Moda & Stil Dövme yaptıracağım, öneri verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu iki modelden birini yaptırmak istiyorum ama hangi bölgede güzel durur karar veremedim sizce? Dövme yaptıracağım, öneri verir misiniz? Cevapla Dövme Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
S4udade Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence daha güzel modelerde seçe bilirsinAma bu ikisi arasında kaldıysan ılki derim Bu arada ne tarafına yaptıracaksın? Bileğinde güzel durabilir bence 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ona hala karar veremedim Yorumla S4udade +1 yıl Boyutuna bağlı bide bence büyük mğ küçük mü yaptıracaksın? Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük olmaz sanırım Yorumla S4udade +1 yıl O zaman sırtında ensende bileğinde olabilir belki bacaktada🥹. Başka dövmen var mı acaba? Yorumla S4udade +1 yıl Bu arada niyr bilmiyorum ama ppdaki fotoğrafın bana aşırı tanıdık geldi ikinci ismin var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok senin adın ne? Yorumla S4udade +1 yıl Genelden söylemek istemiyorum ekleyebılırmıyım? Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 818 cevap paylaştı. Sırtta güzel durur. Tam ensede başlayıp aşağı doğru uzunlamasına inerse falan.. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu hiç aklıma gelmemişti ben bacak olarak düşünmüştüm Yorumla Liliann_ +1 yıl Yok bacağa olmaz sanki Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl o kadar da guzel degiller ama bunlardan birinde kararliysan 1. 1 0 Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ay çok güzelmiş dirseğini üstüne ya da bel kısmına 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bence 1. model sırtında güzel durur, bu tarz dövmeler sırta yakışıyor bir tek. 0 0 Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl İkincisi çok güzel olur gerçekten... öğrenci misin Ne iş yapıyorsun sen 0 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Üsttekine benzer sırta yapmıştım daha önce. 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl İlki daha güzel kola baldira yapilabilir 0 0 Yorumla
ATH3NA Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yapma 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla ATH3NA +1 yıl Çünkü cildin boyama tahtası değil Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Göbek deliğinin altına 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. İlki daha iyi. 0 0 Yorumla
_TİESTŒ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ensede iyi durur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu olabilir Yorumla
İkizlerKizcesi Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl 1 daha asil 0 1 Yorumla İkizlerKizcesi +1 yıl Göğüs arasına 2 gider ama bacağa 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence daha güzel modelerde seçe bilirsin
Ama bu ikisi arasında kaldıysan ılki derim
Bu arada ne tarafına yaptıracaksın? Bileğinde güzel durabilir bence
Ona hala karar veremedim
Boyutuna bağlı bide bence büyük mğ küçük mü yaptıracaksın?
Çok büyük olmaz sanırım
O zaman sırtında ensende bileğinde olabilir belki bacaktada🥹. Başka dövmen var mı acaba?
Bu arada niyr bilmiyorum ama ppdaki fotoğrafın bana aşırı tanıdık geldi ikinci ismin var mı?
Hayır yok senin adın ne?
Genelden söylemek istemiyorum ekleyebılırmıyım?
Sırtta güzel durur. Tam ensede başlayıp aşağı doğru uzunlamasına inerse falan..
Evet bu hiç aklıma gelmemişti ben bacak olarak düşünmüştüm
Yok bacağa olmaz sanki
Bu
o kadar da guzel degiller ama bunlardan birinde kararliysan 1.
Ay çok güzelmiş dirseğini üstüne ya da bel kısmına
Bence 1. model sırtında güzel durur, bu tarz dövmeler sırta yakışıyor bir tek.
İkincisi çok güzel olur gerçekten... öğrenci misin Ne iş yapıyorsun sen
Üsttekine benzer sırta yapmıştım daha önce.
Ayağının altına yaptır, biri sol ayak diğeri sağ ayak.
canım bel güzel oluyır
Sirt kesinlikle
Nerene yaptırmak istiyorsun en çok
Oha çok beğendim bunuuu
İlki daha güzel kola baldira yapilabilir
Yapma
Neden
Çünkü cildin boyama tahtası değil
Biraz daha düşün
sanırım göğüs arana. üstteki iyi
Göbek deliğinin altına
İlki daha iyi.
Ben 2 yi beğendim bende de 15 16 tane dövme var.
Kötüü
Bacakta güzel durur üstteki
1 daha iyi
Ensede iyi durur
Evet bu olabilir
Göğüs arası
bence çatalda
Üstteki bı tık iyi
1 daha asil
Göğüs arasına 2 gider ama bacağa 1
1 daha iyi