek istemiyorum kendime Güncellemeler+1 yıl Süper Soru Teşekkürler 🔥 Hava soğuk biraz. Hırka mı giyeyim, kot ceket mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tabii ki genelde sabah erken saatlerde soğuk olduğu için bence hırka giymek daha iyi olur gibi geliyor Bir de kalınlığına bağlı 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 390 cevap paylaştı. Bugün hava soğuk olduğunu için bende ceket giydim öyle evden çıktım. Bu saatte kadar ceket çok iyi geldi açıkçası bu havaları çok özlemişim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu hava ceketlik hava değil, hırkalık.. Mis gibi yumoş yumoş sarılmalık hem de :D 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl deri ceket bu ara bana iyi geliyor kot üşütebilir 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaşadığın yer soğuksa hırka giy 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yok bugün soğuk biraz Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl Kot ceketle üşürsün Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kot ceket sıcak tutmaz eğer soğuksa hırka giy 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı. Kot ceket sıcak tutmaz ki. 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Daha hırka zamani gelmedi kota devam 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Kot ceket ısıtmaz hırka giy 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ceket al ya öğleden sonra sıcak olursa pişersin 0 0 Yorumla
Sessizbirliman Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hırka daha iyi.. ayağada patik tamam :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hırka olmaz üşürsün aşko ceket giy git 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Hırka sıcak tutar kot ceket hırka gibi olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hava soguk hırkayla üşürsün bence Yorumla
bribón Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Hırka giy 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Günaydın 🌞 Yorumla bribón +1 yıl Günaydın cancağızım 🙏🏻😇 Yorumla bribón +1 yıl Soğuk mu senin ora Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Hırka 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kot ceket 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabii ki genelde sabah erken saatlerde soğuk olduğu için bence hırka giymek daha iyi olur gibi geliyor Bir de kalınlığına bağlı
Bugün hava soğuk olduğunu için bende ceket giydim öyle evden çıktım. Bu saatte kadar ceket çok iyi geldi açıkçası bu havaları çok özlemişim
Bu hava ceketlik hava değil, hırkalık.. Mis gibi yumoş yumoş sarılmalık hem de :D
deri ceket bu ara bana iyi geliyor
kot üşütebilir
Yaşadığın yer soğuksa hırka giy
Yok bugün soğuk biraz
Kot ceketle üşürsün
Kot ceket sıcak tutmaz eğer soğuksa hırka giy
Aşırı değil ya
Kot ceket sıcak tutmaz ki.
Hırka canım ne kotuu
Daha hırka zamani gelmedi kota devam
Kot ceket ısıtmaz hırka giy
Ceket al ya öğleden sonra sıcak olursa pişersin