Moda & Stil Kadınlar neden külotlu çorap giyer? sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kız fotoğrafa bile çorapsız Kadınlar neden külotlu çorap giyer? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Üsüyorz cıplak bacak bazen fazla çiğ gözüküyor 1 0 Yorumla
dombilikedi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Üşümesin diye. d 0 26 Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Yo giymedende üşümüyomki ben. d Yorumla dombilikedi +1 yıl Kışın. d Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Evet yine üşümüyorum Yorumla dombilikedi +1 yıl Ee sizin ora sıcak ozaman Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Yok ben üşümğyorumki şu an stiletto bile giyerim Yorumla dombilikedi +1 yıl Kışın giyemezsin ksjfj Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Karda giymişliğim var Yorumla dombilikedi +1 yıl Tamam giy dkgjfjgj Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Ama kardan habersizdim sonradan yağdı birde dururp durup ayakkabıyı temizlerken yalınayağımada yağdı ayağımı hissetmedim Yorumla dombilikedi +1 yıl Kötü olmuş skkfdkkg Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Evet bencede senin böyle bir anın yok demi kkdkkdk Yorumla dombilikedi +1 yıl Hayır yok djfjjjfgf Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Kesin kışın kat kat çorap giyiyorsundur fjfjfjfkkffkfkk Yorumla dombilikedi +1 yıl Nalaka savaşa mı gidiyorum ksjgdjg Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Fjfjfjfkdk ne bilim nasıl giyiniyorsunki kışın Yorumla dombilikedi +1 yıl Bitane çorap kdkfkfkgfffkgkfjgjfjgjfkkg Yorumla Yağmur2254 +1 yıl He ben çorap giymiyorum genelde djdjfjfjfk Yorumla dombilikedi +1 yıl Iyy ayakkabın kokuyodur şimdi dkfjffjf Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Yok bu arada asıl çorapla kokuyor çorapsız kokmuyor dene bence Yorumla dombilikedi +1 yıl Çorapsız kokuyor iddiaya girelim jsjfjdjjgf Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Neyin iddasına girecek 15 yıldır giymemişim kokmadı hiç ama istersen dene kokarsa ayakkabı kalitesizdir Yorumla dombilikedi +1 yıl Senin ayakların kokuyo Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Kokmuyor Yorumla dombilikedi +1 yıl Kokuyor Yorumla Yağmur2254 +1 yıl Ayakkabı kaliteliyse kokmaz Yorumla Mrtckk +1 yıl @Yağmur2254 yazmadin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üsüyorz cıplak bacak bazen fazla çiğ gözüküyor
Yaw sanene la bunun bir kadının sorması lazım aw
Neden giymesin tatlı çocuk?
Ben giymem mesela
Bi erkek neden bunu sorar
Üşümesin diye. d
Yo giymedende üşümüyomki ben
. d
Kışın. d
Evet yine üşümüyorum
Ee sizin ora sıcak ozaman
Yok ben üşümğyorumki şu an stiletto bile giyerim
Kışın giyemezsin ksjfj
Karda giymişliğim var
Tamam giy dkgjfjgj
Ama kardan habersizdim sonradan yağdı birde dururp durup ayakkabıyı temizlerken yalınayağımada yağdı ayağımı hissetmedim
Kötü olmuş skkfdkkg
Evet bencede senin böyle bir anın yok demi kkdkkdk
Hayır yok djfjjjfgf
Kesin kışın kat kat çorap giyiyorsundur fjfjfjfkkffkfkk
Nalaka savaşa mı gidiyorum ksjgdjg
Fjfjfjfkdk ne bilim nasıl giyiniyorsunki kışın
Bitane çorap kdkfkfkgfffkgkfjgjfjgjfkkg
He ben çorap giymiyorum genelde djdjfjfjfk
Iyy ayakkabın kokuyodur şimdi dkfjffjf
Yok bu arada asıl çorapla kokuyor çorapsız kokmuyor dene bence
Çorapsız kokuyor iddiaya girelim jsjfjdjjgf
Neyin iddasına girecek 15 yıldır giymemişim kokmadı hiç ama istersen dene kokarsa ayakkabı kalitesizdir
Senin ayakların kokuyo
Kokmuyor
Kokuyor
Ayakkabı kaliteliyse kokmaz
@Yağmur2254 yazmadin