Bence etek daha seksi gösteriiyo sizce
tayt
etek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sokakta gıyılen tayt kadını basıt gosterıyor.. seksılık baska bır sey.. klasık bır takımla seksı olabılırsın cesur dekoltelerle olamazsın.. seksılık ıcın sartlar cok.. yurumesını bılmeyen topuklu gıyıyor donuyor devrık kamyona senın seksılıgını yıyım ben basıt sey:) etek kadının sembolu.. etek der gecer gıderım ılla ıkı kelıme soylemek gerekırse:)
Malzeme saglamsa ikside gosterir ;)
Cevap
31Cevap
Yakışana tabi ki de etek daha seksi gösterir. Ama etek giyip yakışmayıp da tayt ile seksi görünenlerde var bu tabi kişisine göre değişir, yani nasıl baktığı önemli. :)
www.modagold.com/.../D9315_SIYAH_001.jpg
gözalıcı :)
O modele bağlıdır mesela deri siyah bir tayt ve topuklu ayakkabı çok Seksi gösteriyor ;)
Altimda deri ve siyah etek var :F
bacakların çirkinse tayt, güzelse mini etek. kendini satacaksan sokakta. eşini mutlu edip evde huzurlu yaşayacaksan evde öneririm
açık ara tayt. etek direkt bacakları sergiler ve gizliliği kalmadığı için çekiciliği de azaltır. ayrıca çok dar değilse kalçayı da belli etmediği için tayta göre çok sönük kalır. ince ve tuniksiz tayt, seksilik konusunda en öndedir.
Tayt diyorum arkadaşım gerçekten vücut düzgün olsun baştan çıkarıyor o görüntü?:)
Mini etek olursa tabiki etek ama normal boydaysa tayt daha iyi oyum eteğe
Fiziğin güzelse tabi ki tayt ama etek fiziği kötü olanı bile seksi gösterir
Önemli olan Etek Veye Tayt Degil. Kısa Boylu şişman Kız tayr Giyiyo Geyikli. Güzelim Geyik oluyo Gergedan. Zayıf kız tayt Giyer altına Topuklu Seksi Durur. Yani İnsan Önemli Kıyafet degil
Tayt tabiki :-) ama yiyiscegimiz zaman bol etek giymesini istiyorum :-)
Niye
Nasil niye gel anlatayim burada anlatilmaz
taytı hiç sevmem ama sevdiğim kıza taytlıyken aşık olmuştum :D. etek giy bence
Ahahaha vay ne değişik
kalça iyiyse tayt ama etek altına siya ince çorap her kıza bir hava katar
Kesınlıkle tayt %100 tayt :)))
Görmek isteyene bağlı...
Macun yeşili tayt eteği döver.
mini etek altında tanga olan etek daha seksı
Güzel vücudun varsa her ikisi
Giyinen bayanın fiziğine bagli
tayt. popo güzelse ısırasım geliyor onu
Tayt daha sexsi oluyor
tayt
Mini etek
Tayt diyorum..
Kesinlikle katılıyorum Tayt gerçekten acaip çekici oluyor. Sen de seviyorsun galiba?
etek
her ikiside
etek
etek
Evet etek
Etek
etek
Etek bence
vücuduna bağlı
etek
Tayttt
tayttttt