Zaman ayırıp görüş bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ve yorumunuzu not aldım. Henüz alışkın değilim, bu yüzden giyim tarzımda, makyajımda vb. birçok hata yapıyorum.
Ailem askerliğimi yapamadığım için kızgın. Bu yüzden benim için üzülmüyorlar. Kadın olmayı hak ettiğimi söylüyorlar. Ağlasam bile yalanımın sonuçlarını kabullenmemi söylüyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel de çorap olmamış
Zaman ayırıp görüş bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ve yorumunuzu not aldım. Henüz alışkın değilim, bu yüzden giyim tarzımda, makyajımda vb. birçok hata yapıyorum.
Rica ederim
mutlu olmanı dilerim
ve güzel
harika olmuş :)
cınsellik nsll
İki posta attım kanka helal et
Kadinlara tas cikartirsin
Kardeş tövbest
Bu sen misin?
Evet
Yakışmış ama bu kadar kısa giyinme, daha oturup kalkmasını bilmiyorsun, oran buran açılır rahatsız ederler
Bak yorumlarda bile neler yazmışlar
Bir kadın gibi yaşamak zorunda olmak beni ağlatıyor. Ama başka seçeneğim yok.
Alışacaksin artık mecburen geri dönüş yok
Evet, geri dönüşü yok. Gerçeği söylersem hapse gireceğim ve bunu istemiyorum. Bu yüzden kadın olmaya zorlandım. Ama yaşamak kolay değil. 😥
Dert etme ya alışırsın, bide koca buluruz sana evinin hanımı olursun
Doktor bana hormonların etkilerinin ilk aydan itibaren görülebileceğini söyledi.
Evlenecek misin sonra hemen?
Hayır. Hayır. Önce bir kadın gibi yaşamaya alışmak istiyorum. Yalanım yüzünden kadın olmaya zorlandığım için mutluymuşsun gibi geliyor.
Ev işi falan yapmaya başladın mı
Bir kadın gibi giyinmeye, topuklu ayakkabılarla yürümeyi ve makyaj yapmayı öğrenmeye yeni başladım. Her seferinde bir adım atıyorum.
Ailen ne diyor bu duruma, dedin mi ben kadın oluyorum diye
Ailem askerliğimi yapamadığım için kızgın. Bu yüzden benim için üzülmüyorlar. Kadın olmayı hak ettiğimi söylüyorlar. Ağlasam bile yalanımın sonuçlarını kabullenmemi söylüyorlar.
E haklılar tabi haketmissin demi