Moda & Stil Kısa giymenize karışan var mı? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kısa giymenize karışan biri ya da birileri var mı, o kişi ya da kişileri dinlemek zorunda kalıyormusunuz Kısa giymenize karışan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben kendim kısa giyinmeyi tercih etmiyorum. Çünkü aşırı rahatsız ediyor insanı 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden ğwki Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben kısa giymem rahat drgl 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl şık duruyor ama Yorumla
mOLiiiiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Harika duruyor cidden. Karım böyle kısa giyinebilir mi bilmiyorum 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır yok kimse karışmıyor 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bravo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum açıkçası ;) 2 3 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl eşin karışmaz mo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Modern, bana gözü kapalı güvenen birini tercih ederim eş olarak Yorumla serdarcihan5 +1 yıl evlimisin daha bulacakmısın Yorumla
rasim61 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sevdiğim kadın ne kısa etek giyebilir nede tayt üsturuplu giyinebilir. 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl saçma Yorumla
HotCoffee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hayır yok. 2 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl şanslısın
fantazidünyam27 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Daha mini giyinmesini ve oturup kalkarken ufak frikikler versin isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bak bu kadın kimse, five stars. 1 13 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl o ne kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soruna yorum yapmaktan çok kadın çarptı.. Yorumla serdarcihan5 +1 yıl anlamadım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fotodaki kadın? ultra kalite. karışmam. Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aynen iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyimi. ultra.. olağandışı. Yorumla serdarcihan5 +1 yıl her eve lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nutkum tutuldu Yorumla serdarcihan5 +1 yıl o kadarda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl okadar okadar. bikere ultra kalite Yorumla serdarcihan5 +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kocası kimse o domine ediyodur.. mutlaka hakediyodur.. iyi geceler.. Yorumla serdarcihan5 +1 yıl şanslı adam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben kendim kısa giyinmeyi tercih etmiyorum. Çünkü aşırı rahatsız ediyor insanı
neden ğwki
Ben kısa giymem rahat drgl
şık duruyor ama
Harika duruyor cidden. Karım böyle kısa giyinebilir mi bilmiyorum
Hayır yok kimse karışmıyor
bravo
Ben kimseyi dinlemeyi düşünmüyorum açıkçası ;)
eşin karışmaz mo
Modern, bana gözü kapalı güvenen birini tercih ederim eş olarak
evlimisin daha bulacakmısın
Sevdiğim kadın ne kısa etek giyebilir nede tayt üsturuplu giyinebilir.
saçma
Karışmasa da çok kısa giyinmem
Hayır yok.
şanslısın
Daha mini giyinmesini ve oturup kalkarken ufak frikikler versin isterdim
Her kızın hayatında en az 1 kere olmuştur
Ben karışırım. İşine gelirse.
bak bu kadın kimse, five stars.
o ne kanka
soruna yorum yapmaktan çok kadın çarptı..
anlamadım ya
fotodaki kadın? ultra kalite. karışmam.
aynen iyi
iyimi. ultra.. olağandışı.
her eve lazım
nutkum tutuldu
o kadarda değil
okadar okadar. bikere ultra kalite
evet
kocası kimse o domine ediyodur.. mutlaka hakediyodur.. iyi geceler..
şanslı adam
Karışmam
Baba tarafıı
kötü
Kadın efsane mk