Moda & Stil Şu tarz uzun çizmeler bir benim mi hoşuma gidiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor 😍 Güncellemeler+1 yıl @ilginfulyaa süper soru 🥳💫 teşekkürler 🌷💜 Şu tarz uzun çizmeler bir benim mi hoşuma gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kıyafet mi yapsak bot mu yapsak diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıkmış :D :D ama güzel bence de 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama güzell gerçekten görsellik duruş vs 🤩🤩
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 787 cevap paylaştı. Hayatımda böyle bacak görmedim, bu incelikte yani. O sebeple kimseye gitmez bu çizme. Ama bununla oturup kalkması da dert şimdi. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim bacaklar gibi ahshhs Yorumla XG10AV +1 yıl O zaman Piercing + bu bacak kombinasyonu 10 Numara 5 Yıldız. :D Yorumla Soran +1 yıl Seni uyuzz 😜😜 Yorumla XG10AV +1 yıl Seni gıcıkk. :D Yorumla Soran +1 yıl 😂😂🤭 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor tabi ama herkese de yakışmaz diye düşünüyorum, bir de bunu giymesi çıkarması uzun bir prosedür gerektiriyordur 😅😄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence de güzel sprinter-tosbağa +1 yıl Topuklu ayakkabılar her zaman zatafet göstergesidir 😊 sprinter-tosbağa +1 yıl *zarafet Soran +1 yıl Kesinlikle öyle 🌸😊
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Evet bir tek senin hoşuna gidiyor. Bununla diz kapağı bükülmez, yolda yürüyemezsin. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahshhs güzel ama yine de giyerim Yorumla Saddov +1 yıl Zor olur yolda kalırsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kalmammm 😅 Yorumla Saddov +1 yıl Kalırsan bu yazıyı hatırla Yorumla Soran +1 yıl Pekâla 😀 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzun cizmeleri ben de çok hoş buluyorum ama ne yazık ki giyemem hüğğ 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Çorap çizmeleri bende seviyorum. Yakışanlarda iyi duruyor. Kombinde önemli tabi. 1 0 Yorumla
Nesli67_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 55% +1 yıl Güzel kombin yapılırsa hoş görünüyor bide boy uzun olursa tabi 0 0 Yorumla
Rosacutie12 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Ben de bayılıyorum öyle çizmelere, ince topuklu olanlar pek rahat değil ama rahat olanlar dar pantolon veya mini etekle gayet uyumlu oluyor 😍 1 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tek değilsin. 😍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevindim 😍❤️
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu çok uzun ama çizme kadınlara çok yakışıyor ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de öyle Yorumla sedomania2 +1 yıl hele kalın bacaklı olup şık giyenenlere inanılmaz yakıştırıyorum Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu giymesi 3 gün çıkartması 4 gün sürer ya 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama hoş duruyo yaa Yorumla u tenedos +1 yıl hoş hoş güzel Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarım da görseldekinin aynısı 😏 Yorumla u tenedos +1 yıl güzel bacaklar iyi günlerde kullan Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boyun uzunsa guzel olur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarım görseldeki ile aynı Yorumla
Aleeeynaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Siyah ve üstünede çorapp mükemmel :D 2 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Fizik iyi olanlara evet güzel 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. güzel bacağı olanlara yakışıyor 1 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sevilir. Tabi bacak çizmeden önemli 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Çok hoş beğendim🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Meninist Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Boyle bacaklarin varsa cok yakisir 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Yakışır ozmn 😃 Yorumla Meninist +1 yıl Haha ama siyah corap giymelisin 😂 Yorumla Soran +1 yıl O nedenn 😂 Yorumla Meninist +1 yıl Siyah ince corap daha cekici gosteriyor bacaklari 😂 bu arada sevgilin kiskanmaz mi seni bu kombinle 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanır mı sence 😏 Yorumla Meninist +1 yıl Kisiden kisiye degisir 😅 ben olsam hosuma gider boyle giyinmen, bir baskasi kiskanabilir, belki seninkininde hosuna gider bilmiyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😉. Yorumla Meninist +1 yıl Kiskanmasi mi hosuna gider yoksa serbest birakmasi mi Yorumla Soran +1 yıl Benim için farketmez ama beni kıskanmayan erkek olmadı ilişkilerimde 😉😏 Yorumla Meninist +1 yıl Ben kiskanclikla karisik yukselmeyi seviyorum, yani hem sevgilimi boyle karsimda seyretmek, hemde baskalarinin ona baktigi icin kiskanmak. Cok farkli bir his pek anlatamadim ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben anladım 😃 Yorumla Meninist +1 yıl Nasil birsey anladigini anlatmani istesem ortaya nasil bir profil cikarcaksin merak ettim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hem onu süzmeyi seviyosun hemde aynı anda kıskançlık güdmek hoşuna gidiyor yani.😃 partnerinin başkası tarafından beğenilmesi falan .. Yorumla Meninist +1 yıl Aynen oyle.. eriyorum bu durumda iste.. seninde hosuna gider mi sevgilinle boyle takilmak? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sende giy 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Giyerim elbette 😀 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ne guzel Yorumla Soran +1 yıl 😉😊 Yorumla Mkocbas +1 yıl Yakisiomu sana Yorumla Soran +1 yıl Yakışır bence bacaklarım görseldekinden güzel 😏 Yorumla Mkocbas +1 yıl Gosterme kimseye o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ahhahsh göstermem ztn 😁 Yorumla Mkocbas +1 yıl Ben kimseyim yani Yorumla Soran +1 yıl Öyle demek istememiştim Yorumla Mkocbas +1 yıl Dedin ama Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm 🙁🙁 Yorumla Mkocbas +1 yıl Niye uzgunsun Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 441 cevap paylaştı. Benim de gidiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim deee Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. benimde hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kötü seçim bence 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Epey hoş 1 0 Yorumla
Finansalyardımcı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Deri mi bu 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Diğil Yorumla Finansalyardımcı +1 yıl Deri daha hoşş Yorumla Soran +1 yıl Hmm 🙃 Yorumla Finansalyardımcı +1 yıl Beğendiğin model var ise hediye alabilirim Yorumla Soran +1 yıl İnce düşüncen için teşekkürler 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kıyafet mi yapsak bot mu yapsak diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıkmış :D :D
ama güzel bence de
Ama güzell gerçekten görsellik duruş vs 🤩🤩
Hayatımda böyle bacak görmedim, bu incelikte yani. O sebeple kimseye gitmez bu çizme. Ama bununla oturup kalkması da dert şimdi.
Benim bacaklar gibi ahshhs
O zaman Piercing + bu bacak kombinasyonu 10 Numara 5 Yıldız. :D
Seni uyuzz 😜😜
Seni gıcıkk. :D
😂😂🤭
Güzel görünüyor tabi ama herkese de yakışmaz diye düşünüyorum, bir de bunu giymesi çıkarması uzun bir prosedür gerektiriyordur 😅😄
Bence de güzel
Topuklu ayakkabılar her zaman zatafet göstergesidir 😊
*zarafet
Kesinlikle öyle 🌸😊
Evet bir tek senin hoşuna gidiyor. Bununla diz kapağı bükülmez, yolda yürüyemezsin.
Ahshhs güzel ama yine de giyerim
Zor olur yolda kalırsın 😂
Kalmammm 😅
Kalırsan bu yazıyı hatırla
Pekâla 😀
Uzun cizmeleri ben de çok hoş buluyorum ama ne yazık ki giyemem hüğğ
Çorap çizmeleri bende seviyorum. Yakışanlarda iyi duruyor. Kombinde önemli tabi.
Güzel kombin yapılırsa hoş görünüyor bide boy uzun olursa tabi
Ben de bayılıyorum öyle çizmelere, ince topuklu olanlar pek rahat değil ama rahat olanlar dar pantolon veya mini etekle gayet uyumlu oluyor 😍
Tek değilsin. 😍
Sevindim 😍❤️
bu çok uzun ama çizme kadınlara çok yakışıyor ya
Bence de öyle
hele kalın bacaklı olup şık giyenenlere inanılmaz yakıştırıyorum
bunu giymesi 3 gün çıkartması 4 gün sürer ya
Ama hoş duruyo yaa
hoş hoş güzel
Bacaklarım da görseldekinin aynısı 😏
güzel bacaklar iyi günlerde kullan
😂😂
Boyun uzunsa guzel olur
Bacaklarım görseldeki ile aynı
Siyah ve üstünede çorapp mükemmel :D
Fizik iyi olanlara evet güzel
Ben de çok beğeniyorum
güzel bacağı olanlara yakışıyor
Uzun bacaklı kızlara yakışıyor
Sevilir. Tabi bacak çizmeden önemli
Çok hoş beğendim🍀🗝️
Boyle bacaklarin varsa cok yakisir
Yakışır ozmn 😃
Haha ama siyah corap giymelisin 😂
O nedenn 😂
Siyah ince corap daha cekici gosteriyor bacaklari 😂 bu arada sevgilin kiskanmaz mi seni bu kombinle 😂
Kıskanır mı sence 😏
Kisiden kisiye degisir 😅 ben olsam hosuma gider boyle giyinmen, bir baskasi kiskanabilir, belki seninkininde hosuna gider bilmiyorum 😂
😉.
Kiskanmasi mi hosuna gider yoksa serbest birakmasi mi
Benim için farketmez ama beni kıskanmayan erkek olmadı ilişkilerimde 😉😏
Ben kiskanclikla karisik yukselmeyi seviyorum, yani hem sevgilimi boyle karsimda seyretmek, hemde baskalarinin ona baktigi icin kiskanmak. Cok farkli bir his pek anlatamadim ama 😂
Ben anladım 😃
Nasil birsey anladigini anlatmani istesem ortaya nasil bir profil cikarcaksin merak ettim 😂
Hem onu süzmeyi seviyosun hemde aynı anda kıskançlık güdmek hoşuna gidiyor yani.😃 partnerinin başkası tarafından beğenilmesi falan ..
Aynen oyle.. eriyorum bu durumda iste.. seninde hosuna gider mi sevgilinle boyle takilmak?
Evet
Tabi
Sende giy
Giyerim elbette 😀
Ne guzel
😉😊
Yakisiomu sana
Yakışır bence bacaklarım görseldekinden güzel 😏
Gosterme kimseye o zaman
Ahhahsh göstermem ztn 😁
Ben kimseyim yani
Öyle demek istememiştim